İyi değil canım fazla tutma kucağında ben masaya koyuyorum çokta rahat oluyo valla
Hıı aynı bizim gibisiniz sizde:)
Kulağımı yıkatmıştımda başak onu sordu zor olmuyo mu diye
benım kılolar gtmesınde gelmesınde nasıl dengeyı saglayacaksamm:18::18::18::18::18::18:
ben 8 kilo verdiğimde ara öğünlerimi hiç atlamadım akşam yemeklerinden çok doymadan kalktım meyva dahi yiyeceksem yemekten en az 2 saat geçmesini bekledim çünkü yemeğin üstüne yenen meyva ve tatlılar direk göbekte yağ olurmuş
ve meyvenin vücuda sağladığı katkılardan yararlanılmak isteniyorsa, elma, armut, portakal gibi tüm meyvelerin yemekten en az 2 saat önce ya da yemekten en az 2 saat sonra yenmesi gerekiyormuş yoksa yediğimiz yemeğin vitaminini azaltıp gaz ve asite yol açıyormuş
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 1 ziyaretçi)
belinaysu, Bengisu87+, merve02, basakss+, nazemir+
hergece aynı kısıler dıger hatunlar kocıslerını bırakıp gemelıyoo sanırsamm
ayy her yanımız radyasyon kuzum yaaaaa sadece laptop olsaaaakız radyoosyan yayıyoy ayastık koyuyom araya bende
gunluk camasır degıstyomm kuzumm sarı bı leke oluyoo hemencıkk tuvalette bakyom gecende yazmıstımya yumurtammı catlıyo dıye yumurta akı gıbı bısı akıyoobeyaz
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 1 ziyaretçi)
belinaysu, Bengisu87+, merve02, basakss+, nazemir+
hergece aynı kısıler dıger hatunlar kocıslerını bırakıp gemelıyoo sanırsamm
hiih eyvaah valla bende pek düşünmemiştim orayı :18: hmm anladım canım niye yıkattın peki zormu duyuyodun?
Anam koca yok ortada benimki çalışıyor gene
ayy her yanımız radyasyon kuzum yaaaaa sadece laptop olsaaaa
yyumurta akı gibi olunca yumurtlanıyo demek oluyo sanırsam evet. inşallah iyii değerlendirmişindir
evet bi sabah şekerlerimiz var bide gece kuşlarımız var
Anam koca yok ortada benimki çalışıyor gene
ben 8 kilo verdiğimde ara öğünlerimi hiç atlamadım akşam yemeklerinden çok doymadan kalktım meyva dahi yiyeceksem yemekten en az 2 saat geçmesini bekledim çünkü yemeğin üstüne yenen meyva ve tatlılar direk göbekte yağ olurmuş
ve meyvenin vücuda sağladığı katkılardan yararlanılmak isteniyorsa, elma, armut, portakal gibi tüm meyvelerin yemekten en az 2 saat önce ya da yemekten en az 2 saat sonra yenmesi gerekiyormuş yoksa yediğimiz yemeğin vitaminini azaltıp gaz ve asite yol açıyormuş
:18:ben vermek ıstemyrm nazoo cunkum suratım hemn soluyoo almayımda artık bakalım nasıl olcksa bu meyve 2 saat snra yendıgını bılmoyumm
inş tutmustur yaa:18::18::18::18: son gaz devamm sut buharnda faydası olur ınss
ben sabahda burda oluyomda kızlar bı yazyoo bı dıger topıklerde fınk atyolar en ıyısı gece sohbetıı
yarında erken kalkacam nasıl kalkacaksamm
bende bu ay yırttımda bıdakı ay kesın gece:18::18::18::18:
ve artık tek kalcmmm :18::18:
:18:ben vermek ıstemyrm nazoo cunkum suratım hemn soluyoo almayımda artık bakalım nasıl olcksa bu meyve 2 saat snra yendıgını bılmoyumm
nereye gitcen hayırdrı
çok zor gece çlaşması yaaa
düzenli hayat olmuyorinsanın
ben sabahda burda oluyomda kızlar bı yazyoo bı dıger topıklerde fınk atyolar en ıyısı gece sohbetıı
nereye gitcen hayırdrı
biyere gıtmeyecem kuzum esım gec gıtcek 8.30 gıbı ondan snrada yatamm kıı
çok zor gece çlaşması yaaa
düzenli hayat olmuyorinsanın
Evet tamamen tıkanmıştı artık duymuyordum
Dİkkat et canım orana valla tek erkeklerin mi
Bizimde değerli hazinemiz orası
canım yine düzenli yiyeceksin abartmadan ben ekstaradan sporda yapıyorum tabi
bigun gece bıgun gunduzz hemde hıc duzenlı degıl uykudan bısı anlamıyom temzlk yapamıyrmm offf yanlız nasıl kalcmm bırsur sorun hemıdeee
.biyere gıtmeyecem kuzum esım gec gıtcek 8.30 gıbı ondan snrada yatamm kıı
geç mi gitcek 8.3 geçmi kıs
bnzlkte clsyo cnmAlışırsın canım eşin neiş yapıyor bu arada
canım yine düzenli yiyeceksin abartmadan ben ekstaradan sporda yapıyorum tabi
sporada bu kıs cok yattım abla elımı kalrdam hemen agryo hamlanmıssım yaaa yazın ye mekden snra yuruyuse cıkıyrz artk ole verrm
bu arada iyi gecellr
.
geç mi gitcek 8.3 geçmi kıs
kız normalde 6 gıdıyo o bzım ıcın gec
bnzlkte clsyo cnm
sporada bu kıs cok yattım abla elımı kalrdam hemen agryo hamlanmıssım yaaa yazın ye mekden snra yuruyuse cıkıyrz artk ole verrm
bu arada iyi gecellr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?