- 7 Aralık 2010
- 9.450
- 454
- 398
tamam canım kolay gelsin![]()
kolay gelsinnnn![]()
sağolun kızlar .....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam canım kolay gelsin![]()
kolay gelsinnnn![]()
neyse hanımlar ben çıkıyorum hepinize iyi geceler
tatlı rüyalar....![]()
bengisu da kayboldu haaaa
merak ettim
sessa da yok ortalarda
hadiskooohu huuu
canım menüde mercimek çorbası yeşil fasulye kızartması ve peynirli börek vardı.yanındada biber turşusu
test yapmadım canım benim geçen ayda geciktiği için pek umutlu olmamakla beraber bekliyorum işte hayırlısı olsun
gecikti ama benimkiler alışkanlık yaptı galibainşallah hamişizdir kızlar hayırlısıyla
selam kızlarrrr nasılsınızzz?ben cok yoruldummm yaaaa misafirim vardı akşamada kaldılar canım çıktı walla...yeğenlerin peşinde koşmak mahvetti buaradada hizmet vs...daha yeni oturdum evim battııı nasıl temizlicem yaaaaa((
Selaamne kadar sakin bugün öyle topik yaa moodcum gördüm seni
kaçamazsın bi sen varsın topikte bekçilikmi ediyodun canım
![]()
tüh bak kaçırdım seni çıkmışsın baktım vevap atmadın başka yerde geziyodum bende görmedim canım kusura bakma makaramda akıl alıyodum cuma kocişimin doğum günü ya acaba baş başamı kutlasak yoksa büşralar var 3 kişiler onlarımı çağırsam daha neşeli olurdu okey falan oynardık naapsamki acabaa kararsız kaldım :26:hşgldn cnmmmewet herkez kaçmışşş bende yatana kadar bekcilik ediyim dedimmmmm
nasılsınnnn napıyorsun cnmmm
ohh sugar gacı olmuşsundur şimdi sen at havanı gel çatlayanı rapor et bana:)
günaydınnnnnnnnnn kızlar nasılsınız ?gününüz güzel geçsin .mutlu günler herkese{SARACIM GÜNAYDIN TATLIM NASILSIN?}
![]()
ayy cok gusel olur sabak esım gıttı hayal kuruyorum nasıl soylerım diye : 60: annem güel haberlerle gelirsin inş olmasa bizde gıdecez balakım 6 aydır ısyoruz tatlım 2 senelık evlıyım 15 senesını sayma
6 aylık evlıyız
slm cnm
hos geldın aramıza
inş bu ay bebgın tutunur annesıne![]()
[ı] günaydın cantanem iyiyim sen nasılsın[/ı]