Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlar ben cıkıyorum ya kocıs belı koptu kanepede adam gıdıp yerınde yatmıyo ben gıtmedenn leptopuda alamıyom odaya kablosuz ayarını beceremdımm:26::26::26::26:

neysem sıze ıyı sohbetler iyi geceler

hadi iyi geceler kız kocana sor da yapıversin o yarına çok basit onun yapımı
Tatlı rüyalar iyi uykular

gerçi bende bebiş kıyafetleri almamak için zor tutuyom kendimi yaa bebişim olcağını öğrendiğim anda ilk işim bebiş kıyafeti almak olurdu heralde ay o tulumlara zıbınlara falan bayılıyom yaa

Kız ben geçen bi tulum aldım pembiş dayanamadım çok tatlıydı dedim belki şans getirir

ayyy çok önemli benim için klomen ona şaşırdım

saati falan önemli ya
hadi yaa bilmiyodum bak onuu :18:
aynen yaaa .

kızlar sisiznde konularınız varmı açtığınız daha önceeeeee

evet

sen nerdesin kızzzzzzzz
yok canım ben hiç açmadım konu falan

tamam kuzucum iyi uykular sana bende çıkarım zaten kocişimin sıcak kollarına gitmek istiyom

hadi yaa bilmiyodum bak onuu :18:

yok canım ben hiç açmadım konu falan

tamam kuzucum iyi uykular sana bende çıkarım zaten kocişimin sıcak kollarına gitmek istiyom

ne bilim kuzum bana doktor her gün aynı saatlerde iç demişti ben çok önem veririm. inşallah sorun olmaz... belişin konusu çokmuş onlara bakıyım

Kız ben geçen bi tulum aldım pembiş dayanamadım çok tatlıydı dedim belki şans getirir
kızın olcağını nerden biliyonda pembe aldın kız başka rengi yokmuydu? :26:
yazacam dye cıkamyom bı turlu oo bırsırı oyuncagı varr bebgı varr kocman aysıı varr etegı yelekk pancooo esım ızın verse odada almak ıstyomm:18::18::18::18:

kız bari iki cinsiyetede göre şeyler alsaydınız yaa bebek falan almışsın ya kız olmazsa yav? :26: ayı falan bendede var kocişim hediye almışrı ilerde bebişimin odasına koyucam kalpli yastığımla onu

bengicim yavrum merviş kaçıp duruyo

kız şu berenin linkini verde ordamı bakayım

Belkide hiç olmaz canım ama ne yapayım çok tatlıydı hatta fotosu vardı du bulursam yükleyem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…