Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

belinay kızzzzzz başka topiklerde ne yapıyon kiiiii

nazemir yok

duman yokkk

kızz naber kuzum oğlun nasıllllllll
iyiyim canımmm. kociş kız diyoo siz oğlan diyonuz hadi bakalım hayırlısı :))

ohh iyiyim valla totomu devirip yiyip içip yatıyom:125::125::125:

iyi yapıyonn benimde anniş ayın 5 inde gidiyo memleketine anacının yanına 40 gün yok (( benii kim doyuraacakkkkkkkkkk

ee baktım gelecegınız yok bende gezdımm:18::18::18::18:

kız bı test yapsydın 1 guncuk gecmıss
yok kızz 1 güncükte test mi yapılır hayal kırıklığı olur

ee anlat bakalım toplantıda ne yaptınız
iyiyim canımmm. kociş kız diyoo siz oğlan diyonuz hadi bakalım hayırlısı :))

iyi yapıyonn benimde anniş ayın 5 inde gidiyo memleketine anacının yanına 40 gün yok (( benii kim doyuraacakkkkkkkkkk

hayırlısı tatlım evet senin tipinde oğlan doğurcak tipi var o yüzden

annen niye 40 günlüğüne gidiyo açlıktan ölürsünnnnnnnnn

biletlerini önceden almıştık ve her sene gidiyoo yılda 1 kez gidiyoo zatenn kıyamam kalsınn. ben doğurunca hiç gidemezzz. artık sadece kayınvalidecik doyuracak o düşünsünn valla. benim annem gelincede o gidicek zaten yazlığaa herşey sırayla yani :))

ikili test ne kuzummmm

hamıs kalmadıgımzdan bılmıyoz

aman ne olsun paradan puldan bahsettıler bırı b..k varmıs gıbı colugu cocugu getrmeıs sacmalık yaa benım bıldıgım herıff gıder zatı kustuk sımıde ayrı yatyozzz

hayatlarını sana göre ayarlıyorlar ne güzel aferin kaynanacığa. seni bırakmak istemiyolar
evet ya nerden bilek biz ikili testi mikili testi

yöneticide seçiyomusunuz:26:
bebişte down sendromu için ense kalınlığına bakıyolar bide testler falann

bi sürü testler yapılıyodur dimi

bırakmasınlarr tabi beniii ilk torunlarını doğurcammm daha ne istiyolar :)) bizde 5 nisanda yaptıracağız 2 li tarama testini. testler bitmezz doğurana kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…