kızlar ben cıkıyorum ya kocıs belı koptu kanepede adam gıdıp yerınde yatmıyo ben gıtmedenn leptopuda alamıyom odaya kablosuz ayarını beceremdımm:26::26::26::26:
neysem sıze ıyı sohbetler iyi geceler
kız daha bebek yokken ortada ne bebeği ne odası ne oyuncağı kız
gerçi bende bebiş kıyafetleri almamak için zor tutuyom kendimi yaa bebişim olcağını öğrendiğim anda ilk işim bebiş kıyafeti almak olurdu heralde ay o tulumlara zıbınlara falan bayılıyom yaa
börumceme cook sınırlenmıstım acmıstım salak yabıde ılk kullnmaya basladıgımda salak gıbı leke gelse hamıle sanıp konu acmısım keske sılme olsaa
hadi iyi geceler kız kocana sor da yapıversin o yarına çok basit onun yapımı
Tatlı rüyalar iyi uykular
hadi yaa bilmiyodum bak onuu :18:ayyy çok önemli benim için klomen ona şaşırdım
saati falan önemli ya
yok canım ben hiç açmadım konu falanaynen yaaa .
kızlar sisiznde konularınız varmı açtığınız daha önceeeeee
evet
sen nerdesin kızzzzzzzz
kızlar ben cıkıyorum ya kocıs belı koptu kanepede adam gıdıp yerınde yatmıyo ben gıtmedenn leptopuda alamıyom odaya kablosuz ayarını beceremdımm:26::26::26::26:
neysem sıze ıyı sohbetler iyi geceler
hadi yaa bilmiyodum bak onuu :18:
yok canım ben hiç açmadım konu falan
tamam kuzucum iyi uykular sana bende çıkarım zaten kocişimin sıcak kollarına gitmek istiyom
kızın olcağını nerden biliyonda pembe aldın kızKız ben geçen bi tulum aldım pembiş dayanamadım çok tatlıydı dedim belki şans getirir
yazacam dye cıkamyom bı turlu oo bırsırı oyuncagı varr bebgı varr kocman aysıı varr etegı yelekk pancoooesım ızın verse odada almak ıstyomm:18::18::18::18:
ne bilim kuzum bana doktor her gün aynı saatlerde iç demişti ben çok önem veririm. inşallah sorun olmaz... belişin konusu çokmuş onlara bakıyım
kızın olcağını nerden biliyonda pembe aldın kızbaşka rengi yokmuydu? :26:
kız bari iki cinsiyetede göre şeyler alsaydınız yaabebek falan almışsın ya kız olmazsa yav? :26: ayı falan bendede var kocişim hediye almışrı ilerde bebişimin odasına koyucam kalpli yastığımla onu
İçim yanıyorr yaa nasıl söndürsem ne içsem uff
bengicim yavrum merviş kaçıp duruyo
kız şu berenin linkini verde ordamı bakayım
bengicim yavrum merviş kaçıp duruyo
kız şu berenin linkini verde ordamı bakayım
Bende istiyom banada erin linki
evet yakaladım forum takipten msjını gördüm link canımhttp://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/490559-berenli-saatler.html#post23676701 hadi baskına gidelim :113:
sen zati orda takılmuyonmı kızım sen ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?