Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ver anam yoks ahamişlikten sonra hiç vermeessin sarkarsın bende hazırlcam kendim ivereyimde öle hamiş kalayım 26 sından sonr averemio istesedebi kadın

ayyyyyyyy hiç sormayın kızlarrrrr çok heyecanlıyım yawwwwww
iyileşince mevlütte okutacağız hepinizi beklerim
yavrum benim ne güsel bi duygu yarın bigün askere yollıcan yine heycan üzüntü ayrılık hasret sonra evlendircen sevinç gurur hasret girmese bariii bunlar çok tatlı duyguarrr

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 1 ziyaretçi)
sewinncc, nikolay+, seray0307+, pasam3405, hadisko+, SESSA+, Bengisu87+, mood+, inci4

gızzz başak karısı nerde aceppppp
dolanıoduurrr topik topik o şimdi burda kimse yok sanıooo

nie öle dion kızzz olsun bizde kiloluyuk nolcek takılıos birbirimizee hepimiz şişkoyuz oh gururluyuz hem şişkoyuz hem güselizz hahayt be

bende yazim bari boy 1,75 kilo 65 nasıl ama
sen atlama hemen az bi dur adamı sinir etme havana başlıcammm sen dahil değilsin biz mankenleri kabul etmiyik haaaa

Allah kolaylık versin canım kardeşimde ay sonuna tainci ama o toplamış her yeri becerikli aynı ablasııı
sen daha pc başında yayılllll

ver anam yoks ahamişlikten sonra hiç vermeessin sarkarsın bende hazırlcam kendim ivereyimde öle hamiş kalayım 26 sından sonr averemio istesedebi kadın

ayyyyyyyy hiç sormayın kızlarrrrr çok heyecanlıyım yawwwwww
iyileşince mevlütte okutacağız hepinizi beklerim
yavrum benim ne güsel bi duygu yarın bigün askere yollıcan yine heycan üzüntü ayrılık hasret sonra evlendircen sevinç gurur hasret girmese bariii bunlar çok tatlı duyguarrr

sewinncc, nikolay+, seray0307+, pasam3405, hadisko+, SESSA+, Bengisu87+, mood+, inci4

dolanıoduurrr topik topik o şimdi burda kimse yok sanıooo

nie öle dion kızzz olsun bizde kiloluyuk nolcek takılıos birbirimizee hepimiz şişkoyuz oh gururluyuz hem şişkoyuz hem güselizz hahayt be

bende yazim bari boy 1,75 kilo 65 nasıl ama
sen atlama hemen az bi dur adamı sinir etme havana başlıcammm sen dahil değilsin biz mankenleri kabul etmiyik haaaa

kızlar tel geldi 3 kez üstüste yazamadım

kızlar ben cıkıyorum görüşürüz akşama dua edin bana

belinaycım güzel haberlerle gel tatlım inşallah bir sorun çıkmaz

senin boyun da tam ideal türk kadını boyuymuş hıııııı ohhh mis gibi

seni çok iyi anlıyorum canım ben 47 kilo olduğumu bilirim ve aşırı zayıftım çünkü boyuma göre 58 olmam lazım ama birden kilo alınca anammm ne oluyo dedim.
evet insanlar ne var kilonda diye kızıyorlar ama alışmadık ...tte don durmaz hesabı ömrü hep zayıf geçmiş insan birden şişince bir garip hissediyor.. hem sağlık hem estetik olarak.. yoksa zayıflık merakı değil bu

ay bi ara anlat paşam belki senden feyz alır biz de bırakırız bir de şu diyeti de anlat 1600 kalori diyeti

ben iyiyimde sen çeneye daldın unuttun eski dostunu sessada baya çenelimiş anammmm beni geçemz ama

canım hadiskocum ne haddime senle çene yarıştırmak

ben sadece dün çok dertliydim baya bi ağladım döküldüm belki okumuşsundur..
şimdi de o stresi atıyorum üzerimden çene yaparak canım

Selam kizlar nasilsiniz bakemmmm
oglum pazartesi sunnet:18: oluyooo

sewinççç hayırlı olsun canım tebrik ederim.. sünnet olana da ne denir bilmiyorum da.. allah damatlığını da göstersin canım hatırladım ne dendiğini

vericez canım inşallah ben çocuk yapıp ilk okula kadar emzirme planı yaptım böylece zayıflayıp her daim incecik kalıcam... nasıl planım
biraz uzun bir süreç olacak ama napalım artık katlanıcaz.. boyum 1,61 canım

öle ama bazen çok sinirleniyorumm ve durmadan içesim gelio...eşimde içio ..ama ben içmesem içmicek...çok içmez...en fazla5 tane ve o sigaraları hep yarım söndürür...bende10 tane falan içiom en fazla ama...

ben de öyleyim işte canım ama mecburuz bir şekilde bırakmak zorundayız.. ben de gidip hafızamı mı sildirsem bile dedim geçen gün :44:tabi o derece değil ama hipnoz yapıyorlarmış ne kadar faydalı bilmiyorum..

Son düzenleme:
orda görüp görüp halvette uyulamış desenee
adamı 1 hafta gördügüm yok eve 10 veyq 11 geliyo yemek çay duş alıyo hayde cuppa yatak bende kıyamıyorum zaten işimede geliyo öyle sevmem ben öyle havleti işimede gelir düşkün degilim çok şükür ama düşkünlerde varmış akjlıma girmeyin bak çagırıım eşim oynarım evcilik
bundan sonra sizlere tombul tavukalrım yada tombul kelebeklerim dicem hava çok sıcak yandım ben ya

kızlar benim kırmızılar 12 sinde teşrif ettiler 7. gün soğan kürüne başlicam
bana eşlik etmek isteyen hatunlar varmııı

hadi affettim tamam çenemi sana devrediom ben çıkıcamm canım derdini dök anam içidne kalmasın hastalıklar almasın basını

canım hem 7 ,takımdayım ordan bakarsın beni takip et kurtul kilolardanrutük yedikelrimiz bebem ya beynir domates badem yeşillik diyet çay ana kepelki girisinimi unuttum dur alayımda gitirim yiyeyinm

ay yok anam buılaşı kyıkıcam tocam gelir şimdiii pc başınaa bende bira su döketyim balkonma girişe yine sonra ben suya gireym dun banyoya girdim yine yapış yapışımmmm

ben gidion gızlar dedikoduya devame din ben yokum die sakın boş bırakmayın biliom bensiz tadı olmıcak ama

anam ne yazim kankam bile beni kıskanmış nerelere gidimki bennnnnnn
manken gibiyim maşallah napimmmm hele sen bi tane doğur desene
100 kiloyu bulursun

sus kız sen beni kalpten götürmeye niyetlimisinn nesin ben vercem kilolarımı sende daha fit olcm hıh yanyana geldimizde hesaplaşırık

ahh cnm bende sigaradan wazgeçemiyorumm günde 10 tane gidiyoo allahtan kocişim ağzına bile sürmüyo hiç denememiş bilee

Selam kizlar nasilsiniz bakemmmm
oglum pazartesi sunnet:18: oluyooo
hayırlı olsun tatlımmm

aha bi şişko daha benim gibi olmuşsun canım keşke 1,8 olaydık
kız havalardan oluo bazıalrımızın bende de oldu hatırlatrsan
ayyy tatlımm şişko deme amaaa biz şişko değilizz balık etliyizzz :13::13::13:

sence nerde acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…