Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

arkadaşlar ben hastaneyı tlf la arayarak öğrendim kanda baktırdım eşim şoklarda tabii bu arada duman arkadasım hiççç kolay olmadı 4yıllık evlıyım ben cok zor oldu ama inş dileyen herkese rabbim hayırlısıyla nasip eder

rabbım bızde yasatsın bu mutlulugu yaa valla cok sevındımm

aa sendemi pkoluydun yaa e bendee henüz olmadı bebişim yaa bakalım bende yarın gitcem doktora klomen kullandım bu ay yumurta takibine başladım bakalım yarın doktor randevum var umarım yumurtalarım güzel gelişmiştir yarın 12.günüm olcak bakalım bu arada aşılamayı ne zaman ve nasıl yapıyolar pekii? devlettede yapıyolarmı bunu? ya anlatsana tedavi sürecini en başından çatlıycam vallaa ilaç falan kullandımıydın daha önce?nekadardır evliydin?

bende ne demagoji yapmışım beee helal olsun banaaa :60..60:

Bencede bide pek tutmuyo aşılama
Maşallah arkadaşınki tutmuş Rabbim devamı getirsin..
evet cnm aşılama tutmuyo genelde tüp bebek yapılıyo...

canım kolay oldu derken yanlış anlama tüp bebiş aşamasına gelmeden olmuş yani yoksa aşılamayı düşünmek bile zor bi süreçten geçtiğini gösterir..nazar değmesin valla inş.kucağına aldığın günleride görürsün..Allah hepimize nasip etsin...

canım 4 yıllık evliyim bu ikinci aşılamam ve klomenle olan tedavinin sayısını hatırlamıyorum bile. aşılamada bir takım iğneler veriliyor yumurtaları geliştirmesi için bir nevi klomen gibi ama daha garanti yumurtalar istenilen büyüklüğe ulaşınca çatlatma iğnesi yapılır benım 28 saat sonra aşılamam yapıldı yarım saat hast de yatıyorsun sonra 2 gun daha ılıskı ve 14 gun sonra test yapıyorsun bu süreç kişiden kişiye degısıyor benım 15 gun falan surdu iğneler

bengi mevoş nasılsınız
ya eğlen çoşa gelsenizya
bi arkadaşıda çağırdım biraz üzgün kafasını toplamaya ihtiyacı var
gelmessenizde canınız sağolsun

kızlar ben bi temizlik yapayım kaş bıyık filan sonrada yatarım..iyi geceler hepinize.kocaman öpüyorum hepinizi tekerrr tekerrrr...

İyi geceler duman ohh kolay gelsin bacım yıkama yağlama var desene kaymak gibim olacan

ay kıyamam yaa delik deşik etmişler seni desenee? peki neyden vuruyolar bu iğneleri popiştenmi göbiştenmii?Ay göbektende acır bee :18: bide biissürü vuruyolarmış peki neden klomen işe yaramamışkii? aşılamanı özelde 2.500 mı yaptırmıştın canım? devlette falan yapmıyolarmıki bunu yaa? ya ben 2 ay önceki ultrason sonucumu yazsam anlarmısınkii? bu arada benim çift duvar kalınlığım 7ydi en son 5.9 mu ne olmuştu geçen ay incelmiş sorun olurmuki yaa? :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…