Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bende onu sorucaktım canım sana hangi boyayı kullandığına kaliteside güzelmiş hangi markaydı tonlamayıda çok güzel yapmışsın ellerine sağlık canım yaa çok güzel olmuş kız aafferim sanaa hiç cama ahşaba falan çalışman oldumu peki yoksa böyle kağıdamı çalıştın hep?

Bengisu o topiğimi okuyorsun canım:26:

bende seni arıyodum canım sorum takipten tam berenli saatlerde seni yakaladım yorum yapcaktım baktım sen buraya yazmışsın bende kocişle yattım ama uykum kaçtı uyuyamadım dedim bi gireyim gelen olmuşmu topiğe dedim iyikide gelmişim seni gördüm öslemişim canım seni gel bi öpem ee naaptın nasılsın bugün?

Hiççbiirrr şeeeyyy yapmadım canım ya uff hep aynı şeyler sen neyaptın hastaneden geldiniz uyudunuz kalktını bir şeyler atıştırdınız

Hiççbiirrr şeeeyyy yapmadım canım ya uff hep aynı şeyler sen neyaptın hastaneden geldiniz uyudunuz kalktını bir şeyler atıştırdınız

aynen öyle oldu valla ne güzel kocişin sperm testinide verceedik olmadı saat 10dan önce yapılıyomuş bizde anca 11de ordaydık yaa ona gene baktıramadık idrar testi verdi bakalım sadece kocişimde neye bakılcaksa artıkın ondanda :26: neysem dediğin gibi geldik 3-4 gibi mama yedik 6ya kadar yattım biraz sonra işte 1 saat sonra kocişkomuda kaldırdım meyve yedik çay içtik vs. ne bulduysak tıkındık vallaa cips çay mozaik pasta meyvee vsç biissürü şey tıkındık iştee ama yarın düzenli beslenmeye başlamayı düşünüyom bakalım hayırlısı kilo vercem inşallah

Eşinde bir şey çıkmaz inşallah canım
Hıı diyet öncesi tıkındın iyice desenee
Uff sıkılıyorum ben yahu yarın arkideşimle sosyete pazarına gidecem inş
EŞimde evde uyusun horil horil aman banane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…