Evet canım valla hayat sadece ondan ibaret değil sonuçta ne yapalım
Kız ben bi kere alıştırdım hep istiyo artık senede bir kere
Canım ya valla kalbimiz karşı karşıya daha iki saniye önce yazdım neredes,n diye
yemedım gerı bı bardak su ıctım bı tatlı attım agzıma kessın dıye abla cok yıyorum ben yedıkce sısıyorum herkez hamılemısın dıyo yaa
ıns gecıkırsındee hamıs olsursunnn kız bızım bı akraba 1 yıl bebk olmamıs ıdrar ınt ıcın ıgne ılac kulnnmıs ondan snra dogurmuss
yemedımmvazgettım gerıı
kızlar leptopu kugagınzdamııı altına yastık ne koyuyonuzmu
kız aksam bı tane yemıstım sısemı hecc sabah yerım artık ya mutfaga gııdınce aklıma aksam abıyelerımı denemıstım hıcc bırı olmadı geldı aklıma gerı yemdım kocıs dalga gectı hıc bırı kapanmıyo dıyee
peki zor oluyomu acıomu
Valla ben laptopumu masaya koyuyorum oraya yakın olmaması için
Ne olur ne olmaz fazla radyasyona maruz kalmasın orası
Valla ben laptopumu masaya koyuyorum oraya yakın olmaması için
Ne olur ne olmaz fazla radyasyona maruz kalmasın orası
evet doktor da idrarda iltihap hamileeliğe engel olur didibbakakta görek belkide doğuruyomuşmmm
dogu:26:rrsun inş bıtanem de bende bu ay olmasa gtcem bende var sanırsam sureklı bu ay kasıgımda batma olduu bzaen yanma falan cunku eskıdende vardıı
hayır direk kucağıma oturturummmm
kaç yıllık evlisin ki sen?
Yoo çok hoş oluyor bilakis böyle ılık ılık sanki masaj gibi uykum gelmişti
Ama biraz bastırınca acıyo midem bulanmıştı benim demekki orayla alakası var
yemedım gerı bı bardak su ıctım bı tatlı attım agzıma kessın dıye abla cok yıyorum ben yedıkce sısıyorum herkez hamılemısın dıyo yaa
ıns gecıkırsındee hamıs olsursunnn kız bızım bı akraba 1 yıl bebk olmamıs ıdrar ınt ıcın ıgne ılac kulnnmıs ondan snra dogurmuss
yemedımmvazgettım gerıı
bende 1 haftadır sporumu yapıyorum yememe de bi çeki düzen vermem lazım sonrada gitsin kilolar
kızlar leptopu kugagınzdamııı altına yastık ne koyuyonuzmu
ben zigon sehpanın en büyüğüne koyuyorum tekli koltuğa doğru çekiyorum tam denk geliyo
valla benimki hep oraya yakın oluyo ne yazıkki kucağımda hep laptop :18::18: bişii olurmuki :18:
bende akılma geşldıkce yastık koyurm yaa:18::18::18::18:
mervıs 2 seneye yaklastık
dogu:26:rrsun inş bıtanem de bende bu ay olmasa gtcem bende var sanırsam sureklı bu ay kasıgımda batma olduu bzaen yanma falan cunku eskıdende vardıı
bende 1 haftadır sporumu yapıyorum yememe de bi çeki düzen vermem lazım sonrada gitsin kilolar
ben zigon sehpanın en büyüğüne koyuyorum tekli koltuğa doğru çekiyorum tam denk geliyo
benım kılolar gtmesınde gelmesınde nasıl dengeyı saglayacaksamm:18::18::18::18::18::18:
Hıı aynı bizim gibisiniz sizde:)bende akılma geşldıkce yastık koyurm yaa:18::18::18::18:
mervıs 2 seneye yaklastık
ney zor oluyo yaa anlamadım banada anlatın
bengıısu evvn resmı ı yukleecektın bugun hanıı nerdee:44:
niye yastık koyuyuon canı yanmasın diyemi
akıntı geliyomu koyu sarı gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?