Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sen iyice görev yapmışın bu işi hatunum sadece yumurtlama döneminde mi canın istiyo zevk için yap annemmm

verirsin inşallah canım fısstık karı olursun yinee. salma kendini hayatım. kadının etlisi makbuldür lafları sadece züürt tesellisi. her zaman formumuzda olmamız gerek

salmam canım koydum kafaya vercem kociş 53 dio ama çok çirkin olurum ayyyy
yok hayatım kadının kocasından izin istemesi gerekiyormuş. koca izin verirse dönebilirmiş

aslında ne kadar güzel bir kural karı kocayı yakınlaştırıyor. ama küs olunca zor oluyor

güzelde koca totosunu dönüp yatıossa nolcakkkkkk

olsun kıssss yumurtlama günüm geçti falan deme...kaç gün geçtiki ablam dioki ben adetime yakın yapmıştım hamile kaldım dio...hiç takma yumurtlama gününü eskiden yumurtlamamı varmışşş

ne bılıyım canım ya üşendim yaa bu ayı dolu dolu gecırdıkk bıde yorgundum usudum canım ıstemedı

olsun kıssss yumurtlama günüm geçti falan deme...kaç gün geçtiki ablam dioki ben adetime yakın yapmıştım hamile kaldım dio...hiç takma yumurtlama gününü eskiden yumurtlamamı varmışşş

bunlar kocanın laflarımı "eskiden yumurtlama mı varmış"

doğru aslında kadın adet dönemi dışında hergün hamile kalma olasılığıolan bi varlık

selamlar

yok hayatım kadının kocasından izin istemesi gerekiyormuş. koca izin verirse dönebilirmiş

aslında ne kadar güzel bir kural karı kocayı yakınlaştırıyor. ama küs olunca zor oluyor

bizde küstükmü birimiz bi uca birimiz öbür uca yatarız arkamızı dönüpte uyuruz
ama normalde de ben arkamı dönerim eşimde sarılır yoksa uyuyamazmış

nazemircimmmmm nasılsınnn cnmmmm?

başakcımmm benide eklesene bat listesine gıııı 1 nisannn gelmezolasıcalar

salmam canım koydum kafaya vercem kociş 53 dio ama çok çirkin olurum ayyyy

güzelde koca totosunu dönüp yatıossa nolcakkkkkk

:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

o zaman nolcak bilmiyom

bunlar kocanın laflarımı "eskiden yumurtlama mı varmış"

doğru aslında kadın adet dönemi dışında hergün hamile kalma olasılığıolan bi varlık

ivettt eski karılar gibi ol dioo...zati buay 2 kerecik oldu bebiş gelirmi bilmemm

arkandan sarıldığına göre gönlü var arkanı dönmene sorun yok o zman hani bööle küserek veya kızarak dönüyoruz ya o kötü

evet gonlu var canım gece uyanam da kocısı uyandırım bana sarılır ben arkamı donerım öle yatarzz alısmısım kıı gecceıyken hıc uykum gemıyoo sabah kadar donuyom

sen iyice görev yapmışın bu işi hatunum sadece yumurtlama döneminde mi canın istiyo zevk için yap annemmm

zevk ıcınde yapıyorum ama canım ıstemsı lazımm

tamammm tıp diom ozaman belli istemio canınn

ıstemyıoo

selamlar

onda bişi yok canım o sadece birlikte yatma pozisyonu. öyle yatmak harika bişiiiiiiii

selamlar

wallaa benim kocişde sever öle sarılmayı benimde hoşuma gidio zatiii sarılsana banaaaaa derim heppp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…