kızlar benim kırmızılar 12 sinde teşrif ettiler 7. gün soğan kürüne başlicam
bana eşlik etmek isteyen hatunlar varmııı
sevinçç nasılsın kızz yazıom cvp yazmıonnn deli karı
ay yok anam buılaşı kyıkıcam tocam gelir şimdiii pc başınaa bende bira su döketyim balkonma girişe yine sonra ben suya gireym dun banyoya girdim yine yapış yapışımmmm
ben gidion gızlar dedikoduya devame din ben yokum die sakın boş bırakmayın biliom bensiz tadı olmıcak ama
çıkıyom kıslar ben sabah tahlillerim var onları yaptırmaya gidicemm
hemde yatayım acıık
çok kötü yanıyo boğazımmm
kızlar tel geldi 3 kez üstüste yazamadım
belinaycım güzel haberlerle gel tatlım inşallah bir sorun çıkmaz
senin boyun da tam ideal türk kadını boyuymuş hıııııı ohhh mis gibi
evet insanlar ne var kilonda diye kızıyorlar ama alışmadık ...tte don durmaz hesabı ömrü hep zayıf geçmiş insan birden şişince bir garip hissediyor..hem sağlık hem estetik olarak.. yoksa zayıflık merakı değil bu
ay bi ara anlat paşam belki senden feyz alır biz de bırakırızbir de şu diyeti de anlat 1600 kalori diyeti
canım hadiskocum ne haddime senle çene yarıştırmak
ben sadece dün çok dertliydim baya bi ağladım döküldüm belki okumuşsundur.. şimdi de o stresi atıyorum üzerimden çene yaparak canım
sewinççç hayırlı olsun canım tebrik ederim.. sünnet olana da ne denir bilmiyorum da.. allah damatlığını da göstersin canımhatırladım ne dendiğini
vericez canım inşallah ben çocuk yapıp ilk okula kadar emzirme planı yaptım böylece zayıflayıp her daim incecik kalıcam... nasıl planım
biraz uzun bir süreç olacak ama napalım artık katlanıcaz.. boyum 1,61 canım
ben de öyleyim işte canım ama mecburuz bir şekilde bırakmak zorundayız.. ben de gidip hafızamı mı sildirsem bile dedim geçen gün :44:tabi o derece değil ama hipnoz yapıyorlarmış ne kadar faydalı bilmiyorum..
sewinçcim ben zaten sen gelmeden bahsettim geçen ay yarım yamalak yaptım soğan kürünü malüm şehir dışındaydım bir garip oldu sonra da yarım bıraktım.. zaten bu ayki planım tam ve doğru düzgün yapmaktı.
ama günlerimiz tutmaz senle.. çünkü ben adet bitiminden 7 gün sonra başlamıyacam bu sefer direk adetin 7. günü başlıycam canım.. benim bat 3 gün öncesiydi dün gece geldibu da demek oluyor ki önümüzdeki çarşamba ayın 20 sinde başlıycam
sus kız sen beni kalpten götürmeye niyetlimisinn nesin ben vercem kilolarımı sende daha fit olcm hıh yanyana geldimizde hesaplaşırık
ahh cnm bende sigaradan wazgeçemiyorumm günde 10 tane gidiyooallahtan kocişim ağzına bile sürmüyo hiç denememiş bilee
hayırlı olsun tatlımmm
ayyy tatlımm şişko deme amaaabiz şişko değilizz balık etliyizzz :13::13::13:
sence nerde acaba
kıs ilkokula kadar emzirirsen tenefüs aralarındada örtmenim ben annemi emip gelcem derse şaşırma...var öle çocuklar walla inşallahh olsunda tenefüslerdede emsin demi hipnozu duymadım hiçç...etkiliyse yaptırak wallaa
iyim tatlım bende aynı
reglim bitti ama batım nezaman bilmiyorum buay erken geldi benimki 18.günde geldiler anlayamadım
bide artık 6 gün sürüyo eskiden hep 3 gün gürerdii
rahim filminden sonra açıldı yolları sanırımm
sewinçcimmmm geçmiş doğum günün kutlu olsunnn biraz geç oldu amaatlamışım o sayfaları sanırım bazen atlıyorumm sayfaları
seray kız benim yakışıklıyı syrettinmi kız ardacımı istanbuldaysan git canım bir görün anne tansiyon hastasıysa diyor beyin kanamaları görünrü diyo:18::18::18:
sewincim neler yapıyosun senle görüşemiyoz ne zamandırsende yüzsene oğlunla havuzda ne güzel olur
sewinç çok pis temizlik gazı verir.. ben bizzat yaşadım 2 ay önce
kızlar ben kaçıyorummmmm sizi seviyorummmm kib
bizim komşunun bir oğlu ilkokula giderken emiyormuş okulun karşısındaymış evleri tenefüste kaçıp gelirmiş
annem anlatırdıııı
kızlar tel geldi 3 kez üstüste yazamadım
belinaycım güzel haberlerle gel tatlım inşallah bir sorun çıkmaz
senin boyun da tam ideal türk kadını boyuymuş hıııııı ohhh mis gibi
evet insanlar ne var kilonda diye kızıyorlar ama alışmadık ...tte don durmaz hesabı ömrü hep zayıf geçmiş insan birden şişince bir garip hissediyor..hem sağlık hem estetik olarak.. yoksa zayıflık merakı değil bu
ay bi ara anlat paşam belki senden feyz alır biz de bırakırızbir de şu diyeti de anlat 1600 kalori diyeti
canım hadiskocum ne haddime senle çene yarıştırmak
ben sadece dün çok dertliydim baya bi ağladım döküldüm belki okumuşsundur.. şimdi de o stresi atıyorum üzerimden çene yaparak canım
sewinççç hayırlı olsun canım tebrik ederim.. sünnet olana da ne denir bilmiyorum da.. allah damatlığını da göstersin canımhatırladım ne dendiğini
vericez canım inşallah ben çocuk yapıp ilk okula kadar emzirme planı yaptım böylece zayıflayıp her daim incecik kalıcam... nasıl planım
biraz uzun bir süreç olacak ama napalım artık katlanıcaz.. boyum 1,61 canım
ben de öyleyim işte canım ama mecburuz bir şekilde bırakmak zorundayız.. ben de gidip hafızamı mı sildirsem bile dedim geçen gün :44:tabi o derece değil ama hipnoz yapıyorlarmış ne kadar faydalı bilmiyorum..
günaydın kadınlarım ablam profa görünmüş oda aynısını demiş menepoz anca ignelerle geciktirmeyi önleyebiliriz demiş ama çocugun olmaz demiş bide burda diil de kıbrısta yapılıyomuş kardeşinin yumurtasından alıp sana nakil yapalım % 50 şans varmış hamile olabilmek için oda 10.000 tl felan civarında ablam dedi hem param yok hemde olsa bile kesin demiyo dr % 50 şans diyo onuda istemiyo ama çok üzülüyo off bende üzülüyorum.
kızlar benim kırmızılar 12 sinde teşrif ettiler 7. gün soğan kürüne başlicam
bana eşlik etmek isteyen hatunlar varmııı
yok kuzucum yaa seyretmedim 11.30 da dedin demi kanaltürkü açtım ama yoktu sanırım yanlış anladım akşammıydı yoksa(adanadayım ben cnm yaa...tansiyon hastasıda değilim..ama bebişim beyin kanaması geçirmiş şimdide bissürü soru oldu nie geçirdi nasıl geçirdi neyden olur vs vs...bi arasalarda görüşsek yaa doktorlaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?