Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kız nasıl c t arasında kaldı bozukmu yoksam test?:44::44:

bılmyrum kı canım ya arasında kaldı :60: bozuksa nıye 2 cızgı gostermedı baro yalandan sevınırdım :9::9:

cnm ya 1 tanemi aldın keşke 2 tane alsaydınn neyse biraz bekle bakalım ne olckk

1 tane aldım ne bılıyım off neysem en azından heycanım gıttı ya :17::17:

yesıl canım ıns test sonucun temız cıkarr :16::16::16::16:
ohh erkek cocuk gelıyo kocısın nasıl sevınmıstır:16:

:60: :60: : 60: kızlar ya şimdide kaynanam aradıı :60: akrabamız benle eşimi görmüş kucagımda erkek cocuk varmıs bembeyz herkez sevmeye kıyamıyomus ayy alahım ya :60: kucagımdan ındırmıyomusum:emir_bebek:

kızlarrrr ben geldimmmm:3::3: dra gittik geldik dr bebiş erkek gibi dedi ama 15 gün sonra net söylerim dedi :16::16: haftayada ikili test sonucum çıkacak inş. oda iyi çıkar....

siz napıyosunuz canlarım nasılsınız?:16::16::16::16:

gözün aydın canım erkek yeğenimiz geliyo demkki yaşasın oleeeeeeeeyyyyyy :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Son düzenleme:
ivet canım bugün dün adet belirtilerim geldi gitti olmadım normalde 1 - 2 gün öncede olurdum

bende erken olurum genelde hayırlısı canım inş bebgımız göbüşümüzedır:emir_bebek::49:
bu heycanla butun işimi yaptım tek ütüm kalmıstı sımdı tek cıgıyı gorunce canım hıc ıstemyoo:25:

bılmyrum kı canım ya arasında kaldı :60: bozuksa nıye 2 cızgı gostermedı baro yalandan sevınırdım :9::9:

1 tane aldım ne bılıyım off neysem en azından heycanım gıttı ya :17::17:

ben falliklerimi bekliom şekerim yoksa kan testi yaptırım diorum bu testlerde kesin olmayabiliomuş ay ne güsel teseelli ediorum ikimzide hehe kabullenmiorumda hala

belinaycım test orada kaldıysa büyük ihtimalle yanlış yaptın yada test bozuktur çünkü negatif olsa tek çizgi çok net çıkar zaten kanda baktırsana yada ezane yakınsa bi tane daha al yap hemen

bende erken olurum genelde hayırlısı canım inş bebgımız göbüşümüzedır:emir_bebek::49:
bu heycanla butun işimi yaptım tek ütüm kalmıstı sımdı tek cıgıyı gorunce canım hıc ıstemyoo:25:

kız ben hiç öle olmadım hala ümit ediorum allahtan ümit kesilmez öle yaparsan olmazzz şimdi bi su serp yüzüne oluck de kendi kendinee

:60: :60: : 60: kızlar ya şimdide kaynanam aradıı :60: akrabamız benle eşimi görmüş kucagımda erkek cocuk varmıs bembeyz herkez sevmeye kıyamıyomus ayy alahım ya :60: kucagımdan ındırmıyomusum:emir_bebek:

hehe inş kızz rüyalar çıkar bu ay değilse diğer aya kesin hamişsin aha imzamı attım

selam kızlar nasılsınız...ben bu ay catlatma ignesi oldum ama cok umutsuzum offf kendimi temizlige verdim unutayım diye ama aklımdan cıkaramıyorum:31::31:

Back
X