Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

haklısın bebeğim bazende tembellik yapılmalı ama:44::44::44 zaman ben biras yatıyım

kıs sevinççç kızda hiç iş yapma iştahı bırakmadın ağlattın görüonmu

kız onda ağlayacak göz varmı baksana koca totosunu devirip yatma planları var
hem iş yapmasın zatiii hamiş haliyleeee bu günlerini arar zati bebek olunca
gerçi annesi gelip bakacakmış gızına güvenememiş bebeeee bakamaz diye
anca böle gezsin o

ne iş yapıosun sessa?evden çalışmakda güzeldir yaaa...

haklısın bebeğim bazende tembellik yapılmalı ama:44::44::44 zaman ben biras yatıyım

yat canımmmm uyu dinlen bebişide yorma ....

ayol bu hürremden haberi olan varmııııııı bebişi koydu karnına kaçtı gitti valla haaaaa

olabilir aslında sevinççç plan yapmış bu öle dicemizi bildiği için duygu sömürüsü yaptı kaçacak yatacak şimdi....

hergün makina açmam ben ama evi silerim hemen viledayla dolanıveririm
iyide ben hergün yapmalıyım çünkü benim saçalrım eşimin saçları felan hep kıl tüy oluyo etraf. süpürmeden silemeeeemmmm
harika olmuşmöuş o zmana o avatar sana. tamam cvp verdin rahatladımişine bak şimdi
bende kalın bulgurdan severim bulgurumuzu biz yaptığımız için

değişikmi oluyo tadısı

ben saçlarımı kestirdim heç dökülmüyooooo biz alışkınız kendi bulgurumuzu kaynatıp değirmene gönderiyozzz
çok güzel oluyooooooo

yat canımmmm uyu dinlen bebişide yorma ....

sen hamiş olunca da bende seni bööle pışpışlıycam sözinsanın bööle şeylere ih:tiyacı oluyo
ayol bu hürremden haberi olan varmııııııı bebişi koydu karnına kaçtı gitti valla haaaaa
he ya sorma önceden sık sık geliyodu karı. hallettim karıyı bnle işi bitti
olabilir aslında sevinççç plan yapmış bu öle dicemizi bildiği için duygu sömürüsü yaptı kaçacak yatacak şimdi....

hatunlar bende birazdan çıkarım unutma beni ye bakacam

başladı kısss...isliom ben şuanda...koşşşşş....bende çıkarım soğanımı kaynatıp içimmm hadi görüşürükkkk öptümmmmmmmmmmmm

başak kısss kalın beyaz bulgurla süper oluo ha hele domates soğan yeşilbiber accıkda salça koy yappp ohhhh yanınada cacık ...acıkmışım yaaa....soğanı içim açken bari...hadi görüşürükkkk...öpüldünnnnn

annemin gelecveğinide öğrenmiş karı

Son düzenleme:

görüşürük tatlım bende açtım tv yiii

kız başak sen ilaç kullanıyonmu vitamin elevit megadin felan kullansan saçın tökülmezzz

demir için ferrumfort kullanıyom . başka bişi yyok şimdilik. saçlarım ohhh çokl güzel uzadı haytta kıyamam onlara. ama bu ara beslenemiyolar farkediyom töklüyolar. hamişktenmiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…