Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

paşam 3405 çamaşırlarımı yerlerine koyup gelebilirmiyim iznin olursa bi koşu gidip geleyim

ve a.s ne olsun işte havadan sudan konuşuyoz
ben iki gömlek ütüleyim bu arada eşimin erken geleceği tutar

kolay gelsin canım kocişin gelmeden işlerini bitir kocişin gelince daha önemli işlerin olabilir

selammmmmm hatuncuklar ne kaynatıyonuzzzz bakalımmm

merhaba kselcim nasılsın canım

Gizzz basak ne o sesin cikmiyor ogluma mayo bone havlu ve terlik aldik havuz icin cantasi hazirr ondan cok ben heyecanliyimmmm
erkeklere demi mayo oluyomuşş:26:ayy evlat b:26:ööle bişi demekki sen ondan çok seviniyosun
siz ailecek sapıksınız anladım ben
bilmem biz bööle anlaşıyos:101::92:
bir kez bunu bir konuyla ilgili örnek vermiştim kendimlede alakalı değildi yani
bir kızdı eşim sakın bir daha duymayacam bunu diye
ne var ki mantıklı diilmi aslında
geldim nazocummmm bugüne geldim anın tadını çıkarayımmm ...çıkarabilirsem tabi....hiç keyfim yokk...içim sıkılıooo...her yer dar gelio bana hiç biyer istemiommm...bağırmak istiom ağlamak istiomm
200metrekarelik evmi dar geliyo
çamaşırlarımı bile pc nin karşısında katlıyom ayrılamıyom ne olur ne olmaz
bende pc başında yağlanıp geceliğimi burda giyiyim:18:

kolay gelsin canım kocişin gelmeden işlerini bitir kocişin gelince daha önemli işlerin olabilir

merhaba kselcim nasılsın canım

saol canımmm iyiyim yarın kızımı görücemmm çok mutluyummmm. yarın saat 4 te randevu zaman nasıl geççek bilmiyorummm

yaa ben sobayı sevmiyom yakması bişii diilde kovayı doldur boşalt falan zoruma gidiyoo gerçi genelde onu kocişe yaptırıyom oyüzden sen düşün didim zaten işin orasını bissürü kova aldırır dolturum bende sabah gitmeden kovayı koydururum sobaya sonya yakıveririm bende onu gene dolu kovayı taşıması kaldıyması zoy oluyo yaa :26: buyda okaday yakmıyoduk gene az dolduruyoduk yarıya kaday falan o yetiyodu ben hamiş kalıysam nasıl baş etcem bi başıma sobayla diye koykuyom ya bebişe bişey oluysaa taşıycam etcem falan diyee :18::18: neysem hayırlısı yaa nasılsa soba işini kocişe yıkcam ama evleyde iyi diilmişki oyda hep eski kötü evleymiş gidemiyozda ev bakmayaa doğru düzgün bi ev bilem bulamıycaz yaa off.. hayırlısı bakalım ilk duyunca çok moralim bozulmuştu şimdi biraz alıştım gibi bakalım bu düşünceye inşallah ev bari doğru düzgün bişey olur fazla boş evde yokmuşki orda döt kadayyeyde nasıl ev bulcaz bilmiyom bakalım inşallah tayini çıkan falan birileri olurda evine yeyleşi veririiiz :26::26: canım zaten malatyada 2 yıl kalcaz ordan doğuya gitceez biliyorum başıma neler gelceğini biz malatya merkez veya çok yakın ilçe falan istiyoduk merkezde otururuz diye rahat olurdu öyle ama yazmadığımız biyer çıkınca haliyle üzüldük helede pek gelişmemiş bi ilçe çıktı çıka çıkaa.. gerçi büyüklüğü falan fena diil yeşillik fena biyer diil ama evlerin sobalı olması bide hep eski evler olması kötü oldu insan accık apaytman neyim yapay ilçesine dimi amaa neysem bakalım nasıl bi ev bulunacak bize yada bulunabilecekmi bakalım :18::18:

paşam 3405 çamaşırlarımı yerlerine koyup gelebilirmiyim iznin olursa bi koşu gidip geleyim
okadarad degil bebem eşim işte gelmedi daha sıkıldım tek basıma bu aralar işleri çok yogun hep geç geliyo gairim ya ne yapsam bu saat oldu yemek yedimi acababri ara markete gidicem dedim çalıştıgım yere gittim kredi kartını verdi türk parasıda dedi neyle alısan al dedi gelirim dedi şimdi aradı bu saat olmuş yemek yememiş neyse ben çayı koyuyum geliyorum yemekleride ısıtıyım o duştan çıkana kadar bende yemegini hazırlarım rabbim eşlerimizi başımızdan eksik etmesin işşallah aaminnnn
ayyyy benim namazda duruooo bende kılim gelim kızlarr...içim huzur dolar rahatlarım inanıom buna....görüşürüzzz...gelcemm inşallah

aferim namaz izin var çamaşır katlamayada ama çıkanı affetmem çıkan bana hesap veriri ona görebu beydaglı başak karısı nerde kızlar:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…