Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

merhaba kızlarrrrrrrrr
o ne coşku o ne hızzz yeni açılmış topik okuyayım dedim şaşı oldum hepsini okuyup laf atmaya kalksam bırak yumurtlamayı torunlarımız olurdu
çok tatlısınız

merhaba kızlarrrrrrrrr
o ne coşku o ne hızzz yeni açılmış topik okuyayım dedim şaşı oldum hepsini okuyup laf atmaya kalksam bırak yumurtlamayı torunlarımız olurdu
çok tatlısınız

alemsin kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

daha çok yeniyiz ama sayfalarımız aldı başını gittii sorma

1. sayfadaki listeyi okuyup günümüzden devam et bence yoksam çok şey kaçırırsın

alemsin kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

daha çok yeniyiz ama sayfalarımız aldı başını gittii sorma

1. sayfadaki listeyi okuyup günümüzden devam et bence yoksam çok şey kaçırırsın

alıntı ile cvplamayı bilmiyorum bakalım olmuş mu

ay kaçırmışım kaçıracağım kadar canım 3.000 sayfa olcak nerdese

bana özet geçeceksiniz artık çatlarım yoksaaa:18::18::18:

alıntı ile cvplamayı bilmiyorum bakalım olmuş mu

ay kaçırmışım kaçıracağım kadar canım 3.000 sayfa olcak nerdese

bana özet geçeceksiniz artık çatlarım yoksaaa:18::18::18:

afiyet olsun tatlımmm ben de şimdi yedim geldim göbişim doldu

sana da afiyet olsun bakalım o zaman bende bi 1 saat önce filan yidim miafirlikteyim. şimdik çay içiyos

valla sende biizmle burda neşeyle yumurtlayıp zevkle doğurursan özet geçerizzz

sessa aramıza hos geldın annem nasılsınn

kız basak kocısle yemege gttık gec yedıkk ac degıldımm snra dayanamadım yemek yedık kocısım hazrladı ben tarf ettım ksarlı mantar ohhh ama ben
sadece salata yedımm:125::125::125::125:

tatlım ben ilk sayfaya baktım bakmasına da hatta ilk başlardan baya bi de okuduuum ama ilk yazanlarla şuankiler biraz değişmiş bazıları gitmiş sanırım

ilk baştakilerden yeşil ile pınar hamile kalmışlar onlara da çok sevindim
allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin insallahsonradan gelip hamiş kalanlar da var onlara da tabii...

belinaycım kocanın hazırladığı yemek de bi başka tatlı olmuştur

ohh afiyet olsunnn aferin annem bu saatlerde sadece salata türleri ye

ben nerdeyse bastan berı varım bızde kurallar varcnm uzun zaman gelmeyınce basak kıarca scıkartuyoo

erenayefe vardı kuzum aslında bırakmazdı o ama 1 aydır yok çok merak ediyoruz:18::18::18:

pınarda hamiş kalınca bıraktı bizi.

diğerleri geliyorlar. zaten hiç gelmeyenler listede olmuyor kuzum siliyoruz

ohh afiyet olsunnn aferin annem bu saatlerde sadece salata türleri ye

evet kuzumm en sn onumde gofret var o bana bakyo ben ona demıstım ya ondanberıı cıkolata yemıyorum sanırım pazar gunuydu bı dun yarım gofret yedımm bugunde 1 tanecık yedım ama yıyecem sımdıı:18::18:

kızlar ben de 35 yaşındayım 7 yıllık evliyim 2 yıldır çalışmalar var ama sonuç sıfır:26:

evet kuzumm en sn onumde gofret var o bana bakyo ben ona demıstım ya ondanberıı cıkolata yemıyorum sanırım pazar gunuydu bı dun yarım gofret yedımm bugunde 1 tanecık yedım ama yıyecem sımdıı:18::18:

yeme kızzz yemeeeeee

belinaysu hamilemisin kızzz hiii hiçte söylemiyorsunn:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…