Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kaçacam dıaşrı 6 dan sorn açıkabilio insan ona rağmen sıcak esio düşün çıkma başına sıcak geçer

Selam kizlar nasilsiniz bakemmmm
oglum pazartesi sunnet:18: oluyooo
anamm gidio oğluşunun pipişiiii hadi yaptır yaptır nereye atıcan peki:)))

hayır şişko hadiyecim senin 13 kilo fazlan var boyla kilo arasında 10 kilo orantı olacak boy 1.65 ise kilo 55 olması lazım. şişkooo şişkoooo hadiyeeee

biliom kızz ben normalde 54 den yukarı çıkmazdım ve çok rahattım çok aldım kabul ediom ama kışın kilo aldım anama gidince böle oluo 26 ya da girdik boku yedik nasıl vercem bilmiom mersine gidimde yüzerek vereyim en iiisimi vercem vercem tığ gibi olcam ben basenden alıomanasının kızıyım bennn

tünaydın kızlarr
nasılsınızzz
nikolaycımm benimde boyum 1.68 ama kilomda 68 ewlendikten sonra tam 10 kilo aldım şimdide weremiyorummm
sen kaç kilosunnnn gülümmm
sesacm senin boyun kaç

cnmmmm ewrene negüzel msjlar yollamışsınnn maşallahhh .....aminnnnn diyelim bizdee

ya siteye gene bi haller oldu yazdıklarım gelmiyor.. bu gelir şimdi
cnm benimde ilk kez geçen ay 5 gün gecikti wee regliden sonrada 18.günde yine regli oldum mewsimsel olabilirr gecikmen gülümm

ben iyiyimde sen çeneye daldın unuttun eski dostunu sessada baya çenelimiş anammmm beni geçemz ama

unuturmuyum canım hiç herkesin yeri ayrı burada hepinizi seviyorum.

bu ayın sonunda taşıncaz canım 29-30u gibi

en nefret ettiğim taşınmak ama bizde ev bulunca taşıncaz kayınvalidemlere yakın olcaz bebeme o bakacak çünkü.

Selam kizlar nasilsiniz bakemmmm
oglum pazartesi sunnet:18: oluyooo

oyyyy maşşallah ne güzel hayırlı olsun inş bende görürüm bu günleri.

gelmicek inşallah cnaım kırmızıalar ve hamiş kalıcannn oh ohhh takalım zilleri oynayalımmmmmm beklayalım bakalımmm 4 günde benden dua edelim yine birbrimize bi ara enerjilerimizi topluoduk hep olumluyu düşündürüoduk ve mutlu oluoduk bak kaç kişiyi hamiş bıraktık.99999

öle ama bazen çok sinirleniyorumm ve durmadan içesim gelio...eşimde içio ..ama ben içmesem içmicek...çok içmez...en fazla5 tane ve o sigaraları hep yarım söndürür...bende10 tane falan içiom en fazla ama...

aha bi şişko daha benim gibi olmuşsun canım keşke 1,8 olaydık
kız havalardan oluo bazıalrımızın bende de oldu hatırlatrsan

haber türke gir arda lembet diye yaz çıkıyo bebem serayım dinle bak adamı benim doktorum o o buldu tehşisimi hemde baba gibi adaam

gelmicek inşallah cnaım kırmızıalar ve hamiş kalıcannn oh ohhh takalım zilleri oynayalımmmmmm beklayalım bakalımmm 4 günde benden dua edelim yine birbrimize bi ara enerjilerimizi topluoduk hep olumluyu düşündürüoduk ve mutlu oluoduk bak kaç kişiyi hamiş bıraktık.99999

aa ablan senin yumoşunlamı yapceeek ay ne güzeeel teyze anne yarısı derler ya seninki tamda öyle olcak desene bak ne güzel çözümler var inşallah ablanda en kısa zamanda bebeğine kavuşur canım
yok canım yapmıyo hem çok para gerekiyomuş hemde ya tutarsa hesabı var oda istemedi öbür ablamda verrim demiş ama ablam istemiyo çünkü ev borcu var parası yok.

hadi bakalım ama yüzmek en iyi spor gerçektende benim basenlerim hiç yoktur. verirsin yaaa sorun diil.

aah ahh bende lisedeyken yazın 45 kışın 48 kilo olduğumu bilirdim lise sonda bi apandist ameliyatı oldum sonra 49u 50 yi bulmaya başladım üni bitinceye kaday 55i falan buldum evlendiğimde 58 falandım şimdiyse 1 yılda 62-63üm nooluyo bana böyle yaa boyum 1.68 falan bi 5 kilo falan fazlam vay en azından :26: inşallah hamiş kalmadan veyebiliyim biyazını :18:

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 1 ziyaretçi)
sewinncc, nikolay+, seray0307+, pasam3405, hadisko+, SESSA+, Bengisu87+, mood+, inci4

gızzz başak karısı nerde aceppppp

çıkmıom zatii yarın cıkacam hastaneye gidecez...o zaman görcem sıcağı...

tünaydınnnnn iyiyim ben sen nasılsınn?bende yazim bari ayy boyum1.63 kilom 64 70 den düüştüm rejimi bıraktım başlamaya çalışıcam tekrarr...inşallahhhh

yok canım ne yanlış anlıcam bende keşke senin kilona gelsim diyorum ama zor
canım hergün evi temizlemeidm sabah 7 kalklıyorum eşimi yolluyorum evelri 11 kadar temiliyorum sonra hayde hürreme ama 25 bölümden sonrasını seytermedim kadınlıgımdan utandım ya ne diziymişboykot ediyom seyretmicem ama gene başlarsa bakarım
aha bi şişko daha benim gibi olmuşsun canım keşke 1,8 olaydık
kız havalardan oluo bazıalrımızın bende de oldu hatırlatrsan

kız en şişkonuz benim galiba

ben şuan 71 kiloyum ama 8 ci ayıma girecem dr kilon iyi diyo 60 kiloydum hamile kalmadan önce.

ay sorma yaa bende nefret ederim ama naapalım senlerce ordan oraya taşıncaz bakalım emekli olana kadaar düşünsene malatyada 2 sene kalcaz ordan hooop doğuya 2-3 senede orda kalcaaz sonra ordan tekrar hooop batıyaaa sonra gene aynı şekilde ordaaan orayaaa ıyy en çok gözümde taşınmak büyüyo zaten yaaa ıvır zıvırım çok bide benim aksi gibiiii :18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…