kız bu ne umugtsuzluk aacıkmadık candan umut kesılmez rabbim büyüktür dua et inş sonucların temiz cıkardaa ez zmanda b bebegine kavusursun
canım 2 yıl olduysa aşılama vs deneyebilirsin,umutsuzluga kapılma lütfen bazıları kolay ulaşıyo bizler zor elde ediyoruz ama inşallah sonumuz güzel olur...
canimmm ne kadar iyi anliyoryum seni, yazdigin seyleri aynen hiss etdiyim icin.(((((
tamam en azından eşin konusunda kafan rahat.. sana kızmak hiç haddimize düşmez tabiki.. ama şuan tüp bebek yerine pko nun tedavisine odaklanmalısın.. bak tüp bebek fiyatlarını bilmiyorum ama 10 bin tl nin üzerinde olduğu kesin ve artık çoklu embriyo koymak yasaklandı 2010 dan beri yaşın gençse ve ilk deneme ise tek embriyo koyuyolar rahme.. yani ilk seferde tutma şansı çok düşük.. diğer denemelerde de 2 tane koyuyorlar.. 4-5 kez yaptıran var.. bir de yaşın genç olduğu için sgk karşılamaz.. bu kadar maddi yükü karşılayabilecek misiniz? ayrıca bırak maddiyatını orda "malesef tutmadı" cevabını kaldırabilecek misin? bu ne kadar zor bir durumdur allahım isteyen herkese doğal yollarla sağlıkla hemen versin bebeklerini yarabbim
bu yüzden tüp bebek son çare olmalı tatlım.. bak ben bile bu yıl artık bütün tahlillerimi ve tedavi yollarını deneyip ondan sonra tüp bebek düşünüyorum.. ama yaşım 36 oldu bu yüzden canım.. sen daha 21 yaşındasın kendin bebeksin nerdeysetüp bebek deme bak bizi bırak kız allahın gücüne gidecek valla..
hıı çok güzelmiş kışın sorma yolları falan hep kapanıyomuş çok soğuk oluyomuş dağın eteklerindeki yerden ne beklersinki zaten inanki sinirimden oturmuş ağlıyom yaa lojmanlarda doluymuuuş:84:
kızlarrrrr nasılsınızzzzz
bennn yedım kırmızı kartıhemen dok aradım arın randevu aldımmm dua edin bakalım ne gibi tedavi sunacakk
lina giden varsaaa bana bılgı versınnn:44::44::44::44:
hatun sen o telefonla oynayan avatarlı karı mısın:26:eğer oysan eski avatarın daah güzeldi karıştırdım seni böölee:44:artık doğal yolla hamile kalabileceğime inancımı kaybettim.. 2 yılı geçti hiç birşey yok sanırım bizde bir ya da daha çok problem var.. kondurmak istemiyordum.. gününü kaçırıyoruz falan diyordum.. her ay bir bahanem vardı ama artık vazgeçmeye başladım.. umutlarım tükenmeye başladı
hayırlısı sevinççim allah o günleri göstersin ne büyük mutluluklar bunlar...Erenay canim sunnet icin siraya girdik bakalim coook yogunmus haber verecekler
oglumu yuzmeye yazdirdim gunde2saat yuzecek insallah
basak sende git demis canim ders alacak hocadan aile ile yuzmesi icin 13 yasinda olmaliymissss
hayırlısı olsun tatlım bende bu ay tedavideyimm allahım yüzümüze bakarda beraber hamiş oluruz inşallahhhhhilk kırmızıyı gördügümde üzülmüştüm ama şimdi icim rahat sekreterle konusmak istemedım dırek dok baglattım cok sıcak biri bakalım yarın uzun uzun görüşürz dedi inş basından atmaz erken deyipde cunku artıkk anne olmak istyorum
allah kolaylık versin hepimizeben de bütün testlerimi tahlillerimi bu ay inşallah toplu halde yaptırıp artık böyle aşılama tüp bebek falan bunları düşünmeye başlıyacam galiba kızlar artık yoruldum sürekli içime ağlamaktan çığlık atmaktan yoruldum.. kimseye birşey belli etmesem de
üzülme canım bak ben 7 yıldır uğraşıyomm hala yeni ay yeni umut diyorum,üzülmüyorum(arada bir kriz geliyor olsada)artık doğal yolla hamile kalabileceğime inancımı kaybettim.. 2 yılı geçti hiç birşey yok sanırım bizde bir ya da daha çok problem var.. kondurmak istemiyordum.. gününü kaçırıyoruz falan diyordum.. her ay bir bahanem vardı ama artık vazgeçmeye başladım.. umutlarım tükenmeye başladı
ağlama annem mecbur gitcen başka çarenmi var kabullenmeye bak.
tecavüz kaçınılmazsa zevk almayı bil der benimki hep
allah korusun yaa insan iyi dileklerde bulunur.....
çıkmak zorunda kaldım eltim uğradıda
iyi muhabbet olduuu,,
bitti sayılır artık silip süpürüp halıları sercem o kadar....
sen alabildinmi sünnet gününü?
kızlarrrrr nasılsınızzzzz
bennn yedım kırmızı kartıhemen dok aradım arın randevu aldımmm dua edin bakalım ne gibi tedavi sunacakk
lina giden varsaaa bana bılgı versınnn:44::44::44::44:
merhaba kızlar nasılsınız? ben iyiyim temizlikle geçiyor günlerim hepinizi özledim valla öpüyorum koccaman
artık doğal yolla hamile kalabileceğime inancımı kaybettim.. 2 yılı geçti hiç birşey yok sanırım bizde bir ya da daha çok problem var.. kondurmak istemiyordum.. gününü kaçırıyoruz falan diyordum.. her ay bir bahanem vardı ama artık vazgeçmeye başladım.. umutlarım tükenmeye başladı
tamam en azından eşin konusunda kafan rahat.. sana kızmak hiç haddimize düşmez tabiki.. ama şuan tüp bebek yerine pko nun tedavisine odaklanmalısın.. bak tüp bebek fiyatlarını bilmiyorum ama 10 bin tl nin üzerinde olduğu kesin ve artık çoklu embriyo koymak yasaklandı 2010 dan beri yaşın gençse ve ilk deneme ise tek embriyo koyuyolar rahme.. yani ilk seferde tutma şansı çok düşük.. diğer denemelerde de 2 tane koyuyorlar.. 4-5 kez yaptıran var.. bir de yaşın genç olduğu için sgk karşılamaz.. bu kadar maddi yükü karşılayabilecek misiniz? ayrıca bırak maddiyatını orda "malesef tutmadı" cevabını kaldırabilecek misin? bu ne kadar zor bir durumdur allahım isteyen herkese doğal yollarla sağlıkla hemen versin bebeklerini yarabbim
bu yüzden tüp bebek son çare olmalı tatlım.. bak ben bile bu yıl artık bütün tahlillerimi ve tedavi yollarını deneyip ondan sonra tüp bebek düşünüyorum.. ama yaşım 36 oldu bu yüzden canım.. sen daha 21 yaşındasın kendin bebeksin nerdeysetüp bebek deme bak bizi bırak kız allahın gücüne gidecek valla..
ağlama annem mecbur gitcen başka çarenmi var kabullenmeye bak.
tecavüz kaçınılmazsa zevk almayı bil der benimki hep
ilk başlarda güzel çıkar sen bir ay sonra falan gör bak aynı beyazlıktamı çıkıcak
hem sadece beyazları 90 da yıkıyorum nevresim gibi açık renklileri 60 da koyu renkleri kumaş pantolonlar falan ve yünlüleri 40 da yıkıyorum
canım biz evlendikten 1 sene sonra çıktı araba ve vergisini ödemeye gücümüz yetmiyordu zaten anlatmıştım geçende hangi şartlarda evlendiğimizi bir sürü eksik vardı buzdalabı almıştık 3 taksit ödedik sonra araba çıkınca biriyle anlaşıp vergilerini falan ödedi parasıylada evdeki eksikleri aldık buzdalabınında geri kalanını peşin verdik çamaşır makinası süpürge soba falan filan işte bizi düzlüğe çıkarttı
ben şakasına yazdım emekle alınmadı falan diye yoksa eşyamın kıymetini çok iyi bilirim
bir kez bunu bir konuyla ilgili örnek vermiştim kendimlede alakalı değildi yani
bir kızdı sakın bir daha duymayacam bunu diye
anladım canım zaten şaka yapmıştım herkes ihtiyacına göre davranır tabiki
şaka yapayım derken bana kırılmanı istemem biliyosun sen de benim kıymetlilerimdensin
saracım hoşgeldin balkonunu yıkadınmı balkon sefasımı yapıyorsun şuanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?