Yok bacım yok ne yaptıysam olmadı tık yok kronikleşti iyice bende bu
eşin neiş yapıyo canım ?_
benzin istasyonunda vardiya amiri cnm 1 ay gece 1ay gündüz calısıyo benımde düzenimi alt üst ediyo böyle
kız sen dediğimi yap bii 15 dün falan ılık suda olsa iç bak bakalım düzelmiyomu 2 aydır yapıyom ben hiç olmadum bu sürede kabız bende sulu şeyler pek tüketmediğim düzensiz beslendiğim için hep kabızlık ve karnımda hep şişlik vardı geçti vallaa
kıslar ben def oluyum artık yaa gece kuşları yarın gece görüşürükkkkk aybükecimm memnun oldum yine gellllllll
mervişim öptüm seniii sevgilimmmmmmm
bengicim seviyorum seniiiiiiii
İSt'in neresindesinn kızzz
lahana sevmemkiii
kıslar ben def oluyum artık yaa gece kuşları yarın gece görüşürükkkkk aybükecimm memnun oldum yine gellllllll
canım senin prolaktin hormonunda yükseklik falan yoksa sende benim gibi incir kürüde yapabilirsinNe yapacam şimdi ılık sumu içecem hele söyle o zaman bacım
bende seni seviyom kuzum iyi uykulaarkıslar ben def oluyum artık yaa gece kuşları yarın gece görüşürükkkkk aybükecimm memnun oldum yine gellllllll
Sankim birilerinin uykusu vardıı gidelm diyodu ne oldu hayırdır
canım senin prolaktin hormonunda yükseklik falan yoksa sende benim gibi incir kürüde yapabilirsinama ona gerek yok diyosan maydanoz sapını kaynatta iç zayıflatıyoda o hem yada sadece ballı falan ılık suda içebilirsin sana kalmış canım pko falan olsaydı soğan suyunuda içebirlirdin ama neyseki öyle bişi yok sende
bende seni seviyom kuzum iyi uykulaar
hayla diyom ama siz burda olunca çıkmayıncada aklım sizde kalıyoohadin çıkak yaa :26:
bencede ama ben buna bıle şükrediyorum 4 yıllık evlıyız 3.5 yıl boyunca hepppp gececıydı son aylarda 1 ay gece 1 ay gunduz oldu ne mısafır alabılıyosun ne temızlık yapabılıyosun cok zor ya
canım benim kocişte jandarma oyüzden 24-24 çalışıyolar ama aslında 26 sat çalışıyo 22 saat dinlenme zamanı oluyoki ondada genelde rahat bırakmıyolar teli falan susmuyoo 22 saattede benlemi ilgilensin uyusunmu bilemiyo vallaa kahvaltıdan sonra öğlen falan yatıyo bi akşam yaklaşık 5e 6 ya kadar uyuyo sonrada gece 11de falan geri sızıyo yorgunluktan anlıycağın birbirimize hasret kalıyoz neyseki tayin olcaz haziran sonunda gidiyoz bakalım aslında yerimden ben memnundum ama kocişimin çalışma şartları pek iyi diil ne yazıkki olayı hiç bitmiyo buranın
Yüksek değil canım o hormonum normal çok şükür
Ya tarifini başka zaman veririsin o zaman hadi çıkalım o zaman benimde uykum gelir gibi oldu
Beyazın yetenek sizsiniz taklitlerini izliom gülmekten öldüm ahh
Hadi ben kaçtım iyi geceler allah'A eMAENT OLUN
Beyazın yetenek sizsiniz taklitlerini izliom gülmekten öldüm ahh
Hadi ben kaçtım iyi geceler allah'A eMAENT OLUN
Allah yardımcınız olsun canım eşin nerde görev yapıyor, benimde 4 arkadasım var eşleri uzman onlardan biliyorum sizinde işiniz cok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?