Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hadi ben gittim kızlarrrr...kendinize ii davranınnn ....sevinççç başak a fazla yüklenme kısss...başakcım sende yat dinlenn...işleri salla gitsin...hadi sizde gidin...fazla sayfa ilerlemesin okumakta zorluk çekmeyelim sonra olurmuuuu

hadi ben gittim kızlarrrr...kendinize ii davranınnn ....sevinççç başak a fazla yüklenme kısss...başakcım sende yat dinlenn...işleri salla gitsin...hadi sizde gidin...fazla sayfa ilerlemesin okumakta zorluk çekmeyelim sonra olurmuuuu

sevinç bence deniz yıldızını izleeee hadi bende uyuyum. sessa annem sende sadece işine bak bis gidiyos. sırf senbizi takip etmekte zorlanma diye gidiyommm

canım sen hamilesin bu sıcakta düşünme bile hele ki canın istemiyorsa hiç düşünme.. sabah serinde yavaş yavaş bir parça toplar üstünden süpürür silersin.. o da hergüne gerek yok.. herşeyini üstünden yap izin gününde de eşine bütün ağır şeyleri çektire çektire süpürge yaptır.. zor işleri ona yaptırıcaksın mecburen anladığım kadarıyla kayınvaliden yapacak bir kadın değil çünkü.. e anneciin de yok şimdi mecbur eşin yapacak.. hamilelik bu başka şeye benzemez ağır iş yapma riske girme.. günlük işlerini de usul usul kendini yormadan dinlene dinlene yap canım..

takipteyim demişin ama benm msjı görmemişin
kız bi yandan telefon geliyor bi yandan bilgisayarda iş yapıyorum bir yandan sizi okuyorum..gördüm yazını da cvp yazamadım hemennnnn... ahtapot muyum ben bu kadar yazabiliyom işte

bulgur pilavı pirinçten daha çok faydalı canım yanında ayranda iç bebişimize yarasın üstelik doğumdan sonrada bulgur çok iyi süt yapıyorrrrr

bunu yıllardır kocişe anlatmaktan dilimde tüy bitti ama adam çin imparatoru gibi doyamadı beyaz pirince

ne iş yapıosun sessa?evden çalışmakda güzeldir yaaa...
ay bazen çok güzel bazen çok sinir bozucu canım evden çalışmak.. hep hayalimdi eskiden ama şimdi de şikayet ediyorum insanoğlu çok nankör:26:
ben grafik tasarım yapıyorum canım evden. reklam ağırlıklı genelde

-----------------------------------------------------------------------------------
kızlar benim de belim koptu sabahın köründen beri bu sandalye tepesindeyim gidip birşeyler yiyeyim biraz uzanayım ay kök saldım buraya hepinizi çooookkk öpüyorum. akşam fırsat bulabilirsem uğrarım

demir için ferrumfort kullanıyom . başka bişi yyok şimdilik. saçlarım ohhh çokl güzel uzadı haytta kıyamam onlara. ama bu ara beslenemiyolar farkediyom töklüyolar. hamişktenmiki

yaaaaaaa benimde çok dökülüo 2-3 haftadır felaket hemde hastamıyım acaba diom kocişime kızıo...havalardandır heralde...hamişlikten olabilirrr ama...

sevinç bence deniz yıldızını izleeee hadi bende uyuyum. sessa annem sende sadece işine bak bis gidiyos. sırf senbizi takip etmekte zorlanma diye gidiyommm

taaam gidin kızzz vitaminde içmem lazım doktora söleeee
elevit veya megadin içinde bir sürü vitamin var sağlık ocağında ücretsiz veriiilerrr

sen çalşmıyınmu nereye uzanıyoniçimi rahatlattın hayatım sağollllll yapmamalıyımmmmmm ben hamişim evetttttt

eee hade bende kaçtımmmm görüşürük sonraaaaa
gız başak karnını doyur çocuuu aç bırakmaaaa

sen çalşmıyınmu nereye uzanıyoniçimi rahatlattın hayatım sağollllll yapmamalıyımmmmmm ben hamişim evetttttt

yok dayanamıcam başak.. belki okumuşsundur zaten dün ben çok çöktüm bütün gece uyuyamadım.. ve sabah 5 de mi ne oturdum buraya bi yandan ağladım bi yandan iş yaptım bi yandan da kızlarla baya bi lafladık.. yani çok kısa bir süre gece (1 saat falan) uyku hariç dün geceden beri bilgisayar başındaydım diyebilirim.. hem karnım çok ağrıyor hem de omurga sistemim çöktü.. biraz dinlenmem lazım.. işleri hafiflettim gece devam edicem.. telefonumu alıp salona geçiyorum.. bişey olursa ararsınız

evet hamişsin bunu unutma ve kocişe de unutturma lütfen erkek milleti biliyosun en iyisini bile çok fazla şımartmaya gelmez.. hamilesin nazlan azıcık ciciş

başakcım nasılsıon tatlım küçük başak nasıll herşey yolunda mı kızzzzzzzzzz
senin cinsiyet belli oldu mu

selamlar hemen çıkıcam eşim bugün izin almış evde onun için bugün gelemem merak etmeyin hemen çıkmam lazım hazırlanacam yemeğe gidicez

daha toplayacan bizim kız toplanmış hazırrrrrrr
kaldır koca totonu bakemmmm
hıh gerilik yemek takımımla gerilik kahva takımımı topladım bilee ayh okadarcık şeyde bile yoruldum bayaa tek tek güzeelce sardım hepiciğini çok sağlam oldu o 3 kutuyu açmayacam zaten öylece kalsın onlay son haftada da diğer mutfak eşyalarımı toplarım artıkın kız aceleleri neymiş daha kalıyoz biz evde herşeyi toplayıpta naapcaz sonraa :26:

hamiş kalmadan önce ver de bir işe yarasın canım kız şu soğan kürünü sana yaptıramadım yaaa pko lu karı
ne bekliyon daha bende olmadığı halde yapcem
hıı hıı veycem veyceem bu taşınma işide yoruyo adamı bayaa bi zaten öylede veririm dahaa yapcam kız adet olmayı bekliyom adet olayım adetimle beraber başlamayı düşünüyoom ilk 14 gün kullanayım diyom nasıl oluy acabaa yoksa adetim bitincemi başlasamki naapsam? :26::26: siz nasıl uyguladınız ilk ay soğan kürünü sonraki aylarda adete 10 gün kala kullanılıyo sanırım dimi :26::26:

canım ıvır zıvır dediğimde hep mutfak eşyaları kıyafet resim malzemelerim yatak örtüsü takımları çeyizim vs.falaaan ama fazlasıyla var hepiciğindende yaa azar azar topluyom bakalım eski kullanmadığımız kıyafetleri falanda götürmüycem zaten

Ben geldim kızlar cook yoruldum muane etti dok dedi birşey yok istersen bekle dedi ben de yok dedim klom başlıyacam pazartesi 26 kontrlm var bakacak yumurtlarm çatlamış mi yoksa iğne yapak kızlar dua edin ınş daha fazla bekletmez bebeğim

taaam gidin kızzz vitaminde içmem lazım doktora söleeee
elevit veya megadin içinde bir sürü vitamin var sağlık ocağında ücretsiz veriiilerrr
demekki herşeyi doktora bizim söölememiz gerekiyobende doktordan bekliyom
eee hade bende kaçtımmmm görüşürük sonraaaaa
gız başak karnını doyur çocuuu aç bırakmaaaa

evet tatlım çok haklısın. ayrıca kaynannmı da iki günde çözmüşsünkendine dikkat et iyi bak kendine lütfen ağlama bişi olursa seni ararık
selamlar hemen çıkıcam eşim bugün izin almış evde onun için bugün gelemem merak etmeyin hemen çıkmam lazım hazırlanacam yemeğe gidicez
waaoooowwwwwww:108::108::108::108::131::131::131::131::131::127::127::127:
hayırlı olsun o zaman canım tedaviye başlaman byüyük bi adım bence inşallah olumlu sonuçlanırrrrrrhangi hast. gittin

serayım eklenmiş rahim agzı açıklıgına seyret bebem benim mesajlara gir bak kız bu arada kanıma girdiniz 3 bölüm gene seyrettim hürremiçok kötüsünüz he

Basak kuzum lina gidiyorum dok çok tatlı ilgiliydi yumurtlama takibine başladı klom kullanacağım o güne kadar çatlamasa cız vuracak kan idrar falan verdim ıns onlar temiz çıkar

gözün aydın bak sorunun yokmuş inşallah bebeğin kendiliğinen gelir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…