Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

zararı yok incir yumurtlamak için soğan herşeye çare saraçoğlu hocamdan iyimi biliyon :99:

ben canım adetin 7. günü başlayacam yani 18 inde adetten 9 gün önce biter benimkisi

sevinççç bişi daha sorcam günde iki kere aç karnına içicez demiiii

gız başak taam araştırdım 16-20 haftaları arasında yapılırmış
ama ben hamişken tabi bundan 6 sene önce 16-18 haftaları arasındaydı bende 17. haftada yyaptırmıştım
yo bne şimdi baktım netten 16-18 hafta arasında yapılması en sağlıklısıdır. 19-20 de de yapılır ama verimli olmaz diyor.
26sında daha 18i doldurmamış oluyorum zati aynı gün yaptırabilirim
zararı yok incir yumurtlamak için soğan herşeye çare saraçoğlu hocamdan iyimi biliyon :99:

saraçoğlu hocanı yiyim senin

haklısın bebeğimmmmmmmm

ayrıca ben sana telefonla oynayan avatar sanamı aitti diye sordum sen neler dimişin kuzummm

sevinççç bişi daha sorcam günde iki kere aç karnına içicez demiiii

evet canım yap bak ben sana destek veriyom bi bakmışsın hamiş kalıyon

ben 17. haftada yaptırmıştım canım
hocamıda yedirtmem

çok saol canım benimmm

zararı olabiliyomuş ama neydi unuttummmmm

siz soğan kürümü yapcaksınızzz ıııııyyyyykkkkk tadıda pek kötüüü incir kürü yapınnnnn

canım çok uzun süre aylarca sürekli yaparsan rahim duvarını inceltiyormuş:26:..

incir kürü yumurta oluşturmak için.. soğan kürü rahimde yumurtalıklarda kist iltahap tür ne varsa temizliyor.. ikisini aynı ayda yapamıyorsun..

15 gün yapmak gerekiyormuş canım.. ama 1 hafta yapıp kistlerini döken iltihabını atan da çok.. senin bünyene ve rahatsızlığına göre etki edebilir.. ama yapılması gereken süre 15 gün
nie kısss incir kürü neye ii gelioo ? tadı kötüde olsa bi dikişte gidecek üzerinede tatlı bişi yedikmi tamamdır
canım soğan kürünü 1 ya da 2 ay yaptıktan sonra arkasından incir kürü yapıyorsun ki temzlenmiş rahim ve yumurtalıklarda sağlıklı yumurta oluşsun

sonra incir kürünü kaynatırken içine taze kütür kütür havuçlardan doğrayıp kaynatıncada yumurta çatlıyormuş.. ben de adnancığımın yalancısıyım kendim denemedim şahsen :)

seraycımmmmmm

sessaaa hayatımmmmmmm

sevinç hatunnnn

hamarat karılar size bişi sorcammmmmmmmmm.

hava sıcak bende bir tembellik hakim hiç bişi yapasım yok. ama en azından bi süpürge açmam lazım rahatsızlık duyuyorum evin bu halinden

ama yapmak istemiyom ama rahatsız oluyorummmm

siz nası yapıyosunuz. hele bide sevincin bebesi varrrrgerçi oda çocuğu yüzme kursu bahanesiyse başından atmaya uğraşıyo

Son düzenleme:
evet canım yap bak ben sana destek veriyom bi bakmışsın hamiş kalıyon

ben 17. haftada yaptırmıştım canım
hocamıda yedirtmem

he kıssss hadi bakalım hayırlısı olsunn...uğurlu gelsin insallah soğan kürü...sonrada soğan cücüğü gibi cücüklerimiz olsunnnnnn inşallahhhhhhhhhhhh

yaaa bir yandan iş yapıyorum da kızlar bilgisayarda.. bir de çok telefon geliyor o yüzden sürekli yazamıyorum.
ama muhabbetleri takipteyim

deli karı ne başından atması ben getirip götürecem 2 saat yüzecek gidiş gelişide koy hergün yaklaşık 3-4 saatimi ayıracam buna
sabah kalktım yataklarımı düzelttim makinadaki çamaşırı serdim çayımı koydum sabah serinliğinde evimi sildim duşumu aldım kahvalyımızı yaptık
akşam yemeğimi yaptım oğlana öğlen yemeğini verdim bulaşıkları yıkadım burdaki karılara laf yetiştirdim :99:
tembelmiyim ayol senin gibi ben işlerimi sıcak basmadan yaparım şimdi yapamam çok sıcak

yaaa bir yandan iş yapıyorum da kızlar bilgisayarda.. bir de çok telefon geliyor o yüzden sürekli yazamıyorum.
ama muhabbetleri takipteyim

aa bende taze fasül koydum şimdi pişiyobulgur da canımı çektirdin

bulgur pilavı pirinçten daha çok faydalı canım yanında ayranda iç bebişimize yarasın üstelik doğumdan sonrada bulgur çok iyi süt yapıyorrrrr

kıslar tşk ederimmmmm bilgiler içinnnnnn

rica ederim başakcımmm nidemek

önemli deel başak karısı yemek te ne var bugün ne yapıyonuz kızlar yazın bakim
bende taze fasülye bulgur pilavı turşu ve ayran

ben kayınvaldemdeyimmm ne yapcamızı bilmiommm....pazara gitcez daha...çok sıcakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

ben 15 gün deneyim bakalım...sonrası Allah kerim...nasıl bi etki yapacak bende bilmiom...incir kürüde yapsam ii olur ondan sonra ama çok üşeniom yaa...inşallah bu soğan kürünü bırakmamm....

boşver yaaaa bugün tembellik hakimse yapma bişe ...yarın tembel olmaz tam iş yapma modunda olursun yaparsın...dinlen kuzucum...senden kıymetlimi...acaip bi sıcak var zaten kıpırdama yerinden boşver...

bulgur pilavı pirinçten daha çok faydalı canım yanında ayranda iç bebişimize yarasın üstelik doğumdan sonrada bulgur çok iyi süt yapıyorrrrr

evet hem daha güzel tadııı. ama ben bulgur pilavını kalın buldgurdan sevmiyorum ince kısırlık bulgurdan yapıyorum

haklısın bebeğimmmmmmmm

ayrıca ben sana telefonla oynayan avatar sanamı aitti diye sordum sen neler dimişin kuzummm

kız telefonla oynayan karı değil misin sen dedin bibiğiiiiiimmmm...... incelmekten kopucaz şimdi.
kız benim işim dolayısıyla telefonum hiç susmaz.. hele ki böyle evde çalıştığım günlerde.. eş dost vırı zırı da çok arar sağolsunlar.. cep telefonundan nefret etmeme rağmen elimden düşmüyor malesef mecburiyetten:44: kendimi ifade ettiği için onu kullanıyordum ilk başta ama sonra dedim zaten böyle... bi de burda avatarda telefon görmek istemedim canım o yüzden değiştirdim kuzucuuummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…