Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlar hepinize iyigeceler grşrüz kendinize iyi bakın yarın görüşmek üzere bayyy kocaman öpüyorum sizi kocişe bakayım beni bekliyo adamcağız :124::98:kıyamam ben ona ya cnm benim neyse hadi kaçtım:79::54:

benimde ağzımda bugün hep erol evginin şarkısı var

[video=youtube;9rsA8UmGxwA]http://www.youtube.com/watch?v=9rsA8UmGxwA[/video]

zaten sadece kocam izin vermezse gelmem demişti ama insan kocası evde yokken en azından artık gelemiyecem merak etmeyin der

bencede yaaa insallah biseyi yoktur ne dielim merakla bekliom walla

evet canım yerleştiydi bayaa işte mutfağı yerleştirdik biz onunda benim gibi fazlaymış mutfak malzemesi aç aç bitmedi kimbilir toplaması nasıl olmuştur ay kimbilir taşınırken ben naapcam yaa ıvır zıvırım acayip fazlaa temmuzada bişii kalmadıkii tırstım bak haa :26::18:
Kız daha bi yıllık evli olacaksın ne ıvırın zıvırın var ola allah seni ne etmesin
Ama gerçekten ev taşıması çok zor ve eşyalarım çizilecek diye üzülürüm ben yaa

Kar yağarken dondurma mı:26:Bademciklerin şişmedi mi abla:9:
Haklısın yapacak bir şey yok.Kendisi bilir
Ben elimden geleni fazlasıyla yapıyorum
Eğer ben yapsam bunu ilgisiz davransam boynuzu yemiştim belkide şimdiye kadar:9:

bişeycik olmadı ben yazın bile dondurma yesem yanında hep su içerim bademciklerim şişmesin diye
sen elinden geleni yapta sonra senin söyleyecek sözün olsun ama çokta yıpratma kendini

kuzum hele bi yapalim bebislerimizi de atariz baslarina... ayyyyyyy kizarim felan da benimki bakar yaa... ama arkadasin kocasi geriz...... bugün kiz bi saat bak dedi de, adam demiski, bir yasina gelsin öyle bakarim :27::27::27::27: ben de dedim al bakar bir yasinda.. cocuk yürüyecek o da pesinde kosacak bu haliyle bakmayan o haliyle hiiiiiiiiiiiic ugrasmaz.. ay bu erkekler, nerde benim yapistiran smile'im :57::57::57::57::57::57::57::57::57:
hee yaa bencede hiçten bakmaz ozamandaa aman ne biçim adammış odaa :20: 1 satcik baksa ölücek sankiim ama kız tecrübesizse benimki gibim oda hüvenemiştir belkim kendine benim herüfe ben alışsın diye nerde çocuk görsem onun kucağınada veriyom 2 dk.dan fazla tutamıyoo :60: bebişi hemen geri veriyo banaa bakalım kendi bebişi olunca naapçek kime satcak :1:
Bacım senin dediklerin her erkeğe sökmüyor işte adamına göre:50:
Akşamki yaptığım sapıklıklara taş olsa dile gelirdi hala diyo uyuyacam
Dedim git yatakta uyu bari kanepede uyuma bide seni taşımayayım dedim
Aman yumurtlama günümüde kaçırdım
Söyledim kaçtığını diyoki boşverrr öbür aya yakalarız diyoo:27:

kız sende herifin uykusu gelmeden hemen yapış bidaa yakasına meselayemekmi yedi arkasından git atla üstünee :60: ayık bulduğun her an sende değerlendir yapçek bişii yok yaa bikere bigğn yapmadan uyuduyduda gecenin 2sinde uyandırdım herüfü seni istiyom ben diyee naapiim yumurtlama zamanlarımdaydı kaçıramazdım o günüü :60: oda dayanamadı zaten 2 öpüüm kokliim hemen dayanamıyo bana tav oluyooo :60::60:

benimde ağzımda bugün hep erol evginin şarkısı var

[video=youtube;9rsA8UmGxwA]http://www.youtube.com/watch?v=9rsA8UmGxwA[/video]

zaten sadece kocam izin vermezse gelmem demişti ama insan kocası evde yokken en azından artık gelemiyecem merak etmeyin der
Bu şarkıyı çok severim teşekkürler canım:16:
aynen canim benim de... esim mübarek sagolsun nasil becerdiyse yatak odasina zeytin düsürmüs :44::44::44::44: yani o derece dikkatli temiz tertip bi adamdir :1::1: bir hafta izinliydi arkasini toplayarak gecirdim.. neyseki bu hafta yis basi cok sükür :21::21::21::21:

bazen hic bir sey yapmamak bile büyük bir zevk veriyor canim benim :16: hele ben, kisin soguk havalarda battaniyeye girip aksama kadar film izlerim evde kaldigimda, ne is-ne temizlik-ne yemek ohhhhhhhhh hic bir sey yok keyif benim.. telefonu bile acmam :9::9::9::9: gerci hos normalde de isime gelmeyen biri arasa acmam ya neyse :9::9::9::9::9:
Ay ben öyle rahat edemem ev pürü pak olacak her yer temiz düzenli olacak
Hahh işte ondan sonra kahvemi yaparım tv mi izlerim:31:
Telefonla konuşmayı bende fazla sevmiyorum
Bi annemle konuşurum bide 1 2 arkadaşla bazen onları bile açmamm

kızlar hepinize iyigeceler grşrüz kendinize iyi bakın yarın görüşmek üzere bayyy kocaman öpüyorum sizi kocişe bakayım beni bekliyo adamcağız :124::98:kıyamam ben ona ya cnm benim neyse hadi kaçtım:79::54:

iyi gecelr kocişini bekletme koş

a.s.canimmmm

herkese ii geceler kizlar geceniz guzel sabahiniz mutlu huzurlu olsun...tabi guzel bi gecenin sonunda guzel bi sabaha uyanilir demi ;) opuldunuzzz

cnm benim sanada iyi geceler tatlım iyi dileklerin için sağol hepsi senin içinde geçerli grşrüz :54:

hee yaa bencede hiçten bakmaz ozamandaa aman ne biçim adammış odaa :20: 1 satcik baksa ölücek sankiim ama kız tecrübesizse benimki gibim oda hüvenemiştir belkim kendine benim herüfe ben alışsın diye nerde çocuk görsem onun kucağınada veriyom 2 dk.dan fazla tutamıyoo :60: bebişi hemen geri veriyo banaa bakalım kendi bebişi olunca naapçek kime satcak :1:

kız sende herifin uykusu gelmeden hemen yapış bidaa yakasına meselayemekmi yedi arkasından git atla üstünee :60: ayık bulduğun her an sende değerlendir yapçek bişii yok yaa bikere bigğn yapmadan uyuduyduda gecenin 2sinde uyandırdım herüfü seni istiyom ben diyee naapiim yumurtlama zamanlarımdaydı kaçıramazdım o günüü :60: oda dayanamadı zaten 2 öpüüm kokliim hemen dayanamıyo bana tav oluyooo :60::60:

kuzum kendi bebisi olsun o hevesle dadikalarca tutar, sonra da hic inmez kucagindan :9::9::9::9: yoooooooo güvenememekten degiiiiiiill, o adama sorsan arkadasimdan iyi bakar, e tabi okumus kültürlü adam ya, töbe töbe aksam aksam elin adamini cekistirmeyim.. kendisini hiiiic sevmem de arkadasima yaptiklarindan dolayi... ben esime diyorum bebegimiz olunca bak böyle gezdirirsin diye, oooo arabayla degil kucagimda bile gezdiririm diyo, hani bu kanguru gibi önünde tasidigin cantalar varya onlari pek bi seviyoruz :16::16::16::16::16: ayyy canim yaa allahim nasip eder de insallah, o günlerdeki heyecanimizi da konusuruz :16::16::16::16:

iyi gecelr kocişini bekletme koş

tmm cnm anammmmmmmmmmmmmmmmm çağırıyo beni yaaaaaaaaa gidem bari napçak neyse güzellikler çıkıom diyom muhabbet çok güzel dayanamıyom çıkamıyom ya napayım azıcık beklesin beni özlesin yaw:17:ay utandımmı ne:26:

Kız daha bi yıllık evli olacaksın ne ıvırın zıvırın var ola allah seni ne etmesin
Ama gerçekten ev taşıması çok zor ve eşyalarım çizilecek diye üzülürüm ben yaa

len benim mutfak malzemesiyle helede kıyafetlerim hepsine bedeel :18: daha biissürü resim malzemelerim vaar ohooo ölme eşşeğim ölme nasıl taşıncak onlar bilmiyom vallaa :50: hee yaa bende ç,z,lcek bişii olcak diye korkuyom vallaa artıkın iyicee sarıp sarmalarım mecburen pıt pıtlarla battaniyelerle falaan :26: yandık vallaaa :18:

bişeycik olmadı ben yazın bile dondurma yesem yanında hep su içerim bademciklerim şişmesin diye
sen elinden geleni yapta sonra senin söyleyecek sözün olsun ama çokta yıpratma kendini
Evet şu dakikadan itibaren takmıyorum kafamaa:50:
Hıı bak mantıklı bu su işi bende deneyeceğim bunu

Kız inanırmısın 8 i geçiyodu geldiğinde
Hemen yemeği yedik çayımızı içtik künefe yaptım onu yedik
Accık sapıklık yaptım sonra baktım olmuyo duşa girdim bura geldim
oDa uyudu işte bu kadar canım

canım o her erkeğe sökmüyor bazısının karşısında stipriz yapsan banamısın demiyor

bugünki psikolojimi anlatan bi şarkıydı :31:

benim evim de temiz canim, pis oldugu icin öyle demedim :9::9::9: hic bi isim olmadigi zamanlarda ya da özellikle önceden isimi bitirip kendime zaman ayiriyorum yoksa hem bedenen hem de duygusal rahatlayamam.. önce bi dus gerisi de kafa dinleme, koltugumun kösesinde.. yoksa ev pis duruken o pisligin icinde keyif yapmiyorum :9::9::9: her seyin yerinde temiz tertip olmasiyla rahatliyorum zaten, bu benim kendi vücudum icin de gecerli..

len benim mutfak malzemesiyle helede kıyafetlerim hepsine bedeel :18: daha biissürü resim malzemelerim vaar ohooo ölme eşşeğim ölme nasıl taşıncak onlar bilmiyom vallaa :50: hee yaa bende ç,z,lcek bişii olcak diye korkuyom vallaa artıkın iyicee sarıp sarmalarım mecburen pıt pıtlarla battaniyelerle falaan :26: yandık vallaaa :18:

Ya artık eve gelip mobilyalarını her şeyini paketliyorlar
Oraya gidincede kuruyorlar sigortalıyorlar bir şey olursa ödüyorlar
Ama biraz pahalı tabi 2.500 gideceğin yerede bağlı
ama olsun eşyalarıma kıyamamm.ben böyle bir şeyi tercih edecem

tmm cnm anammmmmmmmmmmmmmmmm çağırıyo beni yaaaaaaaaa gidem bari napçak neyse güzellikler çıkıom diyom muhabbet çok güzel dayanamıyom çıkamıyom ya napayım azıcık beklesin beni özlesin yaw:17:ay utandımmı ne:26:

iyi geceler canim tatli uykular

benim evim de temiz canim, pis oldugu icin öyle demedim :9::9::9: hic bi isim olmadigi zamanlarda ya da özellikle önceden isimi bitirip kendime zaman ayiriyorum yoksa hem bedenen hem de duygusal rahatlayamam.. önce bi dus gerisi de kafa dinleme, koltugumun kösesinde.. yoksa ev pis duruken o pisligin icinde keyif yapmiyorum :9::9::9: her seyin yerinde temiz tertip olmasiyla rahatliyorum zaten, bu benim kendi vücudum icin de gecerli..

Yok bacım onun için demedim yanlış anlama ben takıntılıyımda biraz o yüzden bu temizlik konusunda
Hep şöyle düşünüyorum ahanda aniden biri gelse evime pis görse diye hLBUKİ KİM ÇALACAK BENİM Kapımı:9:
Bi postacı bide eşim işten gelince:27:Ohhh yağmurlu günlerde güzel oluyo bu keyf valla:31:

kuzum kendi bebisi olsun o hevesle dadikalarca tutar, sonra da hic inmez kucagindan :9::9::9::9: yoooooooo güvenememekten degiiiiiiill, o adama sorsan arkadasimdan iyi bakar, e tabi okumus kültürlü adam ya, töbe töbe aksam aksam elin adamini cekistirmeyim.. kendisini hiiiic sevmem de arkadasima yaptiklarindan dolayi... ben esime diyorum bebegimiz olunca bak böyle gezdirirsin diye, oooo arabayla degil kucagimda bile gezdiririm diyo, hani bu kanguru gibi önünde tasidigin cantalar varya onlari pek bi seviyoruz :16::16::16::16::16: ayyy canim yaa allahim nasip eder de insallah, o günlerdeki heyecanimizi da konusuruz :16::16::16::16:

aayyy bende bayılıyom yaa onlaraa karnında taşıyon gene bebişi ne güzel vallaa neysem inşallah alahım bizede nasip ederde görürüz nasıl baba olduklarınıı :16:
Bu arada çıkan arkadaşlarım size iyi geceler diliyorum hoşçakalın çok öpüyorum sizii :3::21:

Hadi git kocanın yanınaa olan var olmayan varr:63:

canım o her erkeğe sökmüyor bazısının karşısında stipriz yapsan banamısın demiyor

bugünki psikolojimi anlatan bi şarkıydı :31:

Benide anlatıyor aslında gel sen ne çektiğimi birde bana sor..
Evlerin ışıkları bir bir yanarken bendeki karanlığı gelde bana soorrr:31:

Back
X