ay kıyamam yaa delik deşik etmişler seni desenee?peki neyden vuruyolar bu iğneleri popiştenmi göbiştenmii?Ay göbektende acır bee :18: bide biissürü vuruyolarmış peki neden klomen işe yaramamışkii? aşılamanı özelde 2.500 mı yaptırmıştın canım? devlette falan yapmıyolarmıki bunu yaa? ya ben 2 ay önceki ultrason sonucumu yazsam anlarmısınkii? bu arada benim çift duvar kalınlığım 7ydi en son 5.9 mu ne olmuştu geçen ay incelmiş sorun olurmuki yaa? :18:
Uykum geldiiii
kacta kalktınnn ben gec yatyorum erken kalkymm artkk uyku duzenı dıye bısı kalmadı
yav niye gidiyon ne kadar sürcekki alda geeelkızlar ben bi temizlik yapayım kaş bıyık filan sonrada yatarım..iyi geceler hepinize.kocaman öpüyorum hepinizi tekerrr tekerrrr...
heheh siz yorulmayın istedim anneeembütün soruları sordun bıze fırsat vermedın ona guldum annem
nilü ablam yaa topiğe msj yaz beni şu topikte bulabilirsiniz diye noolcekki burda sohbet güzel buraya gelsin biz aöarız ferahlatırız onun içini merak etme senyok ya götürmüyorum
msj hakkım olsada arkadaşa msj atsam buraya gel diye
onu aklı edemedim sohbetinizi bölmek istemem
kızlar görüşürüz kendinize iyi bakın dualarım sizlerle...
canım ilk asılamamda kendım göbekten yaptım 2.cisinde kalçadan yapıldı ben özelde rahim filmine 300tl bir kereye mahsus muayene ücretine180tl aşılama için hastaneye600tl iğnelerede 800tl verdım tabı bu kısıden kısıye degısıyor benım yumurtalar zor buyudugu ıcın cok ıgne vuruldum devletteki fiyatını falan hiç bilmiyorum. ultrason sonucunu anlamam ki canım ya ama bence durumun varsa özelde yoksa devlette asılamaya basla klomen artık cok basit bi ilaç gercı ben onunla ilk hamile kaldım ama sonradan nedense işe yaramadı bence zaman kaybetme
evet merve uyku problemı cekıyrmm hele gecedeyken esım ıs gucde yapamyrmm
bu arada bengıı tv unutene bayıldım bend alcmmm evlenrken ole seyler yoktu otma odama ıstyrmm
merve nereye kactıı
iyi akşamlar
ay çok güseel du faceimde paylaşam bi ben bunuuuİki sevgilim olsun , sabah uyandığımda birisi 'günaydın annecim' Diğeri 'günaydın karıcım' desin başka birşey istemem. ♥
iyi akşamlar
ay çok güseel du faceimde paylaşam bi ben bunuuu
iyi akşamlar hoşgeldin nazoom
nasılsın nazodun nıden erken cıktın kocıs erken geldı dedım gormedn heralde
ay çok güseel du faceimde paylaşam bi ben bunuuu
iyi akşamlar hoşgeldin nazoom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?