Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Pastada yiyorum canım farkında olmuyorum çünkü
Aaa bak bu közlenmiş biber tarifni yapabilirim harika olur:56:

Karışık kızartma yapıp üstüne sarımsaklı domates sosu dökebilirim sigara böreği yapacam
Sonracığüıma normal kahvaltılıklar dolgu poğaça yapacam bide simit bide tavada pizza yapacamm ohh daha ne olsunn kızz:9::56:

evet yap canım onu çok güzel oluyo :34: evet bak pizza yapabilirsin tavadada olur fırındada ben genelde fırında yapıyom hatta pizzanın altının yufkalısıda yapılıyo bak sosunada 1 domates rendele biraz biber salçası birazda ketap tuz koy baharatlarını koy azda sıvıyağ karıştır hamurunu yaydıktan sonra üstüne sür en alta ben genelde sosis suvuk vs. diz,yom sonra bol biber doğrayıp koyuyom az zeytin doğra koy en üstüde bol ince doğranmış mantar koy biraz pişir rendelenmiş kaşarla kapla üstünü eriyince tamamdır zaten ooh süper oluyoo bu arada hamurunun tarifinide veriimmi kız gerçi yapcağına göre vardır sende tarifi :1: dolgu poğaça nasıl oluyomuş kız poğaçanın dolgulusumu olur :1:

evet yap canım onu çok güzel oluyo :34: evet bak pizza yapabilirsin tavadada olur fırındada ben genelde fırında yapıyom hatta pizzanın altının yufkalısıda yapılıyo bak sosunada 1 domates rendele biraz biber salçası birazda ketap tuz koy baharatlarını koy azda sıvıyağ karıştır hamurunu yaydıktan sonra üstüne sür en alta ben genelde sosis suvuk vs. diz,yom sonra bol biber doğrayıp koyuyom az zeytin doğra koy en üstüde bol ince doğranmış mantar koy biraz pişir rendelenmiş kaşarla kapla üstünü eriyince tamamdır zaten ooh süper oluyoo bu arada hamurunun tarifinide veriimmi kız gerçi yapcağına göre vardır sende tarifi :1: dolgu poğaça nasıl oluyomuş kız poğaçanın dolgulusumu olur :1:
Tavadaki pratik oluyo ama fırındakide çok lezzetli oluyo sürekli yaparım ben pizza
DAolgu poğaçada çok güzel du tarifini verem

1 su bardağı süt
yarım çay bardağı sıvıyağ
1 paket instant maya veya yaş maya
1 tatlı kaşığı tuz
2 tatlı kaşığı şeker
aldığı kadar un (yaklaşık 2.5 su bardağı kadar)
üzeri için; 1 yumurta sarısı
iç harcı için:
100 gr beyaz peynir
yarım paket labne peyniri
süslemek için:
rendelenmiş kaşar peyniri
rendelenmiş sosis
ince kıyılmış maydonoz
Hazırlanışı
- ılık süt,şeker,tuz,sıvıyağ ve maya karıştırılır, un azar azar eklenir ve çok yumuşak kıvamda hamur elde edilir.(elinize hamur yapışırsa,elinizi sıvığa batırıp yoğurun).
- yoğurulan hamur kabarana kadar ılık ortamda bekletilir.
- kabaran hamur cevizden küçük bezeler koparılır ve tepsiye dizilir ve tekrar kabarmaya bırakılır (yaklaşık 1.5 saat bekletin,böylece fırında pişerken 2 katı kabardığını göreceksiniz).
- kabaran hamurların üzerine yumurta sarısı sürülür ve fırına verilir.175 derece de üzeri kızarana kadar pişirilir.
- pişen bezeler soğutulur ve soğuyan bezeler bıçak yardımıyla ikiye ayırmayacak şekilde ortadan kesilir, içine hazırlanan peynirli harç sürülür.
- kapatılan bezenin ağız kısmınada hafif harçtan sürülür ve rendelenmiş kaşar,ince kıyılmış maydonoz veya rendelenmiş sosise batırılır ve servis tabağına alınır.afiyet olsun.
Ahanda buda resmii çok seviyom ben bunu
$sacakli-dolgu-pogaca.webp

Tavadaki pratik oluyo ama fırındakide çok lezzetli oluyo sürekli yaparım ben pizza
DAolgu poğaçada çok güzel du tarifini verem

1 su bardağı süt
yarım çay bardağı sıvıyağ
1 paket instant maya veya yaş maya
1 tatlı kaşığı tuz
2 tatlı kaşığı şeker
aldığı kadar un (yaklaşık 2.5 su bardağı kadar)
üzeri için; 1 yumurta sarısı
iç harcı için:
100 gr beyaz peynir
yarım paket labne peyniri
süslemek için:
rendelenmiş kaşar peyniri
rendelenmiş sosis
ince kıyılmış maydonoz
Hazırlanışı
- ılık süt,şeker,tuz,sıvıyağ ve maya karıştırılır, un azar azar eklenir ve çok yumuşak kıvamda hamur elde edilir.(elinize hamur yapışırsa,elinizi sıvığa batırıp yoğurun).
- yoğurulan hamur kabarana kadar ılık ortamda bekletilir.
- kabaran hamur cevizden küçük bezeler koparılır ve tepsiye dizilir ve tekrar kabarmaya bırakılır (yaklaşık 1.5 saat bekletin,böylece fırında pişerken 2 katı kabardığını göreceksiniz).
- kabaran hamurların üzerine yumurta sarısı sürülür ve fırına verilir.175 derece de üzeri kızarana kadar pişirilir.
- pişen bezeler soğutulur ve soğuyan bezeler bıçak yardımıyla ikiye ayırmayacak şekilde ortadan kesilir, içine hazırlanan peynirli harç sürülür.
- kapatılan bezenin ağız kısmınada hafif harçtan sürülür ve rendelenmiş kaşar,ince kıyılmış maydonoz veya rendelenmiş sosise batırılır ve servis tabağına alınır.afiyet olsun.
Ahanda buda resmii çok seviyom ben bunu
Eki Görüntüle 381541

hıı güzelmiş canım ama küstüm sana ben gidiyom işte hıh :19::19::4::4:

Çıkıyon mu kızzz kardeşimin sınavı ile ilgli sormuştum

Kız kardeşim sınsava girdide beren de girmiş zormuydu diye sordum gerçekten zormuş kardeşim bizi kandırmıyomuş yani:9:

biliyom okudum :19::19: neeyse hadi baktımda tarifi yazıyoymuşun hadi affediim bari :34::1: kız desene pastanelerdeki poğaça gibim oluyoo güzelmiş bak yarın yazam tarifini defterime :1:

Tamam canım yaparım bi gün mutlaka daa bu kaşarı falan poğaçaları batırcağımıza o karışımı ve krem peyniri içine sürsek noolurki sanki öylede olur dimi :1:

İçine sürecen zaten accıkta dışına sürecenki o maydonoz rendelenmiş kaşar yapışecek yavrimm

kız hepsini içine tıksak olmamı diyom illa batırcaazmı diyom yaanii :1: neysem ben hem içine hem dışına yaparım artıkın süsünü bozmayalım :1:

Tamam içine krem peynirini sürecen dışınada sürecen ama o maydonzu kaşarı sadece dışına yapıştıracan tamam mı yavrim

Saat 4 olmuş bengisu bacım hadi çıkalım valla çok uykıum geldi benim yavrummm

Saat 4 olmuş bengisu bacım hadi çıkalım valla çok uykıum geldi benim yavrummm

Tamam içine krem peynirini sürecen dışınada sürecen ama o maydonzu kaşarı sadece dışına yapıştıracan tamam mı yavrim

benim daha uyku yok ama bende çıkam canım hadi yarın görüşürüz bebeğim iyi bak kendine yaa bu arada benim daha bugün 22.günümdü adet olcakmışım gibiyim ama aynı yaa 12 14 gün erkende gelmezki yav 2 gündür göğüslerimin ucu sertleşti acıyo zaten idrarımda koyulaştı koku oluyo üşüttümmü naaptım acabaa suyuda az içtiydim bu aralar ondan iltihapmı oldu noolduysa anlamadım :50: inşallah kötü bişii yoktur :26: karnımda ağrıyıp duruyoo zaten 1 haftadır falanda açık sarı bi akıntı var sık idrara çıkıyom ay kesin gene iltihapmı var neyse artıkın oof off kadın olmak ne zor yaa :14::50:

Back
X