yok cnm kist yoktu ama yarın başlarım tam sökülmeye sanırım ..çok yoruldum bu ay ben o yüzdendirrr......
bu akşam kuzenimin sözü wardı ewde koşuşturmaca heyecan fln uykusuzluk yoruldum baya zaten yorgundum dinlenmeden üstüne eklenince bitti pilim
yok cnm yazdım ya geçmişi okuyordummm cnmm akş olsunnn bebeğimmmm
selam kısslarrr nasılsınıs görüşmeyelii
Bacım seninde salisen şaşmıyor bu topiğe hep aynı saat aynı saniye aynı salisede geliyorsun
Hoşgeldinnnn
Bacım sarj et kendiniDikkat et kendine canım
Ay ne güzell ne tatlı heyecanlar yaşamıştır kuzenin:)
Siz kız tarafımısınız erkek tarafımı
slm cnm hayırlı olsun bebişin senindeeselam kısslarrr nasılsınıs görüşmeyelii
geldim bacım burdayımmmBende seni öpüyorumm
Bırak geçmişi gel iki kelam edelim
bu ay baya bi niyetliyim adam akıllı dinlenicemmm......
ewet cnm baya bi heyecan wardı ..
biz kız tarafıyız cnmmm
slm cnm hayırlı olsun bebişin senindee
geldim bacım burdayımmm
hoşbuldum canımcım valla napıyım diziler falan anca bitiyor planlı deil yani ama bu ay geceleri olamıyıcam malesef benim kociş bu ay gündüz calıscak gece evde(
Kız hamile çizelgeside yapsana kendine
Ahh ne güzel işte canım gündüz çalışmasıı çok çok iyi
Çok düzenli oluyor öyle
Hangi diziyi izledin ola bugün
BEnim bildiğim diziler en geç 11 de bitiyor
Saat 2 yi geçiyo
tşk ederimm canım darısı isteyenlere inş
Mood canım sen soğan kürü yapmışmıydın?:26:
ya o çizelge ingilizce yazan dimi karısık o ya o yüzden yapmadım .iffeti izledim sonrada starda yabancı bi film vardı ona baktım sonrada geldüümm
Amin İnşallah mood bacımla banada
Mood canım senin gerçek adın ne böyle mood diye hitap ediyorum bi tuhaf oluyorum
yok cnm yapmadım yapmayıda düşünmüyorum açıkcası kokusundan dolayı hayatta içemem sanırım sen yaptımmı
ben iffetide sewiyorum ama seksenlere bayılıyorummmmmmm.......Valla bu sezon benim favori dizim SEKSENLER Bayılıyorum yaa
kıslar soğan kürünü ben yaptım sıcak içtiğim sürece kokusu falan hiç rahatsız etmedi ama reglide 1ay geciktirdi bilmiyorum işe yaradımı ama ben aşılamayla hamiş kaldım
ben iffetide sewiyorum ama seksenlere bayılıyorummmmmmm.......
cnm aşılama hangi sebepten dolayı yaptırdın senmi istedin ....bende yaptırmayı düşünüyorum da biras bilgilendirirmisin lütfenn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?