ben her an uyuya bılırım :18::18::18::18:
kıs sohbet konusu bebgınız odasını ne renk yapardnz bebek olsydı tabı
ev dekorasyonundan konuşuyoz ya kız işteevalla bilmiyom gene berenli saatleremi kaçtı acabaa hıh ona
iyide kıslar bunu niye konuşuyos ki cinsiyete göre değişir ne olacaktıki başka
nıye ya ben beyz ıstyorum dolabı yatagıı halısı örtusuddude erkekse mavı kızsa pambe alırdım
ay bugün ilaçlşarımı içmeyi unutmuşum yaa wcde geldi aklıma hemen içtimde çörek otlu kurabiyemden yiyom şimdi oda maaşallah 2 hafta oldu yapalı hiç bişiicik olmadı vallaa kuru pasta gibi ya hiç bişii olmuyo saklama kabında olunca
http://www.kadinlarkulubu.com/bastan-yaratin/467432-turkan-soray-gulsen-bubikoglu.html ay kıslar konuya bakın yaa off işi gücü yokmu milletin laf olsun diye konu açıyo
doğru kız ve erkeğe ikisine de beyaz olur sadece örtüsünün rengi farklı olurr
ayy hele bi olsun kim bilir daha neler görürüzzzzzzzzz fikirlerimiz değişirbelkim
iyide kıslar bunu niye konuşuyos ki cinsiyete göre değişir ne olacaktıki başka
ev dekorasyonundan konuşuyoz ya kız işteevalla bilmiyom gene berenli saatleremi kaçtı acabaa hıh ona
iyide ben zaten cinsiyete göre renkli yapmayı düşünmüyorumki iki cinsiyetede göre yapardım zaten odasını sonuçta ikinci bebişte aynı cinsiyette olamaz ya oyüzden mesela kırmızı olabilir lila mor tonlarında olabilir sarı olabilir vs seçenek çok illa mavi pembe yapmazdım zaten beşiğini falanda beyaz tüllü süslü püslü falan alırdım kesin ama çok zevkliyimdir o konularda evimi çok güzel dekore ettim resmini koyamadım henüz ama koyacam çözünürlüğü yüksek geliyo sanırım oyüzden bi türlü atamadımama yarın halledip atmaya çalışırım
nooldu kıs niye okadar şaşırdın klomenle kan ilacı kullanıyom ya onları içmeyi unutmuşumda bugün şimdi içtim oyüzden bi yandanda tıkınıyom işte şimdiilacı unuttum muuuuuuuuuu
Anam bizim ev sahibi bi çivi çakmamıza bile izin vermiyor
Yurt dışında kendisi
Kapı pencere ne alemde kim bilir diyo deli ya
Aç kalınca kemirdik diyecem bi daha böyle bir şey derse
Akıllısı beni bulazki zaten
aynen yaaa .derdı sıkıntısı yok demekkı beole sanat camıyasında takılıyo banne gulsenmı turkanmı ya
laf olsun dıye acmıs
evethayal ıste ya off olsa bıı bembeyaz bı oda ıstyomm cınsıyetıen gorede ortusunu falan ayy ne gusel oluruduu
Anam bizim ev sahibi bi çivi çakmamıza bile izin vermiyor
Yurt dışında kendisi
Kapı pencere ne alemde kim bilir diyo deli ya
Aç kalınca kemirdik diyecem bi daha böyle bir şey derse
Akıllısı beni bulazki zaten
Yok bacım ya net gitti ancak uğraştım geri getirdim
Bu arada mutfağa gittim pizza vardı onu yedim
AY bugün 2 tane magnum yedimm yaa inş bademciklerim şişmez
Yine canım çekiyo ne oluyo bana ya kilo alcam iyice tombilik olacam
atda bakalım bı
bende bebgım odası susleyecem sımdıden oyunck almaya basldık
nooldu kıs niye okadar şaşırdın klomenle kan ilacı kullanıyom ya onları içmeyi unutmuşumda bugün şimdi içtim oyüzden bi yandanda tıkınıyom işte şimdi
ay hiç güleceğim yoktu yaa ilahi bi alemsinkız nereye kayboldun bakem sen hee bereninemi gittin yoksam yinee?
aynen yaaa .
kızlar sisiznde konularınız varmı açtığınız daha önceeeeee
evet
sen nerdesin kızzzzzzzz
kızlar ben cıkıyorum ya kocıs belı koptu kanepede adam gıdıp yerınde yatmıyo ben gıtmedenn leptopuda alamıyom odaya kablosuz ayarını beceremdımm:26::26::26::26:
neysem sıze ıyı sohbetler iyi geceler
kız daha bebek yokken ortada ne bebeği ne odası ne oyuncağı kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?