Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlar benim kırmızılar 12 sinde teşrif ettiler 7. gün soğan kürüne başlicam
bana eşlik etmek isteyen hatunlar varmııı

sewinçcim ben zaten sen gelmeden bahsettim geçen ay yarım yamalak yaptım soğan kürünü malüm şehir dışındaydım bir garip oldu sonra da yarım bıraktım.. zaten bu ayki planım tam ve doğru düzgün yapmaktı.

ama günlerimiz tutmaz senle.. çünkü ben adet bitiminden 7 gün sonra başlamıyacam bu sefer direk adetin 7. günü başlıycam canım.. benim bat 3 gün öncesiydi dün gece geldi bu da demek oluyor ki önümüzdeki çarşamba ayın 20 sinde başlıycam

seray kız benim yakışıklıyı syrettinmi kız ardacımı istanbuldaysan git canım bir görün anne tansiyon hastasıysa diyor beyin kanamaları görünrü diyo:18::18::18:

ay yok anam buılaşı kyıkıcam tocam gelir şimdiii pc başınaa bende bira su döketyim balkonma girişe yine sonra ben suya gireym dun banyoya girdim yine yapış yapışımmmm

ben gidion gızlar dedikoduya devame din ben yokum die sakın boş bırakmayın biliom bensiz tadı olmıcak ama

anam adananın sıcağında 5 öğün yıkansan ne faydakiiii boşa gitmesin bari suuu

kızlar benim telefon gene kudurdu ben şu aramam gereken yerleri arayıp gelirim sonra gene son sayfaları da okurum hem kaçırdım çoğu yazılanı farkındayım

kıs ilkokula kadar emzirirsen tenefüs aralarındada örtmenim ben annemi emip gelcem derse şaşırma...var öle çocuklar walla inşallahh olsunda tenefüslerdede emsin demi hipnozu duymadım hiçç...etkiliyse yaptırak wallaa

anladım canım bende 18 inde başlayacam 7. gün hade bakalım olsun sadece başlama günümüz farklı yoksam
günde 2 defa soğan suyu içerken karşılaşacaz

sus kız sen beni kalpten götürmeye niyetlimisinn nesin ben vercem kilolarımı sende daha fit olcm hıh yanyana geldimizde hesaplaşırık

unutma ben bir sıfır öndeyim senden çocuk doğurdum çünkü düşükleride sayarsan 4 sıfır

nerde olacak kocişin koynundadır

bizim komşunun bir oğlu ilkokula giderken emiyormuş okulun karşısındaymış evleri tenefüste kaçıp gelirmiş
annem anlatırdıııı

saol tatlımmmmm hayırlısı olsun bakalım neler olacak daha

seray kız benim yakışıklıyı syrettinmi kız ardacımı istanbuldaysan git canım bir görün anne tansiyon hastasıysa diyor beyin kanamaları görünrü diyo:18::18::18:

yok kuzucum yaa seyretmedim 11.30 da dedin demi kanaltürkü açtım ama yoktu sanırım yanlış anladım akşammıydı yoksa(adanadayım ben cnm yaa...tansiyon hastasıda değilim..ama bebişim beyin kanaması geçirmiş şimdide bissürü soru oldu nie geçirdi nasıl geçirdi neyden olur vs vs...bi arasalarda görüşsek yaa doktorlaa...

sewincim neler yapıyosun senle görüşemiyoz ne zamandır sende yüzsene oğlunla havuzda ne güzel olur

sewinç çok pis temizlik gazı verir.. ben bizzat yaşadım 2 ay önce

canım 13 yaş altı aile ile giremiyormuş küçük ya daha yüzme dersi alacak bende akşamları 7-9 yüzecem
aciiiip gaz veririm heeeeeee

tabii wercez gülümm ben eski halimi beğenmiyordumm şimdi eski halime hasret kaldımm yürüyüşe başlıcam bende akşamları spor başka çare yokk

hayırlısı olsun canım Rabbim büyük umudunuzu yitirmeyin

kızlar benim kırmızılar 12 sinde teşrif ettiler 7. gün soğan kürüne başlicam
bana eşlik etmek isteyen hatunlar varmııı

ya bu soğan kürüne adete 15 gün kala başlanmıomu....ben 2 haziranda oldum ne zaman başlasam yapsammı ne dersin sewinçç

canım öylendi bebem o sunumu youtube gir türk mak diye yaz arda lembet yaz çıkıyo adamın yorumlarını bir dinle erken dogumlar vs ddiyo annenin tansiyonu yüksek olupta anlaşılmazsa bebegin beyin kanaması olurmuş sen düzenli tamsiyonunu ölçtünmü canım gelemezmisi gel bir sefer inan arkadaşım hataydan geldi adam odasına resimelri koymuş kırgızıstantan biel gelen var dünyanın heryerinde geliniyo
:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…