Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

[video=youtube;b3V6ZU1xKxc]http://www.youtube.com/watch?v=b3V6ZU1xKxc[/video]

Ay bide bal reklamını taklit etmiş
Sloganı çok komik
Bal yolu Baldızdan Tatlı tek bal

günaydın kızlaaaaaaaaaaaar

bende işten ayrıldım ablacm ankaraya gidicem bi kaç güne inşallah akasilik olmazsa. ama senin yoğunluğun dikkatimi çekiyorr

işten ayrıldınmı niyeki canım :26::26::26::26::26: yinede hayırlısı olsun Allah hakkında hayırlısını nasip etsin tatlım ankraya gidince çabuk gel kendini özletme tamam mı bitanesi

sağol bitanem...evde küs püs yaşıyoruz işte..değişen bişey yok..

kendime yeni bir sayfa açmam lazım...Allahım bana güç ve sabır versin...

sen nasılsın?dişler tamam mı:)

günaydın tatlım yazdıklarını okudum fakat ne diyeceğimi bilemedim çok üzüldüm senin için Allah hakkında hayırlısını versin canım

günaydınnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın kselimmm naber:)

Son düzenleme:
günaydınnn

kızz basakk daha yatıyonmu toton kocaman olck bakk

dolunay canım nasıl oldun

iyidir sevgi kelebeğim

bu haftayıda atlatsam bişey istemem:)

başak işten çıkmış galiba??neden ki?:44:

sen nasılsın canım....

bu kararı verdıkden snra atlatrsın bıtanemm konusmalarndan anladıgım kadar guclusun ıns atlacaksın
basak da atık ev hatunu kuzumm ankara ya aılsenn yanına gelcek bırazcık cunkum oda cok bunalmıss kaynansı gılle yasıyo ya evıne cıkmak ıstyomus artıkk

ayy ben 1gün bile zor tahammül ederdim kaynanaya..CANIMM BAŞAĞIMA sabır diliyorum..

kadına açıp tek kelime bile söylememe rağmen eşimele haber yollamış kapımı açmasın diye..
reziller..eşimle aram yok ya fırsattan istifade ediyor..

yined tek kelime cevap vermedim...cevap veripte o yolunmuş tavuk sesli kadının seviyesine inemem yani:)

hep diyorumm zaten en iyi kaynana mort kaynana

ya kaynanamla sorun olmaz 1 gun once cok ıyız esımle kavgamı ettık ogun benle okadar soguk konusylarkıı hemen fırsat bılıyolarr nasıl ınsanlar yaa allah hepımız yarımcısı olsun senı kararlı gordum kuzum ıns hayatına gusel baslangıc yaparsın benım esımde asla calıstrmıyoo:18::18::18: yardım edeyım sana dıyrm otr ortdugun yerde dıyo:18::18::18: mıllette ne esler var yaa

iştee fırsat kolluyorlar..cadı kaynanalar:)

ilk evlendiğimizde okunmuşmudur nedir şeker yedirirdi bana ağzımız tatlı olsun diye..
samimiyetsiz insanlar ya...sen önce aklını başına devşir...keramet şekerde değil bizde..

neyse yaa kaynanamdan da durduk yere nefret etiim yanii,kendi istedi bunu..

oğlunuda sevmezdim zaten bunun

kız hacer saatelrdir orda öyle psikopat gibim duruyosun bacım valla korkuyommm
iyimisin kızzz bi ses ver heleeee:18::18::18:

ooo serayımda gelmiş....ama benim çıkmam lazım..yemeğe didiyorum:)

serayımmm nasılsın annemmm işler nasıll keyifler ne alemde:)

en azından calısyosun annem ayaklrnn ustunde durursun

o senı kaybettıgıne yansın

ben bıraz casgır cıkıyrm kaynnm bana pek bısı dıyemeıyo hemen aglrm annemlere derım dıyo ustume gelmyolarr

ooo serayımda gelmiş....ama benim çıkmam lazım..yemeğe didiyorum:)

serayımmm nasılsın annemmm işler nasıll keyifler ne alemde:)

geldim kuzum ...is yok artik ev hanimi oldun ben yuruyus yapiom sabahlari bugun cok yurudum bittim walla....sen naptin iyisin demi cnmm ...afiyet bal seker olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…