evet canım sabah 8 akşam 6erken kalkma derdi var kıss bi tek pazar günü 10 da kalktım onun dısında hep 7,30 da kalktım...kocişe tost yapıom sonra işe yolluom sonrada yürüyüşe cıkıom....öğlen falanda hiç uyumam o nedenlede 12 olmadan uyuyom akşamları ev işleride güzel misafirlerim vardı bugün güzel geçtii...şimdilik süper wallaa
25 yaşında 3,5 yıllık evli son 2 yıldır bebek isteyen bi gacıyım.muhasebeciyim ama çalışmıyorum bat 3 nisan gayet neşeli eğlendirebilen kısacası sevilen biriyimdir herhalde:) gel be bebeğim annene gell artık ne inatçısın annen gibi ufff
ayyyyyy kızz sende mi erken kalkmayı sevenlerdensin. aslında güzel bişi erken kalkmak. gün uzun sürüyor. ama ben de erken kalkma problemi var. erkende yatsam sabah kalkamıyorum. herkesi kendim gibi sanıyorumayyy kocişe kahvaltı hazırlaman normalde. kocayı yolladıktan sonra girsene yatağa
barıştınız demek kuzum sevndm ne inatmışınız siz yav:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:basakk kuzum nasılsın yaa kocısle konustum pc acıktı yazaadım
yok kıssss ne sevmesiii çalışırken zorla kalkardım kahvaltı bileme hazırlamazdımki kocişe...dietteyim yaa yürüyüş için kalkıom kayın annemi ve eşimin teyzesinide alıom yürüoz :d onun dısında kalkamam yoksa...bide çalışmıom yaa kalkıp kocişe kahvaltı hazırlayim yoksa içime batıyo ..bi gün öle yapcam yollayıp yatcam wallaa...ösledim geç kalkmayı ayrıca şöle bi problem var uyutmuolar beni saolsunlar işyerinden arayıp duruolarr
barıştınız demek kuzum sevndm ne inatmışınız siz yav:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
aa niye arıyolar ayol aa ne ayıp
Ay yazık evdesin tabii hazırlayacaksın kızzzzsen şişkomusunnnn
barıştınız demek kuzum sevndm ne inatmışınız siz yav:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
aa niye arıyolar ayol aa ne ayıp
Ay yazık evdesin tabii hazırlayacaksın kızzzzsen şişkomusunnnn
ne güzel sormuşsun öleee sen şişkomusun? eheheheheheeewalla 69 kiloydum 65,4 e düştüm 17 şubatta başladım diete...şişkoyum işte..
terbiyesizlr arıolar işte...iş öğrettim ya ordakilere takıldıkları yerde zırttt aysun aranıo...
buarada dolunayı merak ettim naptı haberin varmı? geçmişi okuyamıomda..
kız o kac defa geldıde ben barısmam kı ama ılk defa uzun zmandan berı 1.5 gun kus kaldıkdun yatagına gel dedım dedı sen de yanımda yat gelıyım dedı bende kanapede tayarım sen gıt dedım yok gt dedı bende salona gıttım tel caldıryo yatak odasına bakmaya gttm orda benı kıstırdı sarıldı bende dayanamadım askıcımaaa sarılıp uyuduk
kız o kac defa geldıde ben barısmam kı ama ılk defa uzun zmandan berı 1.5 gun kus kaldıkdun yatagına gel dedım dedı sen de yanımda yat gelıyım dedı bende kanapede tayarım sen gıt dedım yok gt dedı bende salona gıttım tel caldıryo yatak odasına bakmaya gttm orda benı kıstırdı sarıldı bende dayanamadım askıcımaaa sarılıp uyuduk
ayyyy ne güselll yaaa bis bayanlar böle dayanamıoz işte demiii....aman ii olun yaaa karı koca küsermiymiş küssede ayrı yatılırmı kısss...ben hiç ayrı yatmam kocişde yatmaz...döneriz popoları uyuruz
MAAŞALLAH KIZ İRADELİSİN DEMEKKİvalla ben diyete başlayıpta zayıflayan hatun pek göremiyorumda. resminde şişko değildin sonradan aldın demekki
dolunaydan haberim var kuzum bi kaç gündür topiğe gelmiyor. kkda başka topiklerde sohbet ediyor. burda dertlerinden bahsetmek istemiyormuş.
topiği işgal etmeyim dertlerimle diyor. eşiyle sorunları var ya
ayyyy ne güselll yaaa bis bayanlar böle dayanamıoz işte demiii....aman ii olun yaaa karı koca küsermiymiş küssede ayrı yatılırmı kısss...ben hiç ayrı yatmam kocişde yatmaz...döneriz popoları uyuruz
kıstırdı mıkıstırdıktan sonra sadece yatıp uyudunuz mu
evet bence de ayrı yatılmamalı en kötü ihtimalle totolar dönülüp uyunmalı
bide kocadan izinsiz arkanı dönüp uyumak islamiyette günah ya
kocam da onu kullanıyor. "benden izin aldın mı dönmek için" derkonuşmak zorunda kalırım
kıstırdı mıkıstırdıktan sonra sadece yatıp uyudunuz mu
saol canım benimmmm...walla o düğün zamanıydı 57 kiloydummm o kiloyu hedefledim şimdi inşallah verecem bu kiloları....tabı yaa evlendikten sonra 9 kilo aldım 66 oldum hamile kaldım 4 de öle aldım 70 i gördüm maaşallaheşiyle sorunlarını biliomda naptı ne etti haberdar etse bizi ya...merak ettim...
evet bence de ayrı yatılmamalı en kötü ihtimalle totolar dönülüp uyunmalı
bide kocadan izinsiz arkanı dönüp uyumak islamiyette günah ya
kocam da onu kullanıyor. "benden izin aldın mı dönmek için" derkonuşmak zorunda kalırım
anammmmm bide izinmi alcaz dönerkeneee pehhhh ne garip onlarda bizden izin alcakmı peki
canım bızde yatmayız hıc hatrlamıyrm belkım bı defa ben yatmaya kalksam esım o kolumu mosmor edr gene bırakmaz elımı ama kendı kanepeye gttı sandı ben pesınden gıdecem kı bekledı ben hec gtmem cok nadır hep o gelecekkı ole oldu
ben uyumaya cok calıstım oda uyutmamaya ama ben yendım sımıde cok sırnastı yumutrlama gunum gectıgı ıcın artık canım ıstemıyo ya
aa oylemı yenı duydum ben hep totomu donerım oda bana sımsıkı sarılır kısı usutmeden gecırırımm ohh sıcacıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?