Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

yok canım gezmek ıcın gıttık ben ankaralıyım nazoo abla inş dua edın bana rabbım hepımıze nasıp etsın inşş:16::16::16::16:

olucak cnaım se yeterki içini ferah tut bugün cuma aç elelrini semaya önce başkaları içinde dua edelimki fazileti daha çok allahım şu cuma günü belinay arkadaşımızı sevindir miüjdeeler ver sağlıklı eli yüzü düzgün hayırlı bebekler nasip et hepimize rabbim

a.s canım hoşgeldin iyiyim sagol sen nasılsın...:54:

sağol canım iyiyim
başak mesaj atmıştıda bugün gelemiyecekmiş onu haber vermek için girmiştim.eşi gelmiş yanına pazara kadar yanında olacakmış cafeye gidemem dedi

yok canım gezmek ıcın gıttık ben ankaralıyım nazoo abla inş dua edın bana rabbım hepımıze nasıp etsın inşş:16::16::16::16:

amiiiin.......

olucak cnaım se yeterki içini ferah tut bugün cuma aç elelrini semaya önce başkaları içinde dua edelimki fazileti daha çok allahım şu cuma günü belinay arkadaşımızı sevindir miüjdeeler ver sağlıklı eli yüzü düzgün hayırlı bebekler nasip et hepimize rabbim

aallah razı olsun canım ya rabbım hepımıze naıp etsınn dun yanlıstı belkı test yada daha bellı degıl ama okadar mutlu oldum kı cok güsel duygular :31:

inşlalh git canım temiz hava ohh mismis

evet canım temiz havaya ihtiyacımız var...burda da kaplıcalar var sıcak su oldugu icin hamiş kalmayı kolaylaştırıyomuş cogu gidenler orda hamiş kalmış orayada gitmeyi düşünüyorum inş...

kızlar ben cıkıyorum işlerimi yapıyım sonra görüşürüz:16:

sağol canım iyiyim
başak mesaj atmıştıda bugün gelemiyecekmiş onu haber vermek için girmiştim.eşi gelmiş yanına pazara kadar yanında olacakmış cafeye gidemem dedi

amiiiin.......

tamam canım haber verdigin icin sagol...eger konuşursan bendende selam söylersin:34:

ayy basagın kocasımı gelmıs cok sevındım:9::9: kaynanası da catlasınn:52::52::52: inş ayrı eve cıkarlar ya:16::16:

kızlar ben cıkıym namazı falan kılayım gelrım zaten yerımde duramıyorum bana dua edınn:16::16:

canım allahtan ümit kesilmez dualarım sizinle

sağol canım Allah razı olsun senden

canım ya hayırlısı olsun inş bidaki ay mujdeyi verirsin...

canım inş bebişin göbüşündedir belkide gec dollenme oldugu icin cıkmamıştır kanda oylede olabiliyo hayırlı haberler alman dilegiyle...

selam kızlar hayırlı cumalar hepinize...rabbim bu mubarek günde dualarımızı kabul eder inş...

inşallah canım çok sağol

evet canım temiz havaya ihtiyacımız var...burda da kaplıcalar var sıcak su oldugu icin hamiş kalmayı kolaylaştırıyomuş cogu gidenler orda hamiş kalmış orayada gitmeyi düşünüyorum inş...

kızlar ben cıkıyorum işlerimi yapıyım sonra görüşürüz:16:

inşallah canım git git uamrım gerek kalmaz ama bu sefer ziyaret için gidersin

kızlar dua edin nolur eşim iş görüşmesine gitti nolur kardeşinize bir duaaa şükrüler olsun allahım saana hayırlısını nasip et rabbim hayırlı değilse hayır et

Kizlar Merhaba,
Siteye daha yeni uye oldum yani yazmak icin cok acemiyim ama aylardir sayfalarca okudum okudum.Hem guldum hem agladim...Simdi artik paylasmak istiyorum cunku tek basima ustesinden gelemiyorum..Benim gibi seyler yasamis olan,ama atlatip bebeklerini kucaklarina alanlarin seslerini duyup yine umutlanabilmek,gercekten neseyle umutla beklemek istiyorum!!Nesenizi bana da gecirin nolur..
Once hikayemi anlatayim tabiki,.2010yilinin Aralik ayinda evlendim.2011 ylinin haziran ayinda dugun yaptik.Dugunun ertesi gununden itibaren calismalar basladi ve 3 ay gecmeden eylul ayinda hamile kaldim.bir ay sonra doktorum bebegimin kalbinin durdugunu soyledi.buyumemisde onceki baktigimdan beri dedi.ama ne olur ne olmaz bir hafta sonra yine bakalim dedi.kabus gibi bir hafta gecirdim..Ve sonuc olarak bebegim daha yasamaya baslamadan olmustu.yikildim.ama cocugumuz olmuyor degildi,bir iki ay sonra yine olur dedim toparlamaya calistim.hemen ertesi gun kurtaj oldum.bir hafta sonra normal kontrole gittigim zaman,doktor konusmamiz gerektigini soyledi..kurtajda cikan parcalari univrsite labaratuvarinda incelettiklerini ve ters gidenbirseyler oldugunu anlatmaya calisti.Soyledigi hicbirseyi anlamadim.Sadece kulaklarimda bu bir hastalik,tehlikeli,takip edicez ve bir dahaki hamilelik icin BIR SENE beklememiz gerekebilir,sozleri oldu..Ikinci kez ve kalkamamak uzere yikildim.Eve geldim.Doktorun kagida yazip elime tutusturdugu hastaligi netten arastirdim.Mol gebelikmis.Benimki kisimsalmis.Adam bana Japonca anlatmaya calisiyordu ve ben nette Turkcesini bile anlayamamistim.(Japonyada yasiyorum)Bebegin kesesinde anormal hucreler varmis ve bunlar kan yoluyla akcigere falan gidip kanser yapabilirmis.Bunun icin en az 6 ay takip edilmem gerekiyormus.Bu da hamile kalinca kanda cikan hcg hormonu ile anlasildigindan hamile kalmam yasakmis..Ilk zanalar her hafta sonra yavas yavas azaltarak tum kontollerime gittim.O arada is yerinde ayni donem hamile kaldigimiz arkadasimin karni buyudu buyudu kocaman oldu.Daha sonra ayni ofisin icinden 3 kisi daha hamile kaldi.Simdi onlarin da karni buyuyor.Benimse icimdeki aci ..Neyseki hersey yolunda gitti ve gecen ay tam adetimden bir gun once doktor,artik kontrollerin sona erdigini ve bir dahakine hamile kalinca randevu almami soyledi.Aglayarak ciktim hastaneden.Bu sefer sevincten..Sonra calismalar basladi.Heves sevincle!!Sonra adetim oncesi kasilmalar kramplar,iki gun suren hafif pembe akintilar.Ve ben kendimi nasil hamile hissediyorum anlatamam..Butun sayfalari okudum bununla ilgili.Adetimde gecikmis sayilmaz ama herzamankinden bir iki gun gec sanki..kesin eminim artik.Sadece bu sabah kalkip bir test yapmaya kalmis is.Cikacagina da eminim.Oncekinde adetim dogru duzgun gecikmeden anlamistim ve testte de cikmisti.mutlu huzurlu bir uyku.Sonra sabah karin agrisi..regl kanamasi..ve yine yikilma..biliyorum dunyanin sonu degil,biliyorum benim cocugum olmuyor da degil..ama bir ay daha bile bekleyecek gucum kalmadi.bir kere olup da aylarca olmayanlarda var.bir de 1000de bir kadinin basina gelen olay gelip beni bulmus,ya yine aynisi olursa korkusu var..onumuzdeki hafta is icin 12 gunlugune yurt disindayim.ayin yarisi yokum ki ne zaman cocuk yapacagiz.bir ay da ordan.artik bekleyemiyorum.her ay adet gunum yaklasinca saatleri saymak istemiyorum.Nolur bana da ogretin neseli neseli beklemeyi..O kadar ihtiyacim var ki buna..Derdimi anlatsam anlayacak insan yok..Ama eminiki burada var.nerdesiniz??

Back
X