Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kafam cook zonkluyoo hap da ıcmeyı sevmyrumm aman bu agrılar sukur bebıs ıcın bı sorun cıkmaında sonuclarım temzı cıkar ınş

canım benim o ağrı uyudum mu geçer sen de yat istersen tek çarem uyumak olur. pıt diye geçer sabaha bişey kalmaz.

parolda var evde ama dr bana sadece minoset iç demişti

kafam cook zonkluyoo hap da ıcmeyı sevmyrumm aman bu agrılar sukur bebıs ıcın bı sorun cıkmaında sonuclarım temzı cıkar ınş

erenaycım çalışıyorum ama çalışmasam da pasaklının teki olurdum tembelin tekiyim ben. evde de annem toplardı arkamı

erenay uzatmayıp da ne yapacm gıcık sey ınsan bı arar sorar konusamam da cvpde vermem beklrım bıraz gelmse kendım gıderım

kızım masum oll , mahzun durr, taktikleri biiyo adam aramazzzz
eve gelince sakin sakin konuşmalısınnnn
senin iyilğin için tatlım yaaaa
adama hırlarsan hepten arızaya bağlarrr
daha feci olmasın üzülmeni istemiyorummm ondan didimm
yoksa patlat kafasını hakettiği bu yaniii

tamam susuyorum gellınnce konusursa cvp vverr yoksa keyfı bılır

erenaycım çalışıyorum ama çalışmasam da pasaklının teki olurdum tembelin tekiyim ben. evde de annem toplardı arkamı

ama çalışınca hep düzenli olmak gerekli ondan dedim evdeyken istediğin zaman yap herşey elinde ama çalışırken zorr
olmazdın olmazdınn insan zamanla pratikleşiyorrr,
bende yatağımı toplayamıyodum yeni evliyken ama
şimdi 30 kişiyi yemekte ağırlıyomda banamısın demiyo valla....

bu sınırle yatamam canım ben ya hele 1 .2 olsun bakalım aslında uyumak ıstyrmm uyku gelmedı

canım karanlık odada özellikle hiç hareket etmeden yatarım. hareket ettikçe başım zonklar çünkü.
ama bu yıl çok azaldı baş ağrılarım hayatımda beni sinir eden iki kişi vardı biri baya baya terfiyle gitti. diğerini de sallamadım artık başımın ağrısı da azaldı.
canını çok sıkma hiç bişey senin sağlığından hele ki ruh sağlığından önemli değil

cnm mıgrenmı var karanlıkda yatyon yaa bende denerdım de suan korkuyorum ısıgı kapatamam

çok şükür canım,bugün ikili test için hastanededeydik,usg güzel çıktı,inşallah kan sonuçları da güzel çıkar da keyfimiz tam olur.
sizlerde ne var ne yok?
oh ne güzel inşallah iyi çıkar sonuçlarınızzz
ne kadarlık oldunuzz????
aynen yeni taktik buuu
işlicekmi bakalımmm

ben çok üşengecimmm
2 yıl oldu evleneli düzelsem şimdiye düzelirdim herhalde
kızlar bana müsade siz geç yatıyorsunuz galiba. benim uykum geldi yine esnemekten bi hal olmıyım..

kızlar ben yatar uykum geldi kocişte hadi diyorrr
hepinizi öpüyorum inş. kocişiyle tartışmalı olan hatunlarda bian önce barışırlarrr
iyi geceler

kızlar size bi soruu
..-12,12,12 de buraya neler yazmak istersinizz??(seneye bugün)

ilk cevabı ben vereyim
kucağımda 2 aylık bebeğimle size gaz şikayetleri yazmak isterimm
anneliğin çok güzel bi duygu olduğunu,ama kocamı özlediğimi yazmak isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…