Ay sorma ya insan wc ye gitmeye bile çekiniyo demi ben hiç rahat edemiyorum oradayken valla
Kendi evin gibisi yok valla ohh
Canım surelerini oku koridorun ışığını aö uyu kapınıda bi güzel kilitle
Korkma bu kadar bak hep insanın korktuğu şeyler başına gelirmiş Allah korusun...
Ama bana İSt demişti yoksa ben mi yanlış anladım:26:
Canım o anda gerçekten bi cesaret geliyokapım kıtlı mutfagın balkonu normal kapısı herseyıı balkonu kıtlıyrmda bırz sapsız bıerde otyrmmm yaa cok hırsızlık oluyoo rabbım cesaret verrde kalırım yoksa kaynamlara gtmek ıstemyrmm borumcemın suratını gormekkk:120::120:
ist canım ama bugun ankaraya adım attı 1 ay falan kalacakmıss annesınn yanına geldı
ayyy inanmıyorum yaaa öyle kocaya bi tekme atarım defolsun gitsin düşkünmüşmüş... o kadındaki mideye de yuh diyorum yani..pisler yaaakızlar bugun bırı konu acmıss arkadası hamıleymiş kocasına genel eve gıt demıs hamılelık surecınde yaaa kocası cok duskunmus onun ıcın ay ne ınsnalar varya mıdesızz
belinaysu bengisu canlarım evet suan korunuyorum ben, çünkü en son ocakta düşük yaptım rahmim iyice bi toparlasın istedim işte nisan başında filan bırakıcam inşallahhh... bengisu kız ben 3 kere hamile kaldım ama hiç cesaret edip de bişey alamadım kendime bebeğime filanilkinde ne olduğunu bile anlamadım ama sonrakilerde hep kaybedicem korkusu olduğu için almadım..şimdide bazen görüyorum güzel bebeiş eşyaları filan ama elim gitmiyo bişey olursa yeniden görürsem kötü olurum diye seni tebrik ederim en güzelini yapıyosun al valla...
canımm hamileyken pembe ve taze kırmızı kan görmediğin sürece korkmana gerek yokama sen her ihtimale karşı dr unu ara haber ver progestan iğne filan yapar ne olur ne olmaz diye.aman ihmal etme canımm.
ayıp ettinnn yeterki buluşalımm biz senin geleceğin tarihe ayarlarız kızılaya gidip bekleriz seni
kız aynı zmanlarda evlenmısız benım 2 yıldr gecede ama alısamadımmtek yatamıyrmm kaynanmlarda rahat edemyrmm offf
kızlar bugun bırı konu acmıss arkadası hamıleymiş kocasına genel eve gıt demıs hamılelık surecınde yaaa kocası cok duskunmus onun ıcın ay ne ınsnalar varya mıdesızz
Canım o anda gerçekten bi cesaret geliyo
Nereye kadar kaynanangilde kalcaksın böyle düşün cesaretlen
Aaaaaaaa demee kızz hiç haberimm yokkktuu gitti mi şimdi tühhhhhh
1 Ay mı çok değil mi eşi iyi izin vermiş bir ay valla
Ama iyi olur kafasını dağıtır kaynanasından kurtuluur en azından
kadının kendı demıs ya yorumlardaaıgrenc yaaayyy inanmıyorum yaaa öyle kocaya bi tekme atarım defolsun gitsin düşkünmüşmüş... o kadındaki mideye de yuh diyorum yani..pisler yaaa
ayyy inanmıyorum yaaa öyle kocaya bi tekme atarım defolsun gitsin düşkünmüşmüş... o kadındaki mideye de yuh diyorum yani..pisler yaaa
kızlar bugun bırı konu acmıss arkadası hamıleymiş kocasına genel eve gıt demıs hamılelık surecınde yaaa kocası cok duskunmus onun ıcın ay ne ınsnalar varya mıdesızz
inş nu sefer bebgıne kavusursun canım yaa bende kız cocugu etek yelek pancoo bebek ayıcık cıvcıv falan aldımmmmgeende kaldrdım gozum takıldıkca üzülyrmm
Saçmalamasınn ya manyak mı ne o hangi konu link verde basayım o konuyu ya
Millet kafayı yemiş ha ıyy iğrenç gerçekten pislik mikrop kadın
merak ettim yaaa link versene canım bi yorum yapasım geldii:)))kafasını dagatmaya ıhtyacı var oyuden ızın vermıstr canım yaa yazık kıza kaynansıgılden fenalık gelmıstrr
kadının kendı demıs ya yorumlardaaıgrenc yaa
yaa bide kocası düşkünmüş filan demiş yuh diyorum yani insan düşkünde olsa eşine düşkün olur genelev nedemek yaaaBencede iğrenç yaaa:120:
Ama adam değil kadın istemiş galiba gitmesini
kız bebişinin kız olcağını ne biliyon yaa ilaahii sendee
ahahah o olur bak ama ben fazla kalamıycamkii sadece 1 gece yatarız orda annenemlerde ertesi sabahta yola çıkarıs gene ah keşke fırsat olsada buluşabilsek
aa sendemi 8-9 aylık evlisin canıım?ne güzeel haklısın valla canım yaa bende kaynanamlara gitikmi bi kaç gün bile zor kalıyorum orda yaa bide yerimi yadırgarım ben hep
zor uyuyom vallaa bişii yapmayada çekiniyo insananladıı?utanıyo insan heç yapamadım kaynanamlarda kociş sulanıp dursada
Saçmalamasınn ya manyak mı ne o hangi konu link verde basayım o konuyu ya
Millet kafayı yemiş ha ıyy iğrenç gerçekten pislik mikrop kadın
Evet ora bas kime basacanevet ikiside birbirinden iğrenç desenee nasıl banlıyoz kız nasıl basıyos? o ünlem işaretinin olduğu yerdenmiydii? :26:
haydeee kızlar konu basmayaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?