Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Başak karısı diyo gelemiyon anam geliyorum hani kimse yok duvarla mi sohbet edeceğim :60: neysen yarından sonra temizliğe başlama yi düşünüyorum :) biri bana yardıma gelsin :35:

belinay kıs önce sen gel bana yardım et benim ev ayakta zatii
sonrada ben geleceğim sana olurmu??
sen başaka bakma annem ben görüyom senin gündüz burda olduğunu:16::16::38::38::38:

bşakcmmm
ewet cnm kedileri we köpekleri aslında hamile olan herkezi sewiyommmm:16:
bizi sevmion yani ssevmen için illla gbeemi kalmak lazım du kocama sölim hemennnnn kız biz beceriksiz çıktıkkk sen en iisimi sevme benii hıh ama ben seviom senii
kızlar canım çok sıkkın şuan ağlıyorum ablam 7 senelik evli ve 32 yaşında bugün dr gitti kan verdi çocuğu olmuyo diye muane oldu sonuç menopoza girmiş telefonda konuşamadı ağladı.ben de çok kötü oldum.:43:
canım üzülme sen karnındakini bi düşün önce ablana sabır versin rabbim ama dhaa herşey bitmiş değil bi kaç doktora daha gitsinnn millet 50 yaşında doğuruo rabbim verdikten sonra inşallah menopoz değildirrr
hala kimse yok:20::20::20:
niye yoksunuz yavvvvv
ben sizi bekliyomm yaaaaa

anam belinay burdamısın kızz
aha hadiskoda de gelmiiiş

ivet geldim senin kankan bana ne demiş öleee ona cvp yazcam beklaa düşünüom neler çıkıcak benim gibi bi cevherden bakalım

selamlar hepinize :3::3::3:nasılsınııızz?? bizde bugün boya badana işleri vardı heryer berbat yoğun bir hafta beni bekliyor..gelsenize bana yardıma :34:çoookk çalışmam gerekiyo çokkk...oda ,oda temizlicem öyle sewiyorum ben içime siniyor yaptığım temizlik ama mutfak temizliğini hiç sewmiyorum bakalım artık inşaallah fıtıklarım azmaz...görüşürük kendinize iyi bakın:54::54:ziyaretçi olarak takip edebülürüm ona göreee:51::51:

canım kolay gelsin sana sende bendenmişsin hemşom bende oda oda temizlerim dibini bucağını
mutfağıda temizledim ama tüm günümü aldı gece yarılarına kadar :37:

of sadece tasarruf fikri vermeyle olmuyo. karıları iteliyeceğine onlarla birlik olup isyan çıkarıyon. azıcık kurallara uysunlar.

TKByardımcısı TKB ye uymazsa halk ciddiye alırmı TKB nin büyüklüğünü. önceden saygı duyarlardı şimdi çemkiriyolar

:96::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99:
kızzz kim çemkiriyiiiiiiiiiiiiiii

merhaba arkadaslar..hergun okuyorum yazilarinizi, vallaha sohbetlerinize doyum olmuyor, ama cok nadiren yaziyorum buraya, ama yazincada cevap veren bulamiiyorum. sanirim herkes kendi kankisine cevap veriyor, benim kankimm yookkki burda..:( ehhh neyse..sorum var size yaa , ben kac kere klomen kullandim ama artik kullanmak istemiyorum,bu meretin de zarari cokmus..siz belki bilirsizinizz kk hatunlari olarak, yumurtalara iyi gelen kurler , dogal tedaviler nelerdirr ?/ cevap verirseniz mutlu edersiniz beni...:44:

soğan kürü yap hemen arkadındanda incir kürü:34::34:

şimdi evde kös kös oturmuşsun onu anladım otururken skılmışsın süslenmiş püslenmiş gezmiş tozmuşsun süpürgeni almışsın bakmışsın evi bok götürüo tozlar uçuşuomuşşş saçlarına ütü yapmışsın doğrumu anlamışım

kesinlikle yanlış evimin işi bitmiş mis olmuş yemeğimi hazır etmişim çamaşır faslı bitmiş
banyo yapıp kocişi beklemeye geçmişim:12::12:

sana bebekin uğurlu geldi zatenn
anneler işte neler gelir akıllarına
evladı zorda kalmasın diyee koli yapmış ellerini öperim anneniin hepimizin annelerini allah korusun başımızdan eksik etmesin...

valla ben 40 derecede hassas yıkama yaptırıyom
zaten zırt pırt yıkarım çok kirli olmuyo oda yetiyo
ama güneşliklerimi 60 aşşağıya atmammm

kız korkma dişime kestirdiklerimin topuğuna sıkarımm
rahat ol kabahat yoksa ,problem de yokk:98:

:51::51::51::51::51:ben çok korktum yaaaaaaaaaaaa:51:

kıslar bne kaçıyoomm iyi geceler size
sabah erkenden yolculuk var

bakın kızlarr bundan sonra başaka sataşanın,kankamı üzenin,isyan çıkaranın,düzen bozanın,ağzını tutamayanın,kurallara uymayanın topuğuna sıkarım ona göreee
tersim pistir bak heeeeeeeeeeeeeeeee

:51::51::51::51::51::51::51::51::51::51::51::51::51::51::51::51::51::51::51:

kesinlikle yanlış evimin işi bitmiş mis olmuş yemeğimi hazır etmişim çamaşır faslı bitmiş
banyo yapıp kocişi beklemeye geçmişim:12::12:

erenaycımmm canım benimm senin kankan masumaları oynuon tırnaklarını çıkardında dişlerini gösterdinde panter gibi oluooo sana gerek kalmazzzz o sana naz yapıoo ancak korunması gerekn biri varsa oda biiziz sen bizi koru anam kendindennnn

Back
X