Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kız bu ne umugtsuzluk aa cıkmadık candan umut kesılmez rabbim büyüktür dua et inş sonucların temiz cıkardaa ez zmanda bbebegine kavusursun

sürekli dua ediyorum kendim ve diğer isteyenler için..hatta diyorum allahım daha zor durumda isteyenler var önce onlara ver sağlıkla diyorum hayırlısını o bilir

canım 2 yıl olduysa aşılama vs deneyebilirsin,umutsuzluga kapılma lütfen bazıları kolay ulaşıyo bizler zor elde ediyoruz ama inşallah sonumuz güzel olur...

artık bu yıl hepsini deneyecem canım çok sağol dileklerin için

canimmm ne kadar iyi anliyoryum seni, yazdigin seyleri aynen hiss etdiyim icin.(((((

evet tatlım.. sürekli bunları yaşıyorum ama kimseye belli etmiyorum.. biz 5 yıl korunduğumuz için.. insanlar yaaaa bak işte böyle korunursan böyle olur diyecekler haklı olarak.. bu yüzden nekadar üzüldüğümü kimseye belli etmiyorum.. ama ben bu korunduğum 5 yıl boyuca da deli gibi istedim allah biliyor.. onlar da uzun hikayeler.. işte bu yüzden çok doldum kızlar

10 milyarmı yanı vajı tedavısı gordum daha onu ödüyom ben karsolayamam kı oylesnıde dedım annamlar hayatta izin vermezkı erken diye ben22 yasındayım abla 23 yol alıyom ama asılama yada yumurtta catlatma ıgnesı falan ne bıleyım barı bı ılac versınler rabbım hayırlısını versınnn inş hem

kızlar eşim çağırıyor eğer tekrar işe giderse (çoğu gün geceleri de çalışıyor) gelirim.. iyi dilekleriniz için çok sağolun.. öptüm hepinizi ..

ağlama annem mecbur gitcen başka çarenmi var kabullenmeye bak.

tecavüz kaçınılmazsa zevk almayı bil der benimki hep

kızlarrrrr nasılsınızzzzz

bennn yedım kırmızı kartı hemen dok aradım arın randevu aldımmm dua edin bakalım ne gibi tedavi sunacakk

lina giden varsaaa bana bılgı versınnn:44::44::44::44:

hayırlı uğurlu olsun tedavin cnm merak etme çok geçmeden olacaksın anneeee.. yeni bat nedirrrrr

hatun sen o telefonla oynayan avatarlı karı mısın:26:eğer oysan eski avatarın daah güzeldi karıştırdım seni böölee:44:

senin yaş kaç bebeğimmm

Son düzenleme:
Gizzz basak ne o sesin cikmiyor ogluma mayo bone havlu ve terlik aldik havuz icin cantasi hazirr ondan cok ben heyecanliyimmmm

Erenay canim sunnet icin siraya girdik bakalim coook yogunmus haber verecekler
oglumu yuzmeye yazdirdim gunde2saat yuzecek insallah
basak sende git demis canim ders alacak hocadan aile ile yuzmesi icin 13 yasinda olmaliymissss
hayırlısı sevinççim allah o günleri göstersin ne büyük mutluluklar bunlar...
oh bu sıcaklarda iyi olacak çocuklar için yüzme
hayırlısı olsun tatlım bende bu ay tedavideyimm allahım yüzümüze bakarda beraber hamiş oluruz inşallahhhhh
allah kolaylık versin hepimize
ne hissettiğimizi ancak biz biliriz,boğazına basıyorlarmış gibi bir his,
allah hayırlısını versin hakkımızda...
üzülme canım bak ben 7 yıldır uğraşıyomm hala yeni ay yeni umut diyorum,üzülmüyorum(arada bir kriz geliyor olsada)
git doktora ol tedavini ayıp değil günah değil
hepimiz aynı durumdayız bak

siz ailecek sapıksınız anladım ben

Son düzenleme:
sevinç kız seni kızdırayım sende bana gaz ver,,
benim banyom ve yatak odamın çekmeceleri silinecek bana bi bağırda kalkıp temizleyeyimmm
hadi bak onları yapınca yerleştiricem evimi...

tahmin etmiştim birisi geldide hemen çıktı diye

kızlarrrrr nasılsınızzzzz

bennn yedım kırmızı kartı hemen dok aradım arın randevu aldımmm dua edin bakalım ne gibi tedavi sunacakk

lina giden varsaaa bana bılgı versınnn:44::44::44::44:

bugünde kırmızı kartı yiyen yiyene bende yedim kırmızı kartı

merhaba kızlar nasılsınız? ben iyiyim temizlikle geçiyor günlerim hepinizi özledim valla öpüyorum koccaman

bizde seni özledik canım
temizlik yapıyorum diye çokta yorma kendini boşver yat dinlen bol bol bebek olunca nasılsa bugünleri mumla arıyacan

ne olduda böyle düşünmeye başladın bu kadar umutsuz olma demekki zamanı gelmemiş daha zamanı geldiğinde sen ayda bir kez bile beraber olsan olacağı varsa olacak

yok canım en fazla 5 bin 7 bin arası falan tutuyor anca ameliyatlık falan durumlarda dahada artar

bir kez bunu bir konuyla ilgili örnek vermiştim kendimlede alakalı değildi yani
bir kızdı eşim sakın bir daha duymayacam bunu diye

Son düzenleme:
saracım hoşgeldin balkonunu yıkadınmı balkon sefasımı yapıyorsun şuanda

anladım canım zaten şaka yapmıştım herkes ihtiyacına göre davranır tabiki

şaka yapayım derken bana kırılmanı istemem biliyosun sen de benim kıymetlilerimdensin

anladım canım zaten şaka yapmıştım herkes ihtiyacına göre davranır tabiki

şaka yapayım derken bana kırılmanı istemem biliyosun sen de benim kıymetlilerimdensin

yok canım aklıma bile gelmedi beni kırmak isteyeceğin ben senin kalbinin güzelliğini biliyorum no problem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…