Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ah merak ettim bak malum resim öğretmeniyim benim ilgi alanmıa girer çabuk at ama fazla bekletmee merak ettim

yaa bartını anlatsanıza bi yaa hangi ilçeleri falan güzeldir 5 ilçe lazım bize güzel olan bakarsıız orası çıkar seçtiğimiz 5 ilden biri olarak kız orda olan varsa evde bulun ordan bize çıkarsa yaa

ben işlerimi yapayım eşim gelmeden
eşim gelmezse gelirim yine iyi akşamlar

ben bartını ve amasrayı biliyorum başka yerlerine gitmedim ama amasra çok güzel deniz kenarı maviyle yeşilin buluştuğu bi yer netten bak resimlerine

mervenin dediği gibi mesaj sayısını doldurmaya çalışıyor ama kendini tanıtsa bize iyi olacak

deryacım kimsin necisin kaç yaşındasın evlimisin bekarmısın

msj sayısı ıle alaksı yok bence 2011 de da kayıt olmus neysem gttı

bengı ben kurucasıle ye gttım cakraza gttm amasraya gttm bartın merkeze gttm hepsıde gusel yer kucuk sırın bı yerrdıı

msj sayısı ıle alaksı yok bence 2011 de da kayıt olmus neysem gttı

bengı ben kurucasıle ye gttım cakraza gttm amasraya gttm bartın merkeze gttm hepsıde gusel yer kucuk sırın bı yerrdıı

kız adını düzgün yazsana şuralarıın kurucasıl ve çakrz ne yaaav? ilçesimi bunlar hep? :26:

Ben çıkıyorum bacılar çok uykum geldi ya dayanamıyom hadi öptüm sizi aeo bebişlerimmm

Leee size diyorumm le ben çıkıyomm güle güle diyin bari arkamfan

Aman neyse demeyin siz ben çıktım b,le hıh

benşmde uykum gelmeye başladı canım zaten yaa yarın erken kalkarım doktorada gidecem bidaada uyuyamam gidip yatiim bari bende hoşçakalın arkadaşlar iyi geceler hepinizee

iyi geceler kzılar bı konu okuyodumda ona dalmısımmm cakraz kurucaşile amasra falan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…