selam hanımlar
uzun zamandan sonra yeniden merhaba
var mı yeni haberler?
25 yaşında 3,5 yıllık evli son 2 yıldır bebek isteyen bi gacıyım.muhasebeciyim ama çalışmıyorum bat 3 nisan gayet neşeli eğlendirebilen kısacası sevilen biriyimdir herhalde:) gel be bebeğim annene gell artık ne inatçısın annen gibi ufff
Ne bilem söylemek istemiyorum kimseye utandığımdan değil haşa
Bunu sorgulamak ne haddimize canım bizlerin elinde olan bir şey değilki
Bi arkadaşıma söyledim çok yakın bi arkadaşım gen bozukluğu varmış dedim
Hadi ya dedi kanı bozuk seni dedi çok zoruma gitti ama ne diyeyimm
Ah canım benim ya inşallah hamile kalırsında cici cici hamiş kıyafetleri alırsın
Hele şimdi neler çıkmış önünde civciv rsimleri yumurta çatlıyo içinden civciv çıkıyo çok tatlıı
gece sohbet devam etmemıs harett kızlar aksam bengısu geldıde ben mı gormedım acba 2 gundur neden yok:44::44::44::44:
bu arada herkeze gunaydınnnnnnkaynama gdyomm aksam belkım gelmeye bılırım:18::18:
kımse yok
Jel çocuk neki?:26:
benim bebişim jel çocukk :)) 9 ay uğraştık olmadı jel kullandık oldu başak teyzesi koydu adını :)))
aydınlandım cnm sağolcebi pcye bagladim cnm o nedenle vermek zorunda kaldim internette kotam azdi o nedenle girmedim cepten..bugun yenilendiaydinlandinmi kuzucum
günaydın yine kimse yok akşamda benim pc yok
selam hanımlar
uzun zamandan sonra yeniden merhaba
var mı yeni haberler?
başakcımmm napıon nasılsınn?
aydınlandım cnm sağolaklıma gelmişti aslında pcye bağladığın ama netleşmiş oldu
1gb mı kullanıyodun sen?????
nikocumm annemin sana slmı vardı tatlım.... bu arada bebişin 3 aylık oldumu:26::26::26:
aydınlandım cnm sağolaklıma gelmişti aslında pcye bağladığın ama netleşmiş oldu
1gb mı kullanıyodun sen?????
nikocumm annemin sana slmı vardı tatlım.... bu arada bebişin 3 aylık oldumu:26::26::26:
iyiyim tatlım bacaklarımı uzattım tembellik yapıyorum ohhhhhhhhfıstık gibiyimm
sen ne yapıyosun kocan kaçta geliyor
ohhhh annenlerdesin demi sennn...tembellik yapmak lazım böle aradaoturuom pisyediliyi izliomm...kocam arkadaşıyla gezio...bi sorunu varmışta konusacaklardı...yoksa normalde 6,30 da evde olur....
hmm erken geliyo yani ne güzel erkenden gelmesi harika bişey. nasıl gidiyor tatlım ev işleri yemek yapmak oh yaaerken yatma erken kalkma derdi yok yaa en güzelide o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?