ben didim ya leeen hadi çıkalım diyeeAman neyse demeyin siz ben çıktım b,le hıh
kız bengı bızım program baslamıss bende katılmak ıstoyomm
ben didim ya leeen hadi çıkalım diyeeniye benide katıyoon hadi kaçalım kız acıktım valla yatmazsam bu saatte mama yemem gerekcek acabaa süt falanmı içsem yaa tok tutardı
gördüm yavrim yaa ne güzel çıkcaadım bende öğlen izledim zaten ben onu 2.günden sonrasınııfenaa olmadıydı bakalım bu günkü ev neyse ben kaçtım canım hoşçakalıın
Eki Görüntüle 373761 Eki Görüntüle 373760
ekledim cnm bunlar eskiz çalışmaları eskiden daha güzel yapıyordum ama 7 sene ilgilenmiyince çizimi bile unutuyo insan
yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlarrr
Eki Görüntüle 373761 Eki Görüntüle 373760
ekledim cnm bunlar eskiz çalışmaları eskiden daha güzel yapıyordum ama 7 sene ilgilenmiyince çizimi bile unutuyo insan
yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlarrr
Merhaba arkadaşlar klomen tedavisi görüp ilk ayda hiç yumurtası olmayan var mı aranızda???
çok ümitlenmiştim çünkü genelde klomende yumurtlama sğlanıyor adeta tüm ümitlerim söndü.
ümidim diğer aya kaldı fazla dozda ilaçla tabi... Aranızda bu şekilde cevap alan var ise yorumlarınızı bekliyorum
Selam kıslaydoktoydan geldik moyalim bozuldu biyascık sabahtan devletteki bi dooktoruma gittim o 19mm olan bi yumurtan var didi 25-27-29unda çalışmalar yap allahtan ümit kesilmez didi bende sevindim en azından bi umut var 19 mm güsel büyümüş diye düşündüm neyse sonra özeldeki randevuma gittim oda en büyüğü 12 milim olmuş didi ben şaşırdım ona diyemedimde sabahki doktor 19 milim dediydi diyee neysem işte bana hem multivitamin verdi hemde glukofen mi neyse öyle bi ilaç verdi hamişlik olmadığı sürece en az 6 ay kullancakmışım :18: pazartesiden sonra sen yinede noolur noolmaz çalış didi bana bazen küçük yumurtalardan bile civciv çıkabiliyo didi anlıycağınız böyle biraz uğraştırcak anlaşılan didi doktor bende inşallah aşılamaya falan gerek kalmaz didim oda inşallah didi :18: yaa uff bissürü ilaç içicem gene yaa bu ilaçlar bana kilo yapcak yaa daha bide önümüzdeki ay 2 klomene başlıycaz bide ohoo ilaç içmiş olcam bissürüü ooy oy naapcam ben yaa işe yarasa bari sonunda :18: neysem ben çıkıyom belkim gece gelirim hadi hoşçakalın
Selam kıslaydoktoydan geldik moyalim bozuldu biyascık sabahtan devletteki bi dooktoruma gittim o 19mm olan bi yumurtan var didi 25-27-29unda çalışmalar yap allahtan ümit kesilmez didi bende sevindim en azından bi umut var 19 mm güsel büyümüş diye düşündüm neyse sonra özeldeki randevuma gittim oda en büyüğü 12 milim olmuş didi ben şaşırdım ona diyemedimde sabahki doktor 19 milim dediydi diyee neysem işte bana hem multivitamin verdi hemde glukofen mi neyse öyle bi ilaç verdi hamişlik olmadığı sürece en az 6 ay kullancakmışım :18: pazartesiden sonra sen yinede noolur noolmaz çalış didi bana bazen küçük yumurtalardan bile civciv çıkabiliyo didi anlıycağınız böyle biraz uğraştırcak anlaşılan didi doktor bende inşallah aşılamaya falan gerek kalmaz didim oda inşallah didi :18: yaa uff bissürü ilaç içicem gene yaa bu ilaçlar bana kilo yapcak yaa daha bide önümüzdeki ay 2 klomene başlıycaz bide ohoo ilaç içmiş olcam bissürüü ooy oy naapcam ben yaa işe yarasa bari sonunda :18: neysem ben çıkıyom belkim gece gelirim hadi hoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?