Selam kizlar nasilsiniz bakemmmm
oglum pazartesi sunnet:18: oluyooo
kaçacam dıaşrı 6 dan sorn açıkabilio insan ona rağmen sıcak esio düşün çıkma başına sıcak geçerbiliom cnmmm dışarı çıkmadığım için dışarının sıcağını düşünemiom ama eminim asfalt ağlıodurkaç anam kaç benim yerimede denize gir...orasıda burdan farklı olmuo ama yaaa...
anamm gidio oğluşunun pipişiiii hadi yaptır yaptır nereye atıcan peki:)))Selam kizlar nasilsiniz bakemmmm
hayır şişko hadiyecim senin 13 kilo fazlan var boyla kilo arasında 10 kilo orantı olacak boy 1.65 ise kilo 55 olması lazım. şişkooo şişkoooo hadiyeeee
cnmmmm ewrene negüzel msjlar yollamışsınnn maşallahhh .....aminnnnn diyelim bizdeegünaydıııııııııııııın sanal alemin sanal olmayan anne adayları
bugün herşey güzel herşey umutlu herşey huzurlu olsun Allahım önce sağlık sıhhat sonra evlat müjdesi versin hepimize
tüm mutsuzlukları umutsuzlukları ve kötülükleri dünde bırakıp bugüne yeni bi sayfa açalım çünkü bugün yarına gebe
bugün güzel olacakki yarın daha güzel olsun
herkese mutluluk dolu öpücükler
cnm benimde ilk kez geçen ay 5 gün gecikti wee regliden sonrada 18.günde yine regli oldum mewsimsel olabilirr gecikmen gülümmya siteye gene bi haller oldu yazdıklarım gelmiyor.. bu gelir şimdi
ben iyiyimde sen çeneye daldın unuttun eski dostunu sessada baya çenelimiş anammmm beni geçemz ama
bu ayın sonunda taşıncaz canım 29-30u gibi
Selam kizlar nasilsiniz bakemmmm
kızz yumurta koysam tavaya ateş yakmadan pişer o durumda bi hava var sende adanadasın işte bilion mersine kaçıcam denizeee inşallah orası daha güsel havası yapış yapışta etmioo
bende 1,65 ma kilom 68 3-grmaj fazlayım:)))
ayyy canım bak işte sen de böyle düşündün haklı olarak :26: ama ben yukarıda açıklamamı yaptım paşam oku onu canım sakın yanlış anlamayın beni
seraycım ben de hep öyle diyorum ama bizim öncesinden bırakmamız lazım tatlım.. çünkü sigara denen pislik kan emici şey bizim hamile kalma şansımızı da düşürüyor hem de öyle az buz değilhele eşin de içiyorsa ki benimki içiyor %50 şansımız az demektir..
tünaydın kızlarr
nasılsınızzz
nikolaycımm benimde boyum 1.68 ama kilomda 68ewlendikten sonra tam 10 kilo aldım şimdide weremiyorummm
sen kaç kilosunnnn gülümmm
sesacm senin boyun kaç
cnmmmm ewrene negüzel msjlar yollamışsınnn maşallahhh .....aminnnnn diyelim bizdee
cnm benimde ilk kez geçen ay 5 gün gecikti wee regliden sonrada 18.günde yine regli oldum mewsimsel olabilirr gecikmen gülümm
yok canım yapmıyo hem çok para gerekiyomuş hemde ya tutarsa hesabı var oda istemedi öbür ablamda verrim demiş ama ablam istemiyo çünkü ev borcu var parası yok.aa ablan senin yumoşunlamı yapceeek ay ne güzeeel teyze anne yarısı derler ya seninki tamda öyle olcak desenebak ne güzel çözümler var inşallah ablanda en kısa zamanda bebeğine kavuşur canım
kaçacam dıaşrı 6 dan sorn açıkabilio insan ona rağmen sıcak esio düşün çıkma başına sıcak geçer
anamm gidio oğluşunun pipişiiii hadi yaptır yaptır nereye atıcan peki:)))
biliom kızz ben normalde 54 den yukarı çıkmazdım ve çok rahattım çok aldım kabul ediom ama kışın kilo aldım anama gidince böle oluo 26 ya da girdik boku yedik nasıl vercem bilmiom mersine gidimde yüzerek vereyim en iiisimi vercem vercem tığ gibi olcam ben basenden alıomanasının kızıyım bennn
aah ahh bende lisedeyken yazın 45 kışın 48 kilo olduğumu bilirdim lise sonda bi apandist ameliyatı oldum sonra 49u 50 yi bulmaya başladım üni bitinceye kaday 55i falan buldum evlendiğimde 58 falandım şimdiyse 1 yılda 62-63üm nooluyo bana böyle yaa boyum 1.68 falan bi 5 kilo falan fazlam vay en azından :26: inşallah hamiş kalmadan veyebiliyim biyazını :18:kızz yumurta koysam tavaya ateş yakmadan pişer o durumda bi hava var sende adanadasın işte bilion mersine kaçıcam denizeee inşallah orası daha güsel havası yapış yapışta etmioo
bende 1,65 ma kilom 68 3-grmaj fazlayım:)))
slmmmm iyiyiz canımmm sen nasılsınn?heyecanın ikiye katlandı sanırım...ohhh maaşallah erkek oluyo yaniolduda bitti maaşallahhh
kaçacam dıaşrı 6 dan sorn açıkabilio insan ona rağmen sıcak esio düşün çıkma başına sıcak geçer
anamm gidio oğluşunun pipişiiii hadi yaptır yaptır nereye atıcan peki:)))
biliom kızz ben normalde 54 den yukarı çıkmazdım ve çok rahattım çok aldım kabul ediom ama kışın kilo aldım anama gidince böle oluo 26 ya da girdik boku yedik nasıl vercem bilmiom mersine gidimde yüzerek vereyim en iiisimi vercem vercem tığ gibi olcam ben basenden alıomanasının kızıyım bennn
tünaydın kızlarr
nasılsınızzz
nikolaycımm benimde boyum 1.68 ama kilomda 68ewlendikten sonra tam 10 kilo aldım şimdide weremiyorummm
sesacm senin boyun kaç
cnmmmm ewrene negüzel msjlar yollamışsınnn maşallahhh .....aminnnnn diyelim bizdee
cnm benimde ilk kez geçen ay 5 gün gecikti wee regliden sonrada 18.günde yine regli oldum mewsimsel olabilirr gecikmen gülümm
yok canım ne yanlış anlıcam bende keşke senin kilona gelsim diyorum ama zorayyy canım bak işte sen de böyle düşündün haklı olarak :26: ama ben yukarıda açıklamamı yaptım paşam oku onu canım sakın yanlış anlamayın beni
seraycım ben de hep öyle diyorum ama bizim öncesinden bırakmamız lazım tatlım.. çünkü sigara denen pislik kan emici şey bizim hamile kalma şansımızı da düşürüyor hem de öyle az buz değilhele eşin de içiyorsa ki benimki içiyor %50 şansımız az demektir..
kız sen oturup 3 gün kalkmadan hürrem izlemedin mi geçenlerde öyle aralarda bakarken görmüştüm yazdıklarını.. nasıl o kadar bölümü izleyip bi de burda çene yarıştırıp 3 saatte bir de evi temizliyosun bunun yolunu bize de söyle ahtapot gibi kolların canlandı gözümde
aha bi şişko daha benim gibi olmuşsun canım keşke 1,8 olaydık
kız havalardan oluo bazıalrımızın bende de oldu hatırlatrsan
tünaydın kızlarr
nasılsınızzz
sesacm senin boyun kaç
unuturmuyum canım hiç herkesin yeri ayrı burada hepinizi seviyorum.
en nefret ettiğim taşınmak ama bizde ev bulunca taşıncaz kayınvalidemlere yakın olcaz bebeme o bakacak çünkü.
oyyyy maşşallah ne güzel hayırlı olsun inş bende görürüm bu günleri.
Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 1 ziyaretçi)
sewinncc, nikolay+, seray0307+, pasam3405, hadisko+, SESSA+, Bengisu87+, mood+, inci4
gızzz başak karısı nerde aceppppp
bende yazim bari boy 1,75 kilo 65 nasıl ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?