Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Hhahahha
Çağırdı kız sende gel yavrim

merhaba canım hoşgeldin valla bende eğlenmek isterim ama içki istemem çünkü vajiyken içkiliyken olur belki diye içip sarhoş olmuştum kaç kez ama hiç bişeyde olmadı baş ağrısından başka

annem tartısma olmadı kıı :44::44: ben eslık ederdımde ya hamıssem

biz zonguldaklıyız memlekete gidince sabah amasraya gidip akşama evimize dönüyoruz ama bu sene hesabımız uyarsa eşimle birlikte 1 gecede olsa otelde yada pansiyonda kalmak istiyoruz

sanırım şimdilik en şanslı benim aranızdaa buralarda çok güzel çok seviyom ben buraları yaa ditmek istemiyom buydan ühüüü..

evet cık sanslısınn

Hhahahha
Çağırdı kız sende gel yavrim

kız vermıs kendın gııdyon bengıyıde gtryonn basak gelınce sızı dıyecem

bızı yanlıs bırakıysnuz gıdın ıstee

merhaba canım hoşgeldin valla bende eğlenmek isterim ama içki istemem çünkü vajiyken içkiliyken olur belki diye içip sarhoş olmuştum kaç kez ama hiç bişeyde olmadı baş ağrısından başka

ay nazoo bende ıcımm sarhos olmustum kocıs tam yapacaktı kustum heryeree adam ıcırdıgıne pısman oldu

bende ağlamaya başlayınca hiç bişey olmamıştı

hşbldm cnmm ....bizde seninle eğlenirik ozaman olmazmıı

ayy kuzum bende eğer bu ay hamiş olmassam hattaki yine olmucam nisanda kesin patlatcam bi şişe wodka kaçarı yok dertlerime bide anne olamamk eklendi daha ne olsunn

biz zonguldaklıyız memlekete gidince sabah amasraya gidip akşama evimize dönüyoruz ama bu sene hesabımız uyarsa eşimle birlikte 1 gecede olsa otelde yada pansiyonda kalmak istiyoruz

zonguldak da gusel yer orayada gıtmıstımm gunu bırlık gıdıp gelıysn okadar yakınmıı amasrada kı pansıyonlar ucuzmus gusel hesaplı yer bulursak bızde ıns gdrzz otelde yapması cok gusel oluyoo ohh hersey ayagına gelıyoo balıyında oteldeydık vajıden dolyı berbat gecmıstı

ay hadi yaa biz bartınıda yazdıydık tayin yerlerimee ay çok güzeelmiiş çıkar inşallah yaa evler nasılki orda acabaa? ilçede oluruz biz heralde :26:

tam tepede askeriye var amasraya girmeden ama başkada varmı bilmiyorum
orası küçük biyer zaten ve sahile yakın ama evlerini bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…