Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kıslar soğan kürünü ben yaptım sıcak içtiğim sürece kokusu falan hiç rahatsız etmedi ama reglide 1ay geciktirdi bilmiyorum işe yaradımı ama ben aşılamayla hamiş kaldım

Kız belkide o vesile olmuştur ay umutlansammı bu ay banada şifa olur inşallah

allah tamamına erdirsin cnmmmmm
ben yumurtluyorum ama tutmuyo işte aşılama yaptırabilirmiyim acaba :44:

memnun oldummmm gülümmm

Kız belkide o vesile olmuştur ay umutlansammı bu ay banada şifa olur inşallah

inş canım.bilmşyorum duydunuz mu ama baranca ursului die bi tentür var kullananlar hamiş kalmıs eger bulma ımkanınız varsa aşılamadan önce bunu kullanın derim ben ama ilaç teee romanyada

allah tamamına erdirsin cnmmmmm
ben yumurtluyorum ama tutmuyo işte aşılama yaptırabilirmiyim acaba :44:

memnun oldummmm gülümmm
Eşinde bi,r sorun varmı?
Yaptırabilirsiniz aslında ama doktorun ne diyor?
1.5 yıllık evlisiniz demi

inş canım.bilmşyorum duydunuz mu ama baranca ursului die bi tentür var kullananlar hamiş kalmıs eger bulma ımkanınız varsa aşılamadan önce bunu kullanın derim ben ama ilaç teee romanyada

Hee duydum canım o ilacı ne işe yarıyomuş ki

Her derde deva diyorsun yani
Ay ya bende gen bozukluğu var ona şifa olmaz ki:26:

kac yasındasın kac yıllık evlısın kı cnm dr banada beklersen olur dedı ama cok zor oda bende beklemek ıstemedım
cnm 26 yaşında 18 aylık ewli hiç korunmamış biriyim weee beklemekten çooookkk yoruldummmmm

Eşinde bi,r sorun varmı?
Yaptırabilirsiniz aslında ama doktorun ne diyor?
1.5 yıllık evlisiniz demi
cnm eşimdede bendede hiçbir sorun yok ama olmuyo iştee
2 kere oluşma ewresindeyken tutunamadan regliyle gitti
18 ay oldu cnm altaki çizelgeme bak
kendi dr.ma uzun zamandır hiç gitmedim gitsem direk tedawiye başlar çünkü 1 sene bekle olur senin diordu hala olmadıı

bende gözümü zor açıyorum ..

bu kadar acele etme... hamile kalmak zaten o kadar da kolay birşey değil ki!! benim bir arkadaşım vallahi 3 sene sonra hamile kalabildi

canım sen istanbuldasın sanırım ve artık beklemek istemiyorsan istanbul tüp bebek merkezini ARET KAMARı şiddetle tavsiye ederim internetten araştır istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…