Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

neden üzülüosun ki bebek olma şansın var en azından bende de olsa keşke umudum olurdu

hem canım tekrar görünnn başka doktoraa hiç ibşi hissetmemişmidinki inşallah düşmmiştirde üzülme sıkma canını daha dikaktli olll sağlığın önemliii

slm kızlar mood çok üzgünn yardımcı oluunnn moodddd canımmmm lütfen üzme kendini tahlil yapmadan bebek düşüğü belli olurmu bilmiomki cahilim ama bilenler varsa yardım edin kızlarr inş adetin son sökülmesidir

başakcım nasılsıon tatlım küçük başak nasıll herşey yolunda mı kızzzzzzzzzz
senin cinsiyet belli oldu mu
küçük başak mı
herşey yolunca canım cinsiyetimiz belli olmadı. aslında belli ama biz bilmiyoz

Basak kuzum lina gidiyorum dok çok tatlı ilgiliydi yumurtlama takibine başladı klom kullanacağım o güne kadar çatlamasa cız vuracak kan idrar falan verdim ıns onlar temiz çıkar
ttalım lina ne anlamadım:26:sende mi yumurtluyamıyodun
ayy cnm benim ya sen adet olmştun ama nasıl bebek olabilir anlamadım ben. tüh tatlım Allah sabır versin. listey baktım ama senin bebiş olmama nedenini yazmamışız. neydi tatlım??
reklamı yapan senin kankan ben hiç bilmem ibo saraçoğlunuayrıca o soğanın suyu kadar elaaakk tadında bişuruba rastlamadım ben
sen öölemi yapıyonnnnnhadiskodan al tembellik tüyolarını

iiiyiydim mood a cnaım sıkıldıııı adet bitiminden 2 gün sonra parçça düşmüş
hadi yaa bebişimi vaymışta ditmiiiş ah canım yaaa kıyamaaam ama belki diilmiştiy yanlış anlamıştıııy ne bilem belkim içinde pis kan pıhtı oluştuymuştuyda o düşmüştüüy üzmesin kendiniii

Insallah canim hayirlisi guzel haberler ver bizeeee

sevinç kız bi kullanıcının 1kere ad değiştirme hakkı var diye biliyorumne iş
ama iyi olmş öbürünü sevmedimdi

sen napıyon hanımmmmmmm toparlanıyonmuuuudağların eteklerinde oturmaya hazırmısınnnnn
Eh biyas biyas hazıylamaya çalışıyom kendimi :120: ilk şoku atlattım bakalım evet canım başladım toparlanmaya kışlıklarımızı paketledim bugünde kullanmadığım gerilik yemek takımı ve gerilik kahvaltı takımını iyice sara sarmalaya topladım paketledim açmayacam onlayı dittiğim yeyde paketleyene kaday 3 kişi kan tey içinde kaldım yaa zaten halılayımı falanda yıkayıp kaldıydım bantladım falan öyle yaani şimdilik böyle yavaş yavaş yapıyos bakalım

cnm ya ALLah kolaylık versin çok zordur ev taşımakpaketle sar dola sonra aç yerleştir kırıllan ve hasar gören eşyalarda cabası

Ayyy canim hemen telaslanma baska bir doktorada gorun bakalim

Ben torpilliyimmm

Sende avatarini degistirmissin basosssss guzel olmussss bende ogleden sonra perde yikadim cam sildim oglumu yarin sunnet icin tahlile goturucem ordanda sunnet kiyafeti felan alacazzz

ay hadi yaaa cidden bebişmiydi acaba o düşeeen pıhtımı geliyodu arada senden neden acabaa bende pek olmazda o :26: eğer bebişse o pıhtı dediğin üzülme canım yaa inşallah tez zamanda sağlıklı bebişinde gelecektir demekki artıkın bebişin olabilicek hamile kalma şansın var ne güzel en kısa zamanda bebişinin geleceğine eminim canım üzülme sen noolur demekki sağlıklı diilmişki tutunamamışki bebişin ondan olmuş üzülme noolur

peki ne zaman başlanmalı bunu içmeye yaa aslındaaa :26: ben adetimle beraber başlamayı veya adetim bitince başlamayı planlıyom ama kayaysız kaldııım :26::26: sizce naapayım? :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…