Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

başta sen mi varsın

aşağıdan kopyala yapıştır yaptım en başta ben vardım sende kopyala yapıştır yap en başta sen olursun

off dağıldık iyi ce yaa papoş ne oldu acaba hiç ses yok. papoştan haber getiren hatuna mesaj attım ama cevap yok

evet ya papoşta gelsin artık
belinay faceden görüşüyordu ama:26:

abla kabul ettım facede basak kıskansın kocanda senıde gordumm

resimlerine bakıyordum bende dalmışım faceye

selam canım hoşgeldinnn. ben iyiyim sen nasılsın

a.s hoşbuldum iyiym evimi temizledim eşimin sevdiği şeyleride yaptım kendimi daha iyi hissediyorum bugün

eger ben onu yataga cagrrsam g.. kalkar malımı bılıyomm ben kusunce gıtmem kı kendı gelırr suan gtsem sucu bana yuklaycek onunn dedgı olckk gıder ısıgı kapat gelırımm

tabii sen huyunu daha iyi bilirsin muhakkak nasıl gerekiyorsa onu bilirsin. tabii bizim ilişkimize göre benim çağırmam gerekir yoksa sonradan suçlanırım hiç adım atmadım ayrı yatmayı ben istemiş olurum o zaman

acaba herkesin sayfasında ilk sırada kendisi mi oluyo

papos faceyede gırmıyo nazoo

cnm ben cagrmam adam pant ne oraya koymus demkkı orda yatmak ıstyo nıye cagryam kıı ıster suclasın cunkuu bunaldım ayy hep evdeyım hersy ustume gelıyo bı anda bebk
olmuyo aslın hıc bı konuda benı kırmazz ama bugun ınat ettı bende ınat ettım bakalım ne olckk

çok abartamayacak şekilde inatlaşmakta gerekiyor çünkü hepte alttan alırsan tepene çıkıyor

bizde msn den görüşürüz gerçi ne zamandır ordanda görüşmüyoruz

ben olsam ışığı kapatır uyurdum erkeklere çok yüz vermemek lazım daha doğrusu biz küstüğümüzde gidip yatak odasına yatarsa uyuyuyana kadar ışıkları söndürmem ne zaman uyumuşsa ışığı söndürüp yanına yatarım.
ama gidip başka odaya yatmışsa üstüde açıksa hiç üstünü örtmem tabi tartışmanın boyutuna göre değişebiliyo

acaba herkesin sayfasında ilk sırada kendisi mi oluyo

evet

oturma odasınnda yatıyo abla almıs elıne yatgı yorgan yatyoo tv bılerk acık bırakmıss bende kappatım odamdayımm ben yatak odasndaydım gelmedıı ben ne yapyımm

çok abartamayacak şekilde inatlaşmakta gerekiyor çünkü hepte alttan alırsan tepene çıkıyor

evet katılıyorum ne her istediğini yapacan nede hep benim dediğim olsun olmaz ortasını bulmak lazım

söölüyom sana ama dinlemiyon ki

tamam çabuk yap

evet msn açmıyorum artık nedense:26::26:

kız bende her zaman başta ben oluyorum sanıyordum. seviniyordum

sen yine sevin sonuçta kendini hep başta görüyon

yaa kıslar abim neti istiyoooooo offfffff artık bu gece gelirmiyim bilmiyom. belkim belinay merve bengi üçlüsü uyumamış olurrr

geç saatte gelirim ancak öptüm siziii
kselcim sesin çıkmadı ama nedense bilmiyorum

nazocummmmm bengiciiiiiiiimmmmmmmm

kız basak geldın gıdecen bız daha goremedık bu arada kızlar bugun banyo dolabı vestıyer falan begendımm cokk gusellerdı aslında gune gusel basladım kocıs bulasıkları ben yıkarım sen suslen dedıı sıyere mısflge gttık snra yemek yedık snra kavga ettık eve geldık

kız basak senn leptopda oluyomu yazı yzarken karısıyoo sn yazdıgım nasılsa basa gıdıyo bı bakmısım sondayken basta ortada yazmısım:44::44:

oturma odasınnda yatıyo abla almıs elıne yatgı yorgan yatyoo tv bılerk acık bırakmıss bende kappatım odamdayımm ben yatak odasndaydım gelmedıı ben ne yapyımm

uyuyosa bırak yatsın uyusun daha ne yapcan ama yatak odasında yatmış olsaydı gidip yatardın :26:

İyi akşamlar hihooyttt

hoşgeldin merve

iyi geceler sana ozaman çok öpüyorum

gule gule sanırsam ben burdayımm

Tam ben geldim sen çıkıyon kuzum yaa tühh neyse gece gel barii bekletme bizi yavrimm

Bengisu yavrrim nerede acebaa
Kocasıyla oynaşıyodur kesinn

misafirlektimi kavga ettiniz:26:

Hoşbulduk canikom nasılsın?

iyiyim canım sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…