sen iyice görev yapmışın bu işi hatunum sadece yumurtlama döneminde mi canın istiyocanım bızde yatmayız hıc hatrlamıyrm belkım bı defa ben yatmaya kalksam esım o kolumu mosmor edr gene bırakmaz elımı ama kendı kanepeye gttı sandı ben pesınden gıdecem kı bekledı ben hec gtmem cok nadır hep o gelecekkı ole oldu
ben uyumaya cok calıstım oda uyutmamaya ama ben yendım sımıde cok sırnastı yumutrlama gunum gectıgı ıcın artık canım ıstemıyo ya
verirsin inşallah canım fısstık karı olursun yinee. salma kendini hayatım. kadının etlisi makbuldür lafları sadece züürt tesellisi. her zaman formumuzda olmamız gerek
yok hayatım kadının kocasından izin istemesi gerekiyormuş. koca izin verirse dönebilirmiş
aslında ne kadar güzel bir kural karı kocayı yakınlaştırıyor. ama küs olunca zor oluyor
olsun kıssss yumurtlama günüm geçti falan deme...kaç gün geçtiki ablam dioki ben adetime yakın yapmıştım hamile kaldım dio...hiç takma yumurtlama gününü eskiden yumurtlamamı varmışşş
olsun kıssss yumurtlama günüm geçti falan deme...kaç gün geçtiki ablam dioki ben adetime yakın yapmıştım hamile kaldım dio...hiç takma yumurtlama gününü eskiden yumurtlamamı varmışşş
ne bılıyım canım ya üşendim yaabu ayı dolu dolu gecırdıkk bıde yorgundum usudum canım ıstemedı
yok hayatım kadının kocasından izin istemesi gerekiyormuş. koca izin verirse dönebilirmiş
aslında ne kadar güzel bir kural karı kocayı yakınlaştırıyor. ama küs olunca zor oluyor
salmam canım koydum kafaya vercem kociş 53 dio ama çok çirkin olurum ayyyy
güzelde koca totosunu dönüp yatıossa nolcakkkkkk
nazemircimmmmm nasılsınnn cnmmmm?
başakcımmm benide eklesene bat listesine gıııı 1 nisannn gelmezolasıcalar
bunlar kocanın laflarımı "eskiden yumurtlama mı varmış"
doğru aslında kadın adet dönemi dışında hergün hamile kalma olasılığıolan bi varlık
arkandan sarıldığına göre gönlü var arkanı dönmene sorun yok o zmanhani bööle küserek veya kızarak dönüyoruz ya o kötü
sen iyice görev yapmışın bu işi hatunum sadece yumurtlama döneminde mi canın istiyozevk için yap annemmm
tamammm tıp diom ozaman belli istemio canınn
selamlar
bizde küstükmü birimiz bi uca birimiz öbür uca yatarız arkamızı dönüpte uyuruz
ama normalde de ben arkamı dönerim eşimde sarılır yoksa uyuyamazmış
selamlar
bizde küstükmü birimiz bi uca birimiz öbür uca yatarız arkamızı dönüpte uyuruz
ama normalde de ben arkamı dönerim eşimde sarılır yoksa uyuyamazmış
nazemircimmmmm nasılsınnn cnmmmm?
başakcımmm benide eklesene bat listesine gıııı 1 nisannn gelmezolasıcalar
ivettteski karılar gibi ol dioo...zati buay 2 kerecik oldu bebiş gelirmi bilmemm
sağol canım iyiyim sen nasılsın
başak bende 5 gün erken adet oldum 23 mart akşamı
onda bişi yok canım o sadece birlikte yatma pozisyonu. öyle yatmak harika bişiiiiiiii
özürrrr
evet ama küsdüysek yatağın ucunda yatarız sanki değsek elektirik çarpacakmış gibi
sağol canım iyiyim sen nasılsın
başak bende 5 gün erken adet oldum 23 mart akşamı
ne kadar azzzz neden öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?