zararı yokincir yumurtlamak için soğan herşeye çare saraçoğlu hocamdan iyimi biliyon :99:
ben canım adetin 7. günü başlayacam yani 18 inde adetten 9 gün önce biter benimkisi
yo bne şimdi baktım netten 16-18 hafta arasında yapılması en sağlıklısıdır. 19-20 de de yapılır ama verimli olmaz diyor.gız başak taam araştırdım 16-20 haftaları arasında yapılırmış
ama ben hamişken tabi bundan 6 sene önce 16-18 haftaları arasındaydı bende 17. haftada yyaptırmıştım
zararı yokincir yumurtlamak için soğan herşeye çare saraçoğlu hocamdan iyimi biliyon :99:
aaa karı falan başakcım senin gibi naif bir hanıma yakışıyor mu bu kelimeler
bence de senin şu ruj süren hareketli şirin hatun avatar daha güzeldi.. bu gülşenin gözleri fazla kara boyanmış bi de kırpıştırıyor korktum benaslında severim ama burda bi garip yapmışlar kadını
bence zamanı geçmiş olmuyo 27 sinde..yapar heralde...en uygun 17. Haftaymış...öle yazıo bi yerde...
ne demek gerek görmedi yaptıracaksın 3 lüyü zaten sadece kan alıyorlar
16-22 .haftalar arası yazıodu nette...ben 18.haftada yaptırmıştım
sevinççç bişi daha sorcam günde iki kere aç karnına içicez demiiii
yo bne şimdi baktım netten 16-18 hafta arasında yapılması en sağlıklısıdır. 19-20 de de yapılır ama verimli olmaz diyor.
26sında daha 18i doldurmamış oluyorum zati aynı gün yaptırabilirim
saraçoğlu hocanı yiyim senin
Kuru soğan, polykistik Over Sendromu (PCOS) yaşayan bayanların imdadına yetişen mükemmel bir destekleyici ve yardımcı tedavi imkânı sunmaktadır. Erken menopoza giren bayanların da imdadına yetişebilmektedir. Küçük ve orta çaplı miyomu olan bayanlar da kuru soğan küründen istifade edebilirler.
Polikistik over şikâyeti olanlar, büyük bir olasılıkla kürü uygulamaya başladıktan bir-iki gün sonra beyaz-sarı renkte bolca akıntı yaşamaya başlayabilirler. Uzun zamandan beri adet (regl) görmüyorlar ise, adet görmeye başlayabilmektedirler. Aynı şekilde menepoza yeni girmiş bayanlar da tekrar düzenli adet görmeye başlayabilmektedirler. Rahim duvarı incelmesi olan bayanların rahim duvarlarının kalınlaşmasında da etkilidir. O sanki, kadınların rahim ve yumurtalıkları için yaratılmış bir sebze
Endometrioma (çikolata kisti), rahimin içini döşeyen zar tabakasının (endometrium) yumurtalıklarda bulunması ve her adet döneminde kanayarak kistik yapı oluşturmasına denir. Bu kistin içi, kahverengi kıvamlı sıvı ile doludur bu nedenle çikolata kisti de denir. Hastalar hekimlerine kısırlık, sancılı veya ağrılı adet görme, ilişki esnasında ağrı görme veya fazla miktarda adet görme şikâyeti ile başvururlar. Başlangıç evresinde olan endometrioma tedavisinde de oldukça güçlü bir yardımcı tedavi imkânı sunar.
Kür: Polykistik overe, erken menopoza ve miyomlara karşı
İki bardak klorsuz suyu (yaklaşık 250-300 ml) kaynatınız. Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverenkli ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kaynamakta olan suyun içerisine atınız. Ağzı kapalı olarak beş dakika kaynattıktan sonra ocaktan indirip ılımaya bırakınız. Ilıyınca, süzülür ve ılık olarak bir su bardağı öğle yemeğinden on dakika önce içilir. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze olarak hazırlanıp on dakika önce içilir. Bu küre onbeş gün devam edilir ve kür sonlandırılır.
kıslar tşk ederimmmmm bilgiler içinnnnnn
zararı olabiliyomuş ama neydi unuttummmmm
siz soğan kürümü yapcaksınızzz ıııııyyyyykkkkk tadıda pek kötüüü incir kürü yapınnnnn
16-22 .haftalar arası yazıodu nette...ben 18.haftada yaptırmıştım...he walla yapim içim bare...ama benim adet gnüm iice karıştı 2 aydır gecikince 31 günde bi adet oluyomus gibi hesaplıo...15 günmü yapim sevinç yoksa 1 hafta yetermi
canım soğan kürünü 1 ya da 2 ay yaptıktan sonra arkasından incir kürü yapıyorsun ki temzlenmiş rahim ve yumurtalıklarda sağlıklı yumurta oluşsunnie kısss incir kürü neye ii gelioo ? tadı kötüde olsa bi dikişte gidecek üzerinede tatlı bişi yedikmi tamamdır
evet canım yap bak ben sana destek veriyom bi bakmışsın hamiş kalıyon
ben 17. haftada yaptırmıştım canım
hocamıda yedirtmem
önemli deel başak karısı yemek te ne var bugün ne yapıyonuz kızlar yazın bakim
bende taze fasülye bulgur pilavı turşu ve ayran
takipteyim demişin ama benm msjı görmemişinyaaa bir yandan iş yapıyorum da kızlar bilgisayarda.. bir de çok telefon geliyor o yüzden sürekli yazamıyorum.
ama muhabbetleri takipteyim
seraycımmmmmm
sessaaa hayatımmmmmmm
sevinç hatunnnn
hamarat karılar size bişi sorcammmmmmmmmm.
hava sıcak bende bir tembellik hakim hiç bişi yapasım yok. ama en azından bi süpürge açmam lazım rahatsızlık duyuyorum evin bu halinden
ama yapmak istemiyom ama rahatsız oluyorummmm
siz nası yapıyosunuz. hele bide sevincin bebesi varrrrgerçi oda çocuğu yüzme kursu bahanesiyse başından atmaya uğraşıyo
yaaa bir yandan iş yapıyorum da kızlar bilgisayarda.. bir de çok telefon geliyor o yüzden sürekli yazamıyorum.
ama muhabbetleri takipteyim
aa bende taze fasül koydum şimdi pişiyobulgur da canımı çektirdin
deli karı ne başından atması ben getirip götürecem 2 saat yüzecek gidiş gelişide koy hergün yaklaşık 3-4 saatimi ayıracam buna
sabah kalktım yataklarımı düzelttim makinadaki çamaşırı serdim çayımı koydum sabah serinliğinde evimi sildim duşumu aldım kahvalyımızı yaptık
akşam yemeğimi yaptım oğlana öğlen yemeğini verdim bulaşıkları yıkadım burdaki karılara laf yetiştirdim :99:
tembelmiyim ayol senin gibi ben işlerimi sıcak basmadan yaparım şimdi yapamam çok sıcak
kıslar tşk ederimmmmm bilgiler içinnnnnn
önemli deel başak karısı yemek te ne var bugün ne yapıyonuz kızlar yazın bakim
bende taze fasülye bulgur pilavı turşu ve ayran
canım çok uzun süre aylarca sürekli yaparsan rahim duvarını inceltiyormuş:26:..
incir kürü yumurta oluşturmak için.. soğan kürü rahimde yumurtalıklarda kist iltahap tür ne varsa temizliyor.. ikisini aynı ayda yapamıyorsun..
15 gün yapmak gerekiyormuş canım.. ama 1 hafta yapıp kistlerini döken iltihabını atan da çok.. senin bünyene ve rahatsızlığına göre etki edebilir.. ama yapılması gereken süre 15 gün
canım soğan kürünü 1 ya da 2 ay yaptıktan sonra arkasından incir kürü yapıyorsun ki temzlenmiş rahim ve yumurtalıklarda sağlıklı yumurta oluşsun
sonra incir kürünü kaynatırken içine taze kütür kütür havuçlardan doğrayıp kaynatıncada yumurta çatlıyormuş.. ben de adnancığımın yalancısıyım kendim denemedim şahsen :)
seraycımmmmmm
sessaaa hayatımmmmmmm
sevinç hatunnnn
hamarat karılar size bişi sorcammmmmmmmmm.
hava sıcak bende bir tembellik hakim hiç bişi yapasım yok. ama en azından bi süpürge açmam lazım rahatsızlık duyuyorum evin bu halinden
ama yapmak istemiyom ama rahatsız oluyorummmm
siz nası yapıyosunuz. hele bide sevincin bebesi varrrrgerçi oda çocuğu yüzme kursu bahanesiyse başından atmaya uğraşıyo
bulgur pilavı pirinçten daha çok faydalı canım yanında ayranda iç bebişimize yarasın üstelik doğumdan sonrada bulgur çok iyi süt yapıyorrrrr
haklısın bebeğimmmmmmmm
ayrıca ben sana telefonla oynayan avatar sanamı aitti diye sordum sen neler dimişin kuzummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?