Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sor sor mutlaka,3 aydır halvetemi girebilirmiyik diyemi sorucan ne demişsin anlamadım yaa:53::53: halvet yasakmı niye size tehlikeli bir durum yoksa girebilirsiniz..hıh senin tilotun benim tilotum önünde diz çöker..hadi sana kolay gelsin bende çimmeye gidiyom zaten...:54::54:
evet ööle didim . doktor halvete girebilirsiniz veya yasak gibi bişi demedi. bende sormayı unuttum . kocam hep sormamı bekledi. baktıki ben unutuyom dayanamadı artık:36:çimerken banyoyu temiz tut tilotunu etrafa atmaaa:20:
:53::53::53:dur hayal ediyim bir bekle :31::31::31:anam ettim hayali:60::60::60::60::60::60::60::60:canım geçmişe bakamadım bu aralar canım sıkkın kafam dumanlıda:24::24:
niye hayal ediyon kuzucum sende yap bak gör nası oluyo. kaynanaderdin yoksa evde yapabilirsin:23:
kızlarrr merhabaa nasılsınızz?benim otopsi sonucunu aldım bebek beyin kanaması geçirmiş ya anne karnında yada doğum sırasında dedi dr.ama dosyan gelsin iice bi inceleyelim toplantıyapar konusuruz dedi...hafta içi arıcaklar gidecem ararlarsa tabi ;) diom bi 9 ay sonra ararlar kucagımda bebekle giderim artık :1::1: öpüyom hepinizi evime gidiom ben ;)
karı bizimle göerüşebilmek için zırt zırt kaynanasına gidiyo yazık:9:

ayyyyyyyyyyy deli karıya bak :63: ben öle her tilotu giymem
hele başkasınınkini aslaaa:19::20:
özellikle dantelli olacak :21::21: taşlı felan :23:
totona batmasın taşları:6:
kudurdu o hadiş karı resmen kudurdu :12: aha bu moddaaa
hergün halvette :53::23::32::32:
:12::12::12::12::12:evde tilotla gezersen sende hergün halvette olursun. ama sende selülit vardır:30::30::30:
:21::21: halvete girdiğiniz tarihhhhhhh:23::23::9::9:
belkim biz nişamlıyken gidik nolcak şimdik

totona batmasın taşları:6:

:12::12::12::12::12:evde tilotla gezersen sende hergün halvette olursun. ama sende selülit vardır:30::30::30:

belkim biz nişamlıyken gidik nolcak şimdik

deli karııı toto tarafında deel taşlar :23::23:
selilütim yok sana ne diyom çocuk doğurdum çatlağım bilem yok ben senmiyim çatlak patlak yusyuvarlak karı :8:
he sen dayanamayıp nişanlıyken girmiş olabilirsin :12::12::12:

kız başak benim adanada düğünüm oldu 2 gün sonra k.maraşta düğünüm oldu bu düğünde nikahım kıyıldı
2 gün sonra mevlüt yaptılar 3 defa gelinlik giydim :30::30::30:
ama 08.08 halvet k. maraştaki düğün ve nikah tarihim
oldumu aydınlandınmı karı :32::32::32::32:

dilini koparırım senin:19:evi süpürdüm toz aldım mutfağı topladım yerleri sildim halımı balkondan düşürdüm geldimmmm:21::21:karnım zil çaldı yemek yiyom

:53::53: kız balkondan aşağı halımı silkeliyon yoksa beceriksiz karı
daha kaaaç fırın ekmek yicen merak ettim seni :32::32::32::32:

kız başak 16. haftadasın bebişin 10 cm olmuş maşallah hiç hareket felan hissetmiyonmu bacım
ben 16 haftada hissediyordum tık tık bişiler seyirirdi karnımda baloncuk var gibi garip bişiler
çikolata yede sağına yat bakem neler oluyo:9::9:

kız başak benim adanada düğünüm oldu 2 gün sonra k.maraşta düğünüm oldu bu düğünde nikahım kıyıldı
2 gün sonra mevlüt yaptılar 3 defa gelinlik giydim :30::30::30:
ama 08.08 halvet k. maraştaki düğün ve nikah tarihim
oldumu aydınlandınmı karı :32::32::32::32:

senle aynı tarihte düğünü olan kardeşiminde iki kere düğünü oldu biri memlekette biride 6 ay sonra almanyada:9:

yıkamaya verecem zaten
ablam yıkıyordu önceden ben suya girmiyodum üşütmiyim diye ama ablamında halıları yıkıyınca kurutacak yeri yok şimdiki oturduğu yerde
aslında arkadaşlarda yıkayalım kapının önünde verme yıkatmaya diyorlar ama ben kenardan bakıpta onlar benim halılarımı yıkayacaklar içim el vermiyor.. yıkatmaya verecem bende

yıkamaya vermek en mantıklısı zati su faturan o kadar gelir hemde yorulmazsın. bul şöyle iyi yıkayaan bi firma:21:

Back
X