Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

aaaa geçmiş olsun canım aman bişi olmasında size sen tekirdağdamı oturuyon beya benim bi sevgilim vardı tekirdağlı ama ankarada astsby dı bazen trakyalılar gibi konuş derdim konuşurdu çok hoşuma giderdi beya.

ooo bizde tam tekirdağ merkezdeyiz canım bende çok seviyom trakyalıların konuşmasını canımmmmmmmmmm

sağol tatlm evet önemli olan içindeki mutluluk. artık derte tmiyorum. sadece börülcenin şu koltukları çıksa rahatlıycam:41::41:

kıs sen ne zaman doğurcan oğluşunuiçindemi saklıycan anlamadımki:1:

belinay kuzum sen niye o saatte kalkıyon:26::26:

dün gece bizde hissettik. belkim sabahta olmşur

evet sabaha kadar devam etmiş 15-20 kadar daha olmuşşşşşş
inşallah bu gece rahat rahat uyuruz be ya

Allah korusun beyaaa geçmiş olsun:53::53:

çok teşekkürler canılarım arada alıntı yapamadıklarım kaldıysa kusura bakmasın işe dalıyom hepsini alamıyom çok öpüyom hepiniziiiiiiiiiii

nedenini bilmiom patoloji çıkmış birazdan almaya gidicem ağustosta kaybettim yeni çıktı sonucu....5.5 aylıktı gelişimi yavaştı...bakalım patolojide ne cıkmış...:18::18:hııı bide 3 lü testte nöral tüp defekti çıkmıştı...

hayırlısı canım bizede yaz sonucunu:26::26:

ben hamileyken eşimle hiç gitmedim sorun cıktıgında amniyosentez olacagım zaman beraber gittik ilk ozaman gördü bebişi...ii fikir aslında beraber gitmekte fayda var...ben oda muayene olsun istiom...içim rahat eder en azından....doğal yolla gebe kaldım ben cnmm...süsleniom kuzucumm yapıom hepsini...bakalım adet bitti sanırım bugün bıcı bıcı yapar süslenirim yine...:17::17:

:23::23: desene akşama halvet var :23::23:

ne kızıyon yaa temeeem yapceeeem :42: aaa üstüme gelmeee ağlayım baaak :14::14: üf yaa taşınma telaşındanda nasıl yapcem ne zaman başlayacam bilemediim :26: sende ibraam saraçoğlunun tarifi gibimmi yapmayı düşünüyon ilkinde 7.günmğ ne başlanıyo diyodu sankim :26::44:

evet canım saraçoğlu tarifine göre yapacam reglin 7. günü başlıyorsun benim bugün bat gelen giden yok daha :26:

evet bidaha hergün gelmeyecem madem yıldızlarımı sarartı

valla herşey olacağına varır biz kendimizi boşuna yıpratıyoruz nasıl olacak diye

haklısın canım ama düşünmemekte elde diil naapayım 2 yıl oturcaz sonuçta o evdee :26::18: neyse ben 2 dakkada mercimek çorbamı yaptım koydum ocağa gidiyim yaş pastamın kekinide çırpamda koyam fırınada gelem bekleyin beniii :21::21:

haklısın canım ama düşünmemekte elde diil naapayım 2 yıl oturcaz sonuçta o evdee :26::18: neyse ben 2 dakkada mercimek çorbamı yaptım koydum ocağa gidiyim yaş pastamın kekinide çırpamda koyam fırınada gelem bekleyin beniii :21::21:

canım hazır pandispanya alsaydın hiç uğraşmazdın vala:34::54::54:

Kür 2: Polikistik overe karşı
Kaynamakta olan birbuçuk su bardağı klorsuz suyun içerisine ince kabuğu soyulmuş orta boy bir kuru soğanı dörde bölüp atınız. Beş dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Ilıyınca içiniz. Onbeş gün boyunca aç karnına günde iki kez içiniz (öğleden evvel ve öğleden sonra). Eğer çalışan bir hanımsanız bu kürü akşam yemeğinden önce ve akşam yatarken uygulayabilirsiniz. İlk onbeş günlük başlangıç küründen sonra üç-dört adet döneminde, adetinize on gün kala on gün boyunca yine günde iki kez uygulayınız.

Dikkat: Her defasında taze hazırlanmalıdır. Kullanılacak olan kuru soğan, pazarlarda satılan açık kahverengi kabuklu yemeklik soğandandır. Özellikle bembeyaz soğan aramaya gerek yoktur. Beyaz, kırmızı ve mor soğan kullanılmamalıdır.

Kür 3: Menopoza bağlı ateş basmasına karşı, FSH hormonu yüksekliğine karşı, erken menopoza karşı, miyom ve çikolata kistine karşı
Kür 2 aynen uygulanır.

Kür 4: Üşütmeye bağlı üst solunum yolları enfeksiyonlarına karşı
Kür 2 aynen uygulanır. Sadece kullanım süresi onbeş gündür.

canım hazır pandispanya alsaydın hiç uğraşmazdın vala:34::54::54:
pen sevmiyom onları yaa kuru oluyo onlar benim kekim yumuşacık mis gibim oluyo kolay yapmasıda niye alıyımki kendim yapmak varken kim bilir neler katıyolar içine onlar yaparkeen :19::19:
aa bengisuya hakarettir o becerikli hatun hazır kekmi alır
dimi yaa kendim yapabiliyoken niye alayııım :16::16:

:110: erenay gelmiş :110:
bittimi temizlik şubatta yaz temizliği yapan karııı:51:

kıs sevinçç nisandaki bahar temizliğine yaz temizliği diye bizi kandırıyonda benim şubattaki yaz temizliğime niye taktınn kısss
-bide senin oğlunda benim oğlum aynı yaşta olcekmişti demekki,benim yyavrumda yaşamış olsaydı bu eylülde 1. sınıfa başlıcaktııı
-ayrıca kankama sataşıp durma sahipsiz değil bak ona göre...
ona sataşan karşısında beni bulurrr
bakma bööle sakin kibar güzel efendi hanımhanımcık durduğuma tersim pistir ona göreeee

kızım kadın ancak ev karısı oldu çalışıyodu o evi yokken ,kaynana evde iş yapıyodu,yeni öğreniyo ev hanımlığı mesleğini
naapsın masumcuk kankammm aaa
dedikodusunu yapanı döverim heee(benim yaptıklarım sayılmaz ..:60:.)

neyse kıslar ben kaçıyommm
hemen yazayımm
yatak odam bitti bi süpürüp silcem o kadar
salonuma geçtimmm
aslında evim temiz ama içim rahat etmiyor tozunu alıyomm ondan çabucak bitiyor işimmm
bi halılarım yıkanacak iş bu aslında

Aaa herkes nereye kaçmış yaahuuu :53: sizi gidi sizii yokluğumda hemen fırtmışsınııız :20: neyse bende annem geldi onla oturuyom şimcik hadi ben çıakyım baari hoşçakalıın :3::3: çok öpüldünüz hanımlaar :21::21:

kıs sevinçç nisandaki bahar temizliğine yaz temizliği diye bizi kandırıyonda benim şubattaki yaz temizliğime niye taktınn kısss
-bide senin oğlunda benim oğlum aynı yaşta olcekmişti demekki,benim yyavrumda yaşamış olsaydı bu eylülde 1. sınıfa başlıcaktııı
-ayrıca kankama sataşıp durma sahipsiz değil bak ona göre...
ona sataşan karşısında beni bulurrr
bakma bööle sakin kibar güzel efendi hanımhanımcık durduğuma tersim pistir ona göreeee

kızım kadın ancak ev karısı oldu çalışıyodu o evi yokken ,kaynana evde iş yapıyodu,yeni öğreniyo ev hanımlığı mesleğini
naapsın masumcuk kankammm aaa
dedikodusunu yapanı döverim heee(benim yaptıklarım sayılmaz ..:60:.)
:18::18: cok korktummmm basakla ugradmasam naparim bennn:24:

neyse kıslar ben kaçıyommm
hemen yazayımm
yatak odam bitti bi süpürüp silcem o kadar
salonuma geçtimmm
aslında evim temiz ama içim rahat etmiyor tozunu alıyomm ondan çabucak bitiyor işimmm
bi halılarım yıkanacak iş bu aslında

Ben halilarimi coktaaaan yikadim:1

Back
X