- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
kafam cook zonkluyoo hap da ıcmeyı sevmyrummaman bu agrılar sukur bebıs ıcın bı sorun cıkmaında sonuclarım temzı cıkar ınş
aa bak sende trip atmaaaa
masum mağdur rolü yapp
işler kötüye gitmesin alsın gelsin sonuçlarrııııııııı
aynen bide parol var oda iyi oda parasetamolll bazlıı
ooo o da iyi mutfakın temiss olduuu çalışıyon galibaaa
canım benim o ağrı uyudum mu geçer sen de yat istersen tek çarem uyumak olur. pıt diye geçer sabaha bişey kalmaz.
kafam cook zonkluyoo hap da ıcmeyı sevmyrummaman bu agrılar sukur bebıs ıcın bı sorun cıkmaında sonuclarım temzı cıkar ınş
erenay uzatmayıp da ne yapacm gıcık sey ınsan bı arar sorar konusamam da cvpde vermem beklrım bıraz gelmse kendım gıderım
hoşgeldinnn
iyiyiz sen nassınn
kızım masum oll , mahzun durr, taktikleri biiyo adam aramazzzz
eve gelince sakin sakin konuşmalısınnnn
senin iyilğin için tatlım yaaaa
adama hırlarsan hepten arızaya bağlarrr
daha feci olmasın üzülmeni istemiyorummm ondan didimm
yoksa patlat kafasını hakettiği bu yaniii
nassın kuzum iyisin inşallahhhh
kızım masum oll , mahzun durr, taktikleri biiyo adam aramazzzz
eve gelince sakin sakin konuşmalısınnnn
senin iyilğin için tatlım yaaaa
adama hırlarsan hepten arızaya bağlarrr
daha feci olmasın üzülmeni istemiyorummm ondan didimm
yoksa patlat kafasını hakettiği bu yaniii
erenaycım çalışıyorum ama çalışmasam da pasaklının teki olurdum tembelin tekiyim ben. evde de annem toplardı arkamı
bu sınırle yatamam canım ben ya hele 1 .2 olsun bakalım aslında uyumak ıstyrmm uyku gelmedı
canım karanlık odada özellikle hiç hareket etmeden yatarım. hareket ettikçe başım zonklar çünkü.
ama bu yıl çok azaldı baş ağrılarım hayatımda beni sinir eden iki kişi vardı biri baya baya terfiyle gitti. diğerini de sallamadım artık başımın ağrısı da azaldı.
canını çok sıkma hiç bişey senin sağlığından hele ki ruh sağlığından önemli değil
oh ne güzel inşallah iyi çıkar sonuçlarınızzzçok şükür canım,bugün ikili test için hastanededeydik,usg güzel çıktı,inşallah kan sonuçları da güzel çıkar da keyfimiz tam olur.
sizlerde ne var ne yok?
aynen yeni taktik buuutamam susuyorum gellınnce konusursa cvp vverr yoksa keyfı bılır
ama çalışınca hep düzenli olmak gerekli ondan dedim evdeyken istediğin zaman yap herşey elinde ama çalışırken zorr
olmazdın olmazdınn insan zamanla pratikleşiyorrr,
bende yatağımı toplayamıyodum yeni evliyken ama
şimdi 30 kişiyi yemekte ağırlıyomda banamısın demiyo valla....
kızlar ben yatar uykum geldi kocişte hadi diyorrr
hepinizi öpüyorum inş. kocişiyle tartışmalı olan hatunlarda bian önce barışırlarrr
iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?