Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

25 yaşında 3,5 yıllık evli son 2 yıldır bebek isteyen bi gacıyım.muhasebeciyim ama çalışmıyorum bat 3 nisan gayet neşeli eğlendirebilen kısacası sevilen biriyimdir herhalde:) gel be bebeğim annene gell artık ne inatçısın annen gibi ufff

hşgldn....memnun oldum tanıştığımıza

Slm canlarım nasılsınız?dün giremedim kusura bakmayın akşama kadar çalışıyo iki gündür eşim dün arkadaşta yemekteydik ondan giremedim bu akşamda kocişim evde bakalım gündüzde gezmedeydim zaten gülhan ablamda sarımsaklı köfte yaptıkda yedik ay daha karnımın şişi yeni iniyo neysem kimse yok madem topikte bizim dizi başladı 80ler onu izliycez kocişimle ooh bol bol vakit geçirelim yarın nöbetçi nasılsa burdayım merak etmeyin

hadi yaa nasıl arkadaşmış o öyle kuzum yaa getir bana döviim onuuu kimse üzemez benim mervişimii

Ah canım benim ya inşallah hamile kalırsında cici cici hamiş kıyafetleri alırsın
Hele şimdi neler çıkmış önünde civciv rsimleri yumurta çatlıyo içinden civciv çıkıyo çok tatlıı

bende vay onlaydaan çok cicileeey 7 nezaman Lcw ye gitsem alıyodum içim gidiyoduda saydım 7 tane olmuş dolapta bekliyolay giyeceğim günüü

gece sohbet devam etmemıs harett kızlar aksam bengısu geldıde ben mı gormedım acba 2 gundur neden yok:44::44::44::44:

bu arada herkeze gunaydınnnnnn kaynama gdyomm aksam belkım gelmeye bılırım:18::18:

ah canım beniiim beni bi sen merak etmişsiin seviyom kız seniii bitanesin sen hıh diğerlerinede küstüm bu arada hiç merak etmemişler ahanda ağlayılı didiliii sevmiyonus siz beeniii merve sende unuttun beni alçak hatun küstüm gidiyom işte hıh

cebi pcye bagladim cnm o nedenle vermek zorunda kaldim internette kotam azdi o nedenle girmedim cepten..bugun yenilendi aydinlandinmi kuzucum
aydınlandım cnm sağolaklıma gelmişti aslında pcye bağladığın ama netleşmiş oldu

1gb mı kullanıyodun sen?????
günaydın yine kimse yok akşamda benim pc yok

nikocumm annemin sana slmı vardı tatlım.... bu arada bebişin 3 aylık oldumu:26::26::26:

aydınlatabildiysem ne mutlu banaa 1 gb canım evett...

aydınlatabildiysem ne mutlu banaa 1 gb canım evett...

iyiyim tatlım bacaklarımı uzattım tembellik yapıyorum ohhhhhhhh fıstık gibiyimm

sen ne yapıyosun kocan kaçta geliyor

ohhhh annenlerdesin demi sennn...tembellik yapmak lazım böle arada oturuom pisyediliyi izliomm...kocam arkadaşıyla gezio...bi sorunu varmışta konusacaklardı...yoksa normalde 6,30 da evde olur....

ohhhh annenlerdesin demi sennn...tembellik yapmak lazım böle arada oturuom pisyediliyi izliomm...kocam arkadaşıyla gezio...bi sorunu varmışta konusacaklardı...yoksa normalde 6,30 da evde olur....

hmm erken geliyo yani ne güzel erkenden gelmesi harika bişey. nasıl gidiyor tatlım ev işleri yemek yapmak oh yaaerken yatma erken kalkma derdi yok yaa en güzelide o

hmm erken geliyo yani ne güzel erkenden gelmesi harika bişey. nasıl gidiyor tatlım ev işleri yemek yapmak oh yaaerken yatma erken kalkma derdi yok yaa en güzelide o

evet canım sabah 8 akşam 6 erken kalkma derdi var kıss bi tek pazar günü 10 da kalktım onun dısında hep 7,30 da kalktım...kocişe tost yapıom sonra işe yolluom sonrada yürüyüşe cıkıom....öğlen falanda hiç uyumam o nedenlede 12 olmadan uyuyom akşamları ev işleride güzel misafirlerim vardı bugün güzel geçtii...şimdilik süper wallaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…