pelın canım sen naıslsın calısmalr nasıl gıdıyoo
kızz peın konussana altta duruyon ole
off sıkıldım gıdıyom benn mutfagımı toplayım geleyım
iyiyim canım sagol ben adet oldum şimdi doktor knt hamiş kalmaya calışcam inş klomen verdi doktorum bir hafta sonra knt var...bu arada cok kötü gripte oldum ya...rabbim yüzlerimizi güldürsün hayırlısıyla...sen nasılsın tatlım
canım kusura bakma gecmişe bakıyodum gec gördüm yazını kolay gelsin benimde cok işim var ama elim ayagım kalkmıyo cök kötüyüm:2::2:
sende mı klom balsadın kuzumm ınss bu ay hamıs kalırsın bengısu da baslamıss bakalım bu ay bende olasam gıdıecem dok
ıyım bende sıkıldım canımm ya mutfak toplayacamda totomu kaldırıp gıdemıyommbı sıpamız olaydıdaa onun pesınden aksama kadar kossaydıkk
önemlı degıl kuzumdedım asagıda bu kız nıye yazmıyoo:101::101::101:
inş canım ya sende doktora gitmeden bu ay mujdeli haberi veririsin inş
canım ya bende senin gibi düşünüyorum inş bir gün oda olacak hayırlısıyla...ben kalkacamda bu grip cok kötü yaptı beni tamda zamanında grip oldum klomenle agrı kesici almak iyi degilmiş ama ben mecburen ictim inş yumoşlarım güzel gelişir...
iyim kuzum kahvaltımı yaptım makınemı bosaltcamda kalkmıyom yerımden
sen nasılsın bıtanem
yazmammı canım seni gördügüme sevindim gündüz kımseyle karşılaşamıyorum akşamda ben gelemiyorum kociş izin vermiyo
afiyet olsun cnmm bosver kalkma bosaltirsin birazdan...telefon dondu benimde zor oluo biraz telden...
canım inş rabbim vesile eder bu cabalarımızın mukafatını alırız hayırlısıyla...inş canım ya bı defacık sut buharıda yaptım faydası olursa
agrı kesıcı yerıne bol bol meyve ye kuzum portkl sutyu ıcc ınss baska tedavı gormessınde bebgın tutarr
ben cıktım canımm snra gelırımm gıdeyım ısımı yapayı m
koca totolu basakda daha yatsınn
evde oldugum ıcın gunduzde sureklı gırmeye calısyrm gecede kocıs erken yatyoo buraya damlıyrmm
canım inş rabbim vesile eder bu cabalarımızın mukafatını alırız hayırlısıyla...
evet tatlım haklısında meyveyle aram yoktur benim zorlada olsa yemem lazım ama ıhlamur iciyorum bol limonlu onla iyi olurum inş...
başagım işten cıkmış ya uyamadıgı günlerin hıncını cıkarıyodur
ne güzel ya ben gündüz girebiliyorum ama akşam yasak bana int...tamam canım görüşmek üzre kolay gelsin
seray sen nasılsın canım...
bende cıkıyım barı zorlada olsa yavaş yavaş işlerimi yapıyım inş geldigimde kalabalık olur burası...
ohhh seraycım sefan olsun kız:)darısı başıma inş:)geldim kuzum ...is yok artik ev hanimi oldun ben yuruyus yapiom sabahlari bugun cok yurudum bittim walla....sen naptin iyisin demi cnmm ...afiyet bal seker olsun...
iyiyim canım sagol ben adet oldum... şimdi doktor knt hamiş kalmaya calışcam inş klomen verdi doktorum... bir hafta sonra knt var...bu arada cok kötü gripte oldum ya...rabbim yüzlerimizi güldürsün hayırlısıyla...sen nasılsın tatlım
kız hacer saatelrdir orda öyle psikopat gibim duruyosun bacım valla korkuyommm
iyimisin kızzz bi ses ver heleeee:18::18::18:
yürüyüşmü yapıyosun canım baya yürümüşsün dinlen biraz...bende grip oldum seraycım burnumu cekmekten hapşırmaktan bir hal oldum pecete yetiştiremiyorum ya:2::2::2:iyiyim pelincim 3.5 saattir yuruyom simdi uzandim...sen nasilsin
ohhh seraycım sefan olsun kız:)darısı başıma inş:)
bundan sonra çalışmak zorunda kalmayaağım bi koca bulcam bende
pelinm geçmiş olsun tatlım,portakal suyu iç canım:)
klomene başlamana sevindim tatlım yaa nerde hareket orda bereket:)
inşallah kucağın bebelerle dolar taşar
kız geçmişi okuyodum bacıııım nasılsın muuuck:)
yürüyüşmü yapıyosun canım baya yürümüşsün dinlen biraz...bende grip oldum seraycım burnumu cekmekten hapşırmaktan bir hal oldum pecete yetiştiremiyorum ya:2::2::2:
sagol dolunayım benim iciyorum canım bişeyler inş cabuk atlatırım...
amin canımmm amin hepimizin kucakları bebişlerle dolsun taşsın inş:))sen nasılsın tatlım
ayol oku oku bitmedimi kız:)
dedim hacere iyi saatte olsunlar geldi herhall
Pelinim inşallah hapların faydasını görüceksin canım benim,sen enazından takibe başlamışsın,burda bazı koca totolu arkadaşlarımız gibi oluruna bırakmamışsın canım:)
inş dolunayım ilk doktor takibim rabbim vesile eder hayırlısıyla inş...valla canım bende 2.5 senedir koca totomu kaldıramıyodum ama baktım böyle olmıycak doktorumunda öneresiyle bişeyler yapmaya başladım :)) bu ayda olmassa aşılamaya gecilcek cokda sansım kalmadı ama rabbime sıgınıyorum yüzlerimizi güldürsün hayırlısıyla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?