Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

inşallah yakında bizde hamile oluruz canım yaaa...Allah büyüktür...

insallah kizlar ama bize düsen hayirlisini dilemek tabiki yüce yaradan hayirlisini versin en önce sagliklisini versin.. cinsiyetmis kasiymis gözüymüs bilmem nesiymis hepsi sonra gelir..

insallah kizlar ama bize düsen hayirlisini dilemek tabiki yüce yaradan hayirlisini versin en önce sagliklisini versin.. cinsiyetmis kasiymis gözüymüs bilmem nesiymis hepsi sonra gelir..

evet canım mutlaka hayırlısı olsun gerisi boş... ben hep kızım olsun isterdim, hani kız çocukları daha cicili bicili ya öyleki ya oğlum olursa diye sinir olurdum o dereceydi.. ama düşen bebeklerimden birinin cinsiyetini öğrendim genetik inceleme yapılmıştı, "erkek bebek" ti ve onu duyduğumda hissettiğim şeyi anlatamam yaa suan bile ağlıyorum aslında oğlumda olsa dünyalar benim olurmuş ne olursa olsun varlığı yeter...kız oğlan güzel çirkin farketmez yeterki benim bebeğim olsun

ayyyyyy canim yaaaa üzülme sen getirme ben de artik öyle seyler getirmiyorum aklima.. dogrusunu dilemeyelim kendimize de rabbim hayirlisini versin

amin kızlar Allahım isteyen herkese nasip etsin başak ayağını sürüklesin inşallah

benim de son düşen bebeğim erkekmiş
Allahım bir daha böyle bir acı yaşatmasın

SESSA
iyi çalış haaa taktikleri uygula ellerine sağlık canım öpüyorum

nasılsın canım
ben çok iyiyim başak ın haberi çok mutlu etti beni darısı başlarımıza

ben ne dedim sana bu ay olmaz ilaç kullandım dedin bende sana pınarda öyle hamile kaldı korunduğu halde sende kalırsın hiç belli olmaz demiştim bak oldu sonunda... kafadan atınca nasıl oluyor ALLAH a çok şükürler olsun hem nedense gecikince hamile çıkacan gibi geldi bana ve nihayet HAMİLESİN
41 kere

:92::92::92::92::92::92:

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

:122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:

bende senin gibiyim canım
ama geçte olsa şunu anladımki çok değer verince şımarıyorlar
ne oldum delisi oluyorlar
Aynen canım ne yaparsın işte
Erkek bu hepsi aynı valla
Kendilerini birşey sanıyorlar fazla değer verince

Dövdük vallaAramız düzeldi canım.
Evet bizim derdimizde evde oturmak sıkıldık hepimizde
Maşallah sen vakit bile bulamıyırmuşun oturmaya:26:

Şok Şok Şok Şok Şok Şokkkkkkkk Hayırlı uğurlu olsun canım yaaa
Nasıl mutlu oldum nasıl En azından birimizi mutlu olsun
Rabbim sağlıcakla hayırlısıyla kucağına almayı nasip eylesin
Bizlerde tadarız inşallah bu güzel duyguları

merhaba kızlar nasılsınızz. ya ben iki gün giremdedimm neler olmuşşşş :))) başakkk hamişmişş çok mutlu oldummm. allah kucağına almayı nasip etsinnn canımm arkadaşımmm.

merhaba kızlar nasılsınızz. ya ben iki gün giremdedimm neler olmuşşşş :))) başakkk hamişmişş çok mutlu oldummm. allah kucağına almayı nasip etsinnn canımm arkadaşımmm.

Hoşgeldin canım nasılsın iyi misin??

Hoşgeldin canım nasılsın iyi misin??

hoşbuldum canımm iyiyim çok şükür, gezip tozmaktan nete girmeye vakit bulamadım :)) ama başağın haberine çok sevindimm ağladımm mutluluktan :))

sen nasılsın canım başka haberler varmı geçmişe pek bakamadım

çok sevindim canım barışmanıza annenin söyledikleri işe yaramış demekki

Ohh ne ala canım gez valla tadını çıkar
Bizim gibi evde oturma
Yok bacım başka haber yok işte aynı tas aynı hamam:)
Bebiş masıllll??

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 1 ziyaretçi)

nazemir,
hadisko,
merve02,
ksel+

hoşgeldiniz nasılsınız

hadisko canım sende bartınlıymışın hemşeri sayılırız bende zonguldaklıyım

çok sevindim canım barışmanıza annenin söyledikleri işe yaramış demekki

Hee canım ne demezsin işten geldi yemeğimizi yedik
Çayımızı içtik perdeleri yıkamıştım onları taktı
Vee tabikiii her zamankii gibi yine uyuduuuu

Ohh ne ala canım gez valla tadını çıkar
Bizim gibi evde oturma
Yok bacım başka haber yok işte aynı tas aynı hamam:)
Bebiş masıllll??

bu ara çok geziyorumm zaten :)) kociş hamişim diye ne dersem yapıyo :))) bebişimizde iyi perşembe günü ikili teste gidicez doktora..

başakçığım ben sana dememişmidim yaşa bakılmaz sen ümidini kesme die bak bi geldim okkalı dua ettim hamiş kaldın gördünmü kalbim çok temizdir dmeiştim olacak demiştim hatırlarsann dua et nolur benim içinde ayağımı sürterek geldim umarım kendimede faydam olur allahım senide yavrunu da korusun çok dikktli ol ii bak bebişine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…