Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

dimi ama tatlım biz kocişlerimizin dünya güzelleri olalımda gerisini salla.................beğenen beğenmiş almış tabikide karşılıklı olaraktan:32:

tabi şekerim hıh çatlasınlar patlasınlar güseliş işte varmı güseliss hıh kıs belinayı gördünmü uçacakkk çok güldrüdü beni deli kızz

bekle kızz başağın takdiğini uygulaaylım beklemiorus giibi yapalım 10 gün bekleyelim süpriz yapalım kırmızılara beraber vede edelim 9 ay

yarında olmasa gıdecem ben dayanamıyorum:18::18:

sanada mrb belinay hanım nassın dedik cvp yok ayol kaç gün geçti?git ver durduğun kabahat koşşşş uçççççççççççç kıssss:10:ben olsam çoktan uçmuştum bile:10:

bıtanem ne olur kusura bakma bı yandan yatagımı topluyrm yuzumu yıkadım gıbı buraya geldım :9::9::9: gormedım anlamadım gozum hıc bısı gormuyo:18::18::18::18::18:

bıtanem ne olur kusura bakma bı yandan yatagımı topluyrm yuzumu yıkadım gıbı buraya geldım :9::9::9: gormedım anlamadım gozum hıc bısı gormuyo:18::18::18::18::18:

hadi yarını da bekle kaç gün olcaktı 2 gün geçti dmi

tmm anladım cnm belkim hamişliktendir kısssssssssssss:49::46:

heeeeeeeeeeeeee tmm o zaman cnm :34:

kız benim gelmedi 2 sinde 1 gün önce yani adet sancım ara ara geldi bacaklarım koptu resmen dedim eyvah geliooo bugün 4 ü 1 gün geçti bakalım bel ağrım aralıkla oluo ha dün gece tv isliorum uzandım yerden midem ağzıma geldi istifal edicem sandım

kız benim gelmedi 2 sinde 1 gün önce yani adet sancım ara ara geldi bacaklarım koptu resmen dedim eyvah geliooo bugün 4 ü 1 gün geçti bakalım bel ağrım aralıkla oluo ha dün gece tv isliorum uzandım yerden midem ağzıma geldi istifal edicem sandım

hadi kıs hayırlısı bakalım inşallah hamişsindir tatlım belirtileri ondan oluyodur belkim neden olmasın dimi:49:

ewet kuzum yaaaaaaaaa görüşemiyoz götüreyim tatlım hemen gelllllllllll:10:bende seni özledim kısss hamişlik nasıl gidiyo?:49:iyimisin ?O kadın servis çağıramıyomu?seninki gidiyo aaaaaaaaaaaaaaaaaa :36:hafata sonu gezersin cnm pikniğe gidersiniz çayır çimen gibi hııııııııııııı:2:

Hamilelik iyi tatlım göbüşümde biaz büyüdü artık ne bilim bizim koca bakacak oğlu şehit kadının iyi bi kadın zaten yalnız göndermem kocişimi hafta sonu biz hep ya onun annesine yada benim anneme gidiyoz bundanda sıkıldım biyere gidelim diyince arabamı var diyo amannn offff ayayay

hadi kıs hayırlısı bakalım inşallah hamişsindir tatlım belirtileri ondan oluyodur belkim neden olmasın dimi:49:

kız bilmiorum ama başak hiç bi belirtim olmadı dedi ben belrti aramıorum ama negatif çıktı erken yaptım diemi bilmiorum ki ondan beklemek istiyrum eşim daha heycanlı yah bide 16 sında da geldi ya o şüpheledirio insan 16 gün geri atarmı adet tarihi

2 gun gecıktı yarında olmasam 3 dunum olcak:10::10::10::10:

:38::38::38::38: öpeyımde barısak tatlımm kız boyun 1.70 mı:53::53::53::53::53::53: kocanın kac

ben sana küsermiyim kuzum hiççççççççççççççç bende seni öpeyim dur:48:ay dudağınamı geldi ne:26: ewet şekerim 1.70 boyum kısamıyım yoksa kocişimde 1.78 biz tencere kapağız:32::123:

muhasebede işler vardı bakamadım sayfaya burdayım canım 10 neyi bekliyosun anlamadım kan 1 günde çıkıyo inş belinay ve sen hamilesindir.

vay meslektaşız desene çok sevdiğim bir iştir özledim ama gircem bi işe yah var ban çk iş varda eşim evdeyken olmuo

Back
X