Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Aman neyse demeyin siz ben çıktım b,le hıh
ben didim ya leeen hadi çıkalım diyee niye benide katıyoon hadi kaçalım kız acıktım valla yatmazsam bu saatte mama yemem gerekcek acabaa süt falanmı içsem yaa tok tutardı
kız bengı bızım program baslamıss bende katılmak ıstoyomm

gördüm yavrim yaa ne güzel çıkcaadım bende öğlen izledim zaten ben onu 2.günden sonrasınıı fenaa olmadıydı bakalım bu günkü ev neyse ben kaçtım canım hoşçakalıın

hanı cıkıyodun bengı ask olsun gene baska topıke kacmısın kustum yanlıs bıraktnz

bu arada rersım yapan ınsnalara hayranım ya cunku haytım boyunca cop adamdan ılerı bısey cızemdedım

ekledim cnm bunlar eskiz çalışmaları eskiden daha güzel yapıyordum ama 7 sene ilgilenmiyince çizimi bile unutuyo insan

yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlarrr

selam kızlar herkese hayırlı cumalar herşey gönlünüzce olsun allah dualarınızı kabul etsin inşallah amin

Merhaba arkadaşlar klomen tedavisi görüp ilk ayda hiç yumurtası olmayan var mı aranızda???
çok ümitlenmiştim çünkü genelde klomende yumurtlama sğlanıyor adeta tüm ümitlerim söndü.
ümidim diğer aya kaldı fazla dozda ilaçla tabi... Aranızda bu şekilde cevap alan var ise yorumlarınızı bekliyorum

Selam kıslay doktoydan geldik moyalim bozuldu biyascık sabahtan devletteki bi dooktoruma gittim o 19mm olan bi yumurtan var didi 25-27-29unda çalışmalar yap allahtan ümit kesilmez didi bende sevindim en azından bi umut var 19 mm güsel büyümüş diye düşündüm neyse sonra özeldeki randevuma gittim oda en büyüğü 12 milim olmuş didi ben şaşırdım ona diyemedimde sabahki doktor 19 milim dediydi diyee neysem işte bana hem multivitamin verdi hemde glukofen mi neyse öyle bi ilaç verdi hamişlik olmadığı sürece en az 6 ay kullancakmışım :18: pazartesiden sonra sen yinede noolur noolmaz çalış didi bana bazen küçük yumurtalardan bile civciv çıkabiliyo didi anlıycağınız böyle biraz uğraştırcak anlaşılan didi doktor bende inşallah aşılamaya falan gerek kalmaz didim oda inşallah didi :18: yaa uff bissürü ilaç içicem gene yaa bu ilaçlar bana kilo yapcak yaa daha bide önümüzdeki ay 2 klomene başlıycaz bide ohoo ilaç içmiş olcam bissürüü ooy oy naapcam ben yaa işe yarasa bari sonunda :18: neysem ben çıkıyom belkim gece gelirim hadi hoşçakalın

canım bende az önce doktordan geldim benim 12cm falan sanırım çok zor bu ay hamiş kalabilmem ama allahtan ümit kesilmez yaani neyse senin nasıl hiç yumurta yok yaa ben anlamadım küçük falandamı öyle diyosun yoksa cidden ortada yumurta falanmı yook ay o daha fenaymış bende bu ay başladım işte tedaviye günde 1 tane içtim olmadı bu ay doktorun biri 19 milim olmuş didi öteki 12 milim bende bişii anlamadım vallaa neyse bende bidahaki ay günde 2 klomen kullanıcam bakalım teke cevap vermemiş bide multivitaminle glukofen diye bi ilaç verdi en az 6 ay kullancakmışım bunu yumurtaların gelişmesi içinmiş umarım gelişir yaa neysem canım artık ümidimiz bidahaki aya üzülme belki daha yüksek dojaza cevap verir senine

canim neden iki ayri sonuc dediler ki acaba.. insallah 19 mm olmustur cünkü o zaman catliyor, insallah o doktorun dedigi dogrudur.. belki de daha büyür yumurtalar ne bileyim, bu isler hic belli olmuyorki :44::44::44: bu ay ciksin olmazsa ben de alcam klomen.. miktari ne kadarki seninkinin??

canım kakında hayırlısı olsun bebıs ıcın katlanacaksın ıns bekletmeden gelırde anlamadıgımıkısı nasıl ayrı sonuc verdı keske soraydın be annemuzulmebol bol calısma yapp

Sıkma sen o tatlı canını bak ne güzel tedavisi var en azından
Ya bizler gibisi ne yapsın tedavisi yok beklemekten ve denemekten başka
Daha kötüsünü düşün kendini böyle teselli et
Kaderinde anne olmak varsa bunlarda sebep olur işte
Rabbim gönlümüze göre versin.Morali bozucak bir şey yok bunda canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…