Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

yok anam yok bu topic tekiler hep gece kuşu gündüz bırakıyolar topici tek başına
ben bekliyom işte buraları

başakcım eşinle ayrı mısınız yoksa sadece tatil amaçlı mı gittin rüyan hayır olsun canım rüyada ağlamak iyidir derler
umarım herşey yolundadır canım

erenay neden kayıp acaba ben burayı birlikte açtınız sanıyordum tatlım

sağol tatlım gezmeye geldim ankaraya. istanbulda eşimin ailesiyle birlikte oturduğumuz için eve dönmek kabus gibi geliyor.

erenayla birlikte açtık tatlım nerden bildin. ama erenayefe 1 ayı geçti ki gelmedi haber falan alamadık nedenininde bilmiyoruz meraklardayız

sevncim seni beğenmez olur muyum .dün gelemediğim için geçmişe bakıyordum.

sana bişiler sööliycem bizim kızlara söylersin tamam mı

tamam sakinleşiiipppppppp anlatıyorum

ellerim buz gibi oldu ve titriyor yazarken......................................

abim askere gitti gitmeden önce neti kapattırdı. üzerime alamadım. yeni bi net bağlatamadım yani internetsiz kaldım. şu an evin yakınında ki internet cafedeyim....

24 ünde olmam gereken adeti hala olmayınca dün idrar testi yaptım

2 adet net mi net çizgi belirdi

hemen kan vermeye gittim

sonucumu bugün aldım değerim 3170 yani 6 haftadır hamileymişimmmmmmm

hala şoktayımm bilincim yerinde değil hiç bi şey anlamış değlimmm

belinaysu "inşallah annenin evi uğurlu gelir" demişti sağolsun dileği tuttu. güzel haberi burda aldım....

size şunu söylemek istiyorum. ayın 24üne doğru adet olcakmışım gibi karnım ağrıdı. hatta ıslaklık bile hissettim. geldi gelecekti kırmızılar.

meğer hamileyken bile ağrı olabiliyormuş. fakat adet gecikmeden önce hiç bir şekilde anlaşılmıyor hamile olunduğu. çünkü hiç bi belirtisi yok.

inanın çok şaşkınım korkuyorum mutluyum ne hissettiğimi bilemiyorum. hamile olmayan hatunlarımız için çok dua edicem

çok istiyorum hepimizden tez zamnda bu haberi duyalım inşallahhhhhh.

hamilelikten sanırım zırt zırt tüfekhanem geliyor. şu anda çok sıkıştım zor tutuyorum. altıma yapmadan gidiyim ben

yarın yine gündüz saatelerinde buraya gelicem inşallahh.

net bağlatmıycam çünkü eşim bu haberi aldıktan sonra beni burda tutmaz gibi geliyor

daha eşime söylemedim kargoyla bebek ayakkabısı yolladım iş yerinde

bu arada sık gelemediğim için yıldızım söndü

şimdi çıkıyorum hala inanamıyorummmmmmmmmmmmmmmm

başakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
gerisini okumadım vallaaaaaaaaaaaa

tebriklerrrrrrr Allah tamamına erdirsin heyecanlandım valla

ne kadar sevindiğimi anlatamam
süper bir haber bu yaaaa
başakcım tekrar tekrar tebrikler
sen iyi olda gerisi boşş

:118::118::118::118::124::124:

Duyduk dumadık demeyin
b a ş a k hamilleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :122::122:

İNANMAZSANIZ BİRİNCİ SAYFAYA BAKIN

BASAKSS: 24 yaşında, 2.5 yıllık evli, ev hatunu, yumurtlayamıyordu, 2 kez klomen tedavisi gördü sonuç alamadı,
tedaviye ara verdikten sonra doğal yolla gebe kaldı... ***

Bu haberi ilk önce ben aldım yaşasın
çok ama çok sevindim valla ya allah tamamına erdirsin sağlıkla sıhhatle
kucağına alırsın inşallah
bebeğini kendi evinde doğurup büyütürsün
Bizide bırakma haaa

canımmmm cok sevindim tebrik ederimallah tamamına erdirsin hayırlısıyla saglıklı al bebişini kucagına inş bizlerede dua et tatlım

selam kızlar bende dün catlatma ignemi oldum hayırlısı allahtan rabbim hepimizin yüzünü güldürsün en kısa zamanda inş...

selam kızlar bende dün catlatma ignemi oldum hayırlısı allahtan rabbim hepimizin yüzünü güldürsün en kısa zamanda inş...

HADİ BAKALIM HAYIRLISI HALVET VAR DESENE
inşallah en kısa zamanda senden de süper haberler alırız dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…