Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

misafirlektimi kavga ettiniz:26:

iyiyim canım sen nasılsın

yok orda otrduk gulduk eglendık carsıya ındık yemek yedık hayda eve cıkacz bı konuda kustuk annemın yanına gıdek dedı bende olur dedım anlattım kadın bızı bartsrmaya calstı hehe dedım eve cıktık ben dırek yataok odasına grdım oda tv ızledı yattıı

sizde biz gibi küsüp susuyonuzmu bizde öyleyiz bağıra çağıra kavga etmeyiz ben zaten hemen küserim çünkü konuşursak daha kötü oluyor

sizde biz gibi küsüp susuyonuzmu bizde öyleyiz bağıra çağıra kavga etmeyiz ben zaten hemen küserim çünkü konuşursak daha kötü oluyor

bızde tek bagrma sebebı esım ustume gelınce cıkyo yoksa o sussa oo ben hayatta agzımı acmam susar otururumm tek ıstegım bı an once anne olmakk kendımızı aıle gıbı hıssedemyorumm

Kocişkom uyudu yine ev sepsessiz
Bende duşumu aldım geldim

Şimdide soğan kürünü taktım kafaya onu araştırıyorum
Yapannız var mı aranızda arkideşler
Belinaysu bacım sne bu işlerden anlıyosun yaptın mı hiç?

bızde tek bagrma sebebı esım ustume gelınce cıkyo yoksa o sussa oo ben hayatta agzımı acmam susar otururumm tek ıstegım bı an once anne olmakk kendımızı aıle gıbı hıssedemyorumm

canım dur daha 6 ay olmuş beraber olmaya başlayalı bir sene dolsun bakalım biraz oluruna bıraksan zaten olur

Kocişkom uyudu yine ev sepsessiz
Bende duşumu aldım geldim

oh ne güzel en azından yanında benimki hala işte ve artık 2 de çıkıcak saatler ileri alınınca çıkış saatide değişiyor

ben yapmadım zaten içemem ben soğanı yemeklerde bile yemeye evlendikten sonra başladım

yok cnm yaa denemedım 14 gun falanmı ıcılıyodu ben tek sut buharı yaptım bacım onuda 1 hafta snra gorecezz yapanlar gebe kalmıss

bu ay cıksın dok gıdecem ablaa ya bugun bırnı gordum aynı zamanda evlendık o hamıle okadar uzuldum kı bıda bana baktılarr offf rabbım sabr versınn ayda yılda farkı yokk kı

AMan bugün gündüz çalıştı yarın gene geceye gidecek bu düzensizlik beni öldürecek ya
Keşke 8-5 olsa ne güzel olurdu evimin düzeni neyse buna şükür yinede

İnş faydasını görürsün canım yaa şimdi kaç ay oldu siz korunmasız ilişkiye başlayalı
Evet 14 gün içiliyor canım ben deneyeceğim bu soğan şeysini

Belinaysu bacım bir şey daha soracam müsadenle
Ben şimdi yarın başlayacam bu soğan kürüne
Ya hamile kalırsam bu ay bebeğe zararı felan olur mu acep
Yani düşük riski felan olurmuki bi cevaplasan canısı:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…