Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

evet tatlım ama inşallah gelecekse tedavilere mahrum kalamdan geliversin kuzucuklarımız.

kocam oturuyo içerde tatlım film izliyor geç yatarız biz

ay inşallah yaa umarım sadece bi yumurta takibi ve klomen yeterli olur bebişime kavuşabilmem için çok uğraştırmasa bari bizi :26:

kız bengısu ızlıyonmu kd ya ne zevksız karıı o gusel beyaz takım ıcınde ne bıcım sey aldı bıde taıma 10 mlyrmı dedı

Aynennn benide çıldırttı hele bugün
Aliyed sinri oldum eşşek ne olacak erkek değil mi iştee

nıye ızın vermesnler boyaya yaa kocıs ızın verse ben basvurrum yarın bı soleyımm

ilkay hak ettı ya resmen karınn kucagına alıyı ıtıyoo kendınden uzaklastryo

ve alı oyun edıyo bencee ılkayı vazgermek ıcın

kız noolduki dizide bu aralar pek izleyemediydim ilkay gene yanaşmıyomu aliye? salak kocayı elden kaçırcak oda bu gidişle yaa meltemin ekmeğine yağ sürüyo resmeen
valla vermezler vermezler canım yaa sadece boya yapmıyolarki onlar evi kırıp döküp değiştiriyolar duvar kağıdıydı vs.di herkes izin vermez yaanii kolay kolay

kız bengısu ızlıyonmu kd ya ne zevksız karıı o gusel beyaz takım ıcınde ne bıcım sey aldı bıde taıma 10 mlyrmı dedı

izliyom tabi kaçırırmıyım hiç denk geldimmi izlerim illaa ay sorma yaa zevksiz karı ne biçim şeyler beğendi kahve renkli takımı halıyı falan aldı bide yaa gittide dimi valla benim yatak odası takımım siyah beyaz ve çok modern duruyo benim takımım 4.500 dü üstelik gizli kasalı gizli rafları olan gizli aynalı sürgülü kapılı falan çok güzel bi takım üstelik biz mobilyalarımızı akrabadan aldık seydişehirde 5 katlı kocaman bi mağazası vardı ben çok memnunum vallaa

benımde sıyah beyz oma kodar pahalı degıl halısı ıgrenc ya bı şagı halı alır ınsann begenmedım benn zevksız kadın

benımde sıyah beyz oma kodar pahalı degıl halısı ıgrenc ya bı şagı halı alır ınsann begenmedım benn zevksız kadın

aynen valla bende beğenmedim hiç ben siyah beyaz gri tonları ve canlı renkler seviyom mesela salonum o renklerde yatak odamda siyah beyaz hakim mutfağımda rengarenk

duvarın tramisu rengi düzelmiş ama o yer parkeleride ne öyle yaa koyu koyuu ıyy insan onuda değiştiriiir lambası ilginçmiş ama renk değiştirmesi ve kumandalı olması güzel ama daha şık bişii alırdım ben olsam yatak odası takımının kahvesi neyseki çokta koyu diilmiş ama yerler hiç uymamış yaa o halı o parkeler ne o öylee halıyı bari turkuaz mavisi tonlarında alsa kahve krem güzel uyum sağlayan bi renk düzel olurdu ama yeşil duvara yeşil tonlarında halıda güzel olabilirdi vallaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…