yok bende zonguldağa gitmedim bartın dışına çıkmadım hiç bi amasra oda bartın içinde işte çok güsel gt derim
evet amasra güzelmiş gitmek isterim tabiki bakalım eşimin işlerine baglı inş bu sene tatile cıkabiliriz...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok bende zonguldağa gitmedim bartın dışına çıkmadım hiç bi amasra oda bartın içinde işte çok güsel gt derim
evet amasra güzelmiş gitmek isterim tabiki bakalım eşimin işlerine baglı inş bu sene tatile cıkabiliriz...
kardelen hoşgeldin cnaım
hoşbulduk hadisko
biz senle tanışmadık değil mi?
gerçi şu an çıkmam lazım ama inşallah bi sonraki gelmeye tanışalım canım
nazo hoşgeldin cnaım nasılsın hayırlı cumalar bebeğim
selam pelincim nasılsın
sen nereliydin kızz oralara tatil amaçlımı gittin yoksa hemşehrimmisin sende
merhaba canım inşallah bugünün hürmetine güzel haberlerini alırız
yok canım gezmek ıcın gıttık ben ankaralıyım nazoo abla inş dua edın bana rabbım hepımıze nasıp etsın inşş![]()
ok canım öpüldün byebyehoşbuldum canım sanada hayırlı cumalar
kahvaltı ediyorum ama yeğenim gelecek şimdi kapatmam lazım sonra görüşürüz
a.s canım hoşgeldin iyiyim sagol sen nasılsın...![]()
yok canım gezmek ıcın gıttık ben ankaralıyım nazoo abla inş dua edın bana rabbım hepımıze nasıp etsın inşş![]()
olucak cnaım se yeterki içini ferah tut bugün cuma aç elelrini semaya önce başkaları içinde dua edelimki fazileti daha çok allahım şu cuma günü belinay arkadaşımızı sevindir miüjdeeler ver sağlıklı eli yüzü düzgün hayırlı bebekler nasip et hepimize rabbim
inşlalh git canım temiz hava ohh mismis
sağol canım iyiyim
başak mesaj atmıştıda bugün gelemiyecekmiş onu haber vermek için girmiştim.eşi gelmiş yanına pazara kadar yanında olacakmış cafeye gidemem dedi
amiiiin.......
canım allahtan ümit kesilmez dualarım sizinle
canım ya hayırlısı olsun inş bidaki ay mujdeyi verirsin...
canım inş bebişin göbüşündedir belkide gec dollenme oldugu icin cıkmamıştır kanda oylede olabiliyo hayırlı haberler alman dilegiyle...
selam kızlar hayırlı cumalar hepinize...rabbim bu mubarek günde dualarımızı kabul eder inş...
evet canım temiz havaya ihtiyacımız var...burda da kaplıcalar var sıcak su oldugu icin hamiş kalmayı kolaylaştırıyomuş cogu gidenler orda hamiş kalmış orayada gitmeyi düşünüyorum inş...
kızlar ben cıkıyorum işlerimi yapıyım sonra görüşürüz![]()