Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kapım kıtlı mutfagın balkonu normal kapısı herseyıı balkonu kıtlıyrmda bırz sapsız bıerde otyrmmm yaa cok hırsızlık oluyoo rabbım cesaret verrde kalırım yoksa kaynamlara gtmek ıstemyrmm borumcemın suratını gormekkk:120::120:

kızlar bugun bırı konu acmıss arkadası hamıleymiş kocasına genel eve gıt demıs hamılelık surecınde yaaa kocası cok duskunmus onun ıcın ay ne ınsnalar varya mıdesızz

Canım o anda gerçekten bi cesaret geliyo
Nereye kadar kaynanangilde kalcaksın böyle düşün cesaretlen

ist canım ama bugun ankaraya adım attı 1 ay falan kalacakmıss annesınn yanına geldı

Aaaaaaaa demee kızz hiç haberimm yokkktuu gitti mi şimdi tühhhhhh
1 Ay mı çok değil mi eşi iyi izin vermiş bir ay valla
Ama iyi olur kafasını dağıtır kaynanasından kurtuluur en azından

kızlar bugun bırı konu acmıss arkadası hamıleymiş kocasına genel eve gıt demıs hamılelık surecınde yaaa kocası cok duskunmus onun ıcın ay ne ınsnalar varya mıdesızz
ayyy inanmıyorum yaaa öyle kocaya bi tekme atarım defolsun gitsin düşkünmüşmüş... o kadındaki mideye de yuh diyorum yani..pisler yaaa

inş nu sefer bebgıne kavusursun canım yaa bende kız cocugu etek yelek pancoo bebek ayıcık cıvcıv falan aldımmmm geende kaldrdım gozum takıldıkca üzülyrmm[/QUOTE]

kız bebişinin kız olcağını ne biliyon yaa ilaahii sendee

ayıp ettinnn yeterki buluşalımm biz senin geleceğin tarihe ayarlarız kızılaya gidip bekleriz seni

ahahah o olur bak ama ben fazla kalamıycamkii sadece 1 gece yatarız orda annenemlerde ertesi sabahta yola çıkarıs gene ah keşke fırsat olsada buluşabilsek
kız aynı zmanlarda evlenmısız benım 2 yıldr gecede ama alısamadımm tek yatamıyrmm kaynanmlarda rahat edemyrmm offf

aa sendemi 8-9 aylık evlisin canıım? ne güzeel haklısın valla canım yaa bende kaynanamlara gitikmi bi kaç gün bile zor kalıyorum orda yaa bide yerimi yadırgarım ben hep zor uyuyom vallaa bişii yapmayada çekiniyo insan anladıı?utanıyo insan heç yapamadım kaynanamlarda kociş sulanıp dursada

Saçmalamasınn ya manyak mı ne o hangi konu link verde basayım o konuyu ya
Millet kafayı yemiş ha ıyy iğrenç gerçekten pislik mikrop kadın

kafasını dagatmaya ıhtyacı var oyuden ızın vermıstr canım yaa yazık kıza kaynansıgılden fenalık gelmıstrr

ayyy inanmıyorum yaaa öyle kocaya bi tekme atarım defolsun gitsin düşkünmüşmüş... o kadındaki mideye de yuh diyorum yani..pisler yaaa
kadının kendı demıs ya yorumlardaaıgrenc yaa

Bencede iğrenç yaaa:120:
Ama adam değil kadın istemiş galiba gitmesini

Son düzenleme:
inş nu sefer bebgıne kavusursun canım yaa bende kız cocugu etek yelek pancoo bebek ayıcık cıvcıv falan aldımmmm geende kaldrdım gozum takıldıkca üzülyrmm

kız bebişinin kız olcağını ne biliyon yaa ilaahii sendee

ahahah o olur bak ama ben fazla kalamıycamkii sadece 1 gece yatarız orda annenemlerde ertesi sabahta yola çıkarıs gene ah keşke fırsat olsada buluşabilsek

aa sendemi 8-9 aylık evlisin canıım? ne güzeel haklısın valla canım yaa bende kaynanamlara gitikmi bi kaç gün bile zor kalıyorum orda yaa bide yerimi yadırgarım ben hep

zor uyuyom vallaa bişii yapmayada çekiniyo insan anladıı?utanıyo insan heç yapamadım kaynanamlarda kociş sulanıp dursada [/QUOTE]

kız gıbı gelıyo bana 2 yıl olck cnm benım evlenelıı senn 9 aymı olduu ayy evet bende ınankı daha hıc yapmadımm 15 falan kalmıstık tık yok bendee

du bulayımda vereyım bencede ıgreclık ya ayy hayatta kocamı kımseyle paylasmam hele ole kadınlarla buyuk konusmayım yaa

ooohaa yuh atıkın hayatta kocamı başka garulara dokandırtmam onu geçtim göz ucuyla baksa bilem cingar çıkarırım kaldıki ben ypllayacam peeh boşarım len öyle kocayıı hele benden başkasına dokunsuun ay allahım sen koru öylelerinden yaa karıda malmış haa kocişini bi idare etmeyi bilememiş sevmiyo bence bu herifii? link versene kız bakcem merak ettim :18:

kafasını dagatmaya ıhtyacı var oyuden ızın vermıstr canım yaa yazık kıza kaynansıgılden fenalık gelmıstrr

kadının kendı demıs ya yorumlardaaıgrenc yaa
merak ettim yaaa link versene canım bi yorum yapasım geldii:)))

Bencede iğrenç yaaa:120:
Ama adam değil kadın istemiş galiba gitmesini
yaa bide kocası düşkünmüş filan demiş yuh diyorum yani insan düşkünde olsa eşine düşkün olur genelev nedemek yaaa

Ya bi kadına yan gözle baksa ben dellenirim herhalde bde başka kadını koynuna alacakk tövbe Rabbim esirgesinn

Son düzenleme:
pc den gecmısıme bakıyrm bulayım lınk atacam ınsan b planını ortaya kor yanıı ıyy kadında mıde yokmus yada sevmıyomuskı basından atmak ıstemıs

evet ikiside birbirinden iğrenç desenee nasıl banlıyoz kız nasıl basıyos? o ünlem işaretinin olduğu yerdenmiydii? :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…