bendee ama sen zaten geziyon annem şuan bi o topik bi bu topik yakaladım senii nilü ablanın topiğeede laf yetiştiriyon bakıyomdaaçağırsana geldin onlarda yaa :26:
görmemmi çok güldüm vallaa süperdiibeğendim zaten hemen onuda
nasılsınız kuzularrr
bu arada hamiş arkadaş warmış aramızda aybuke miydi tam hatırlayamıyorum ama hayırlı uğurlu olur inşallahhhhh
canlar bi tartışma durumu war sanırım pek geçmişe bakamadım nolmuş nolmuş bi sorun warsa bende bi halledem gelem
bende tatil istiyorum çok ihtiyacım war
hatta uzun zamandır içip kafayı bulmamıştım şöle bi güzel içmek istiyorummmm zuummlanmak istiyorum doya doya ağlamak gülmek istiyorumm müzikler eşliğindeee warmı eşlik etmek isteyen:2:
nasılsınız kuzularrr
bu arada hamiş arkadaş warmış aramızda aybuke miydi tam hatırlayamıyorum ama hayırlı uğurlu olur inşallahhhhh
canlar bi tartışma durumu war sanırım pek geçmişe bakamadım nolmuş nolmuş bi sorun warsa bende bi halledem gelem
bende tatil istiyorum çok ihtiyacım war
hatta uzun zamandır içip kafayı bulmamıştım şöle bi güzel içmek istiyorummmm zuummlanmak istiyorum doya doya ağlamak gülmek istiyorumm müzikler eşliğindeee warmı eşlik etmek isteyen:2:
bartın amasra çok güzel küçük ama güzelEki Görüntüle 373697
aa amasrayıı cokk sevıyrm tatılı ordamı yaoynz nazoo bız bu sene gıdemeyecz gıbı bende esıme barı amasraya gıdek hafta sonu dıyrm ya bakalım ıns gıderzzz
Eki Görüntüle 373698
annem tartısma olmadı kıı :44::44: ben eslık ederdımde ya hamıssem
sanırım şimdilik en şanslı benim aranızdaa buralarda çok güzel çok seviyom ben buraları yaa ditmek istemiyom buydan ühüüü..
Hhahahha
Çağırdı kız sende gel yavrim
merhaba canım hoşgeldin valla bende eğlenmek isterim ama içki istemem çünkü vajiyken içkiliyken olur belki diye içip sarhoş olmuştum kaç kez ama hiç bişeyde olmadı baş ağrısından başka
evet cık sanslısınn
kız vermıs kendın gııdyon bengıyıde gtryonn basak gelınce sızı dıyecem
bızı yanlıs bırakıysnuzgıdın ıstee
ay nazoo bende ıcımm sarhos olmustum kocıs tam yapacaktı kustum heryeree adam ıcırdıgıne pısman oldu
hşbldm cnmm ....bizde seninle eğlenirik ozaman olmazmıımerhaba canım hoşgeldin valla bende eğlenmek isterim ama içki istemem çünkü vajiyken içkiliyken olur belki diye içip sarhoş olmuştum kaç kez ama hiç bişeyde olmadı baş ağrısından başka
annem tartısma olmadı kıı :44::44: ben eslık ederdımde ya hamıssem
biz zonguldaklıyız memlekete gidince sabah amasraya gidip akşama evimize dönüyoruz ama bu sene hesabımız uyarsa eşimle birlikte 1 gecede olsa otelde yada pansiyonda kalmak istiyoruz
ay hadi yaa biz bartınıda yazdıydık tayin yerlerimee ay çok güzeelmiiş çıkar inşallah yaaevler nasılki orda acabaa? ilçede oluruz biz heralde :26:
biz gittik geçen yıl
denizi çok temiz
ben çok beğendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?