başakcım eşinle ayrı mısınız yoksa sadece tatil amaçlı mı gittin rüyan hayır olsun canım rüyada ağlamak iyidir derler
umarım herşey yolundadır canım
erenay neden kayıp acaba ben burayı birlikte açtınız sanıyordum tatlım
sevncim seni beğenmez olur muyum .dün gelemediğim için geçmişe bakıyordum.
sana bişiler sööliycem bizim kızlara söylersin tamam mı
tamam sakinleşiiipppppppp anlatıyorum
ellerim buz gibi oldu ve titriyor yazarken......................................
abim askere gitti gitmeden önce neti kapattırdı. üzerime alamadım. yeni bi net bağlatamadım yani internetsiz kaldım. şu an evin yakınında ki internet cafedeyim....
24 ünde olmam gereken adeti hala olmayınca dün idrar testi yaptım
2 adet net mi net çizgi belirdi
hemen kan vermeye gittim
sonucumu bugün aldım değerim 3170 yani 6 haftadır hamileymişimmmmmmm
hala şoktayımm bilincim yerinde değil hiç bi şey anlamış değlimmm
belinaysu "inşallah annenin evi uğurlu gelir" demiştisağolsun dileği tuttu. güzel haberi burda aldım....
size şunu söylemek istiyorum. ayın 24üne doğru adet olcakmışım gibi karnım ağrıdı. hatta ıslaklık bile hissettim. geldi gelecekti kırmızılar.
meğer hamileyken bile ağrı olabiliyormuş. fakat adet gecikmeden önce hiç bir şekilde anlaşılmıyor hamile olunduğu. çünkü hiç bi belirtisi yok.
inanın çok şaşkınım korkuyorum mutluyum ne hissettiğimi bilemiyorum. hamile olmayan hatunlarımız için çok dua edicem
çok istiyorum hepimizden tez zamnda bu haberi duyalım inşallahhhhhh.
hamilelikten sanırım zırt zırt tüfekhanem geliyor. şu anda çok sıkıştım zor tutuyorum. altıma yapmadan gidiyim ben
yarın yine gündüz saatelerinde buraya gelicem inşallahh.
net bağlatmıycam çünkü eşim bu haberi aldıktan sonra beni burda tutmaz gibi geliyor
daha eşime söylemedim kargoyla bebek ayakkabısı yolladım iş yerinde
bu arada sık gelemediğim için yıldızım söndü
şimdi çıkıyorum hala inanamıyorummmmmmmmmmmmmmmm
selam kızlar bende dün catlatma ignemi oldum hayırlısı allahtan rabbim hepimizin yüzünü güldürsün en kısa zamanda inş...
HADİ BAKALIM HAYIRLISI HALVET VAR DESENE
inşallah en kısa zamanda senden de süper haberler alırız dualarım seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?