eroşş cok gusel konusmussun bacım ama bazen anlamıyolar basak yasadıgı bı cok seyı ben yasıyorum hatta slm vermezler konusmalzar kayanama gıderım borumce gotunu cevırr otrr bana gelse etrafında donuyrum bırsey ıstyonmu ama sonuc gene husran o yuzden artık tınlamıyorum basak sende oyle yap bak suan esım kayın babamla konusmuyo evlerıne gıtmıyo sırf bızden para ıstedıler dıye bende esım yanına gecmıyorum onlara gııdıyorum esımı ıkna etmeye calısyorum esım konusmadıkca pederın yanında oluyorum yoksa bende gıtmesem kınlenecekler benı dusman bulacaklar yapmaacık bende sevmem ama sonucda aıle atsan atılmaz satsan satılmıyobende eskıden her kelımeyı herseyı sorun edıyodum artık duymuyorum bana yaptıkklarını gormuyorum boyle daha huzurlu oluyo
başakcım erenayefe çok doğru sölemiş eşinin ailesi sonuçta arada huzursuzluk olmaması lazım bak bende sana benden bişe anlatim ben 4 senelik evliliğim boyunca kayınvaldem ne zaman çağırsa gittim evi temizlenecek kadın çağırır yardıma benide çağırır koşar giderim kadından çok ben iş yaparım sadece 1 kere gitmedim günü varmış çay kahve servisi yapacakmışım bende dedim hastayım gelemem sen üşenme eşimi ara artık neler anlattıysa eşim eve geldi ateş püskürüyo kavga kıyamet küllüğü aldı duvara fırlattı en sonunda sinirini alamadı hayatta bana el kaldırmazken tokat attı bana o sinirle annesinide aradı senin yüzünden gözünün içine baktığım karıma el kaldırdım bir daha ne beni ne eşimi arama evime gelme bizde gelmiycez hayatımızdan çık dedi bunlara rağmen ben hiçbişe olmamış gibi ara bulucuk yaptım annesine gittim eşimide götürdüm ama kalbim çok kırıldı hem eşime hem annesine bunu sölemedim ikisinede hiçbişe olmamış gibi davranıyorum sonuçta eşimin ailesi benim ailem bana ne kadar değerliyse eşimede ailesi öledir sende kayınvaldene görümcene şakaya getir ben iki canlı halimle ev taşıdım bir bardak su vermediniz bir yanlışımmı oldu sizede bana böyle davranıyosunuz de içine atma ama lafınıda şakayla karışık söyle
off senin kaynana d a ne yapmş kuzum beeee. buna rağmen saygımı gösteriyosun
Kizlar cepten giriyorum iyi dilekleriniz icin cok sagolun sunnetimiz cok iyi gecti masallah taburcu olduk oliste iyi sukur.
belinay ilacinin faydasini gorursun canim insallah
hadis kiskanma datlim
basak musait zamanda kaynanatoru konusalim canim
bizimkiler ikiz sanirim ben olayi cozdum darisi basina takdik verecem sana bak oglum sunnet oldu babaannesigile geldik kadin bizi birakti gune gitti
off senin kaynana d a ne yapmş kuzum beeee. buna rağmen saygımı gösteriyosun
pek bilgili olmasanda bana yardımcı oldun cnm sağol. sonuçta yaşadıklarımızdan örnekj veriyoruz. bebmde istediğim buydu hepinizin yaşantısından bişiler öğrenmek. haklısın aslında görümce çok önemli biri değil. öncemli olan eşimin annei ve babası belkide. aslında eşimde babasına pek önem vermez. herzaman annem benm için önemlidir derbaşakcmm bu mesaj sana
cnmm ewet görümcenin we kaynananın yaptığı çok yanlış ama sende kişiliğini bozmadan sor onlara bi laf attıklarında sana ben o halimde neler yaptım bi çay bile wermediniz de komşularım bile sizden daha düşünceli dawrandı de ama tatlı bi dille söle sakin sakin ...ben mesela benim koca tarafıma hep şunu sölüyorum bi laf geçtiğinde bana iyi,sıcak samimi dawranırsa benden 10 katını görür ...sende öle söyle mesela ..ayy nebilimm yaww bende kaynanama gıcık olurumbize pek gelmez bende pek çağırmam ama her cumartesi yada haftada 1 kere illa kocamla gideriz ama bende orda tek olunca canım çok sıkılır kaswet basar o yüzden bende kocama dedimkii tatlı bi dille orda tek başıma cnm sıkılıyo aşkım seninle sıkılmıyorum oyüzden sensiz gitmem bi daha dedim gidersek beraber gidelim dedim sebebini sorduğunda da herşeyi anlatıyorum ona hiç sohbet etmiyo beninle annen komşuları geliyo herkez kendi aralarında kafasınnimde istediğim buydu hepinizin a göre diyorum ben anca hizmet ediyorum diye anlatmıştım...aslında kacişte farkında annesinin beni çekemediğini oyüzden kabul ettii ...mesela benim kocamda istiyo anne kız gibi olun ne war yani oda senin annen sayılır diyo kolkola girin gezin diyoo ama herşeyin farkında oyüzden bende kaynanamla pek samimi değilim ama saygısızlık etmem aramızda hep bi mesafe wardır ..
benim görümce hiç arayıp hatırımı sormaz ama eşimi arayıp size geliyoruz ewdemisiniz yada bize gelin die hep çağırır onunla muhabbetimiz daha iyi sayılır ....benim bide eltim war 40 yaşında neredeyse ama benimle bir görür kendinii kıskancın tekiama sınırı koruyorum...görümceni boşwer sen kaynananada kocişinle in en azından gelmiyorsun fln diemez ..ewet bende öleyimdir sewmediğim birine yalandan gülümseyemem bile ama kocalarımız war arada elimizden geldiğince bi sınır koyarsın aranıza....gündüzleri de uyuyorum genelde die söle rahatsızım de nazlan biras kaynanan geldiğindede hep yat kalkma yerinden bahaneler uydur zaten gider oda ...gülüm bende pek bilgili değilim yani sadece yaptıklarımdan örnekler werebildimmm öpüyorum senii takma sen kafana bebişini üzme gül geçç bazendeee amaan bebişin gelmiş kocişinde yanında allaha şükürr gerisi teferruat cnmm..
Ayy nazo senin gelmemdimi kırmızılar çatlıycam meraktan
kızlar elisa hakkında bılgınız yokmu ya
canım benim bildiğim elisa hepatit için bakılan bir kan tahlilidir googleden bir bak istersen
buldum cnm kzımakla ılgılı bısey pozıtıf olması ıyımıs o haslagı gecrmdım anlamına gelıyomus[/QUO
aman ii bari canım kötü bişe çıkmasında
kızlar elisa hakkında bılgınız yokmu ya
bak kankeytom ister kız ,ister alın, ama doğru konuşacağım ;
sen biraz problem bi karısın,herkes evinde problemler yaşıyo,ama onlar eşinin ailesi ve sen onlarla beraber yaşıyorsun(evin ayrılsada mesafe yakın)
eğer biraz ılımlı olsan ,saygıyla gönüllerini alsan hiç böle problemlerin olmıcak...
tamam herkes aynı düşüncede olamaz ama sende accık anlayışlı ol,
benim eşimin ailesi de 4-4 lük değil ama ben ve onların özverileri sayesinde saygıyla mutlu bir hayat sürüyoruz
insan ayna misali canım nasıl görünürsen öyle yansır,
sen kalkıp hem konuşmıcan,hem gitmicen onlarda gelip seni poh pohlıcaklar bu ancak rüyada olur canım,,,
bak sana ne anlatıcam ;
2 sene kadar önce ben kocamla şakalaşırken kayınpederim duydu ve yanlış anladı onun hakkında konuşuyoz znnetti
bi kavga bi kıyamet koptu gidiyor ben haklı olduğum halde gittim durumu anlattımm sonra geldim kocamla konuştum kocam babasıyla barışmadı beni eve indirecekti(köydeydik)
ben ağladım kızdım kocama ikna ettim o akşam köyde kaldık sabah herkes suçunu anlamıştı,eğer ben kocamı orda kalmaya ikna etmesedim(eşim katır gibi inatçıdır)bir daaha asla babasıyla görüşmicekti,kayınpederim suçunu anladı başını eğdi yüzümüze bakamadı ve ben haklı olduğum halde ortamı bozmadığım için daha da saygı kazandımm,,
belki herkes böyle yapamaz insanların karakterleri farklı ama çare olmuyor bazen
ya bu deveyi güdecen yada gidecen.....
lafın özeti kankacımm;sen ne kadar aksi davranıyosan sana da o davranışlarla karşılık veriyolar...
biraz uysal ol,iyilikle kak kafalarına mesela çay içerken sor kaynanna bana evimi yerleşttririrken niye yardım etmediniz de ,,ne biliiim yada görümcene söle ben iş yaoarken bi çay bile getirmedin de ,,,,
kendini bozma ama lafını da söyle kin gütmenin bi anlamı yok canımm
neyse benim çok işim var sonra devam ederim sana ders vermeye kankammmm
doğru konuş tabii kanka bende doğru konuşmanız için paylaştım bunu sizinle. çünkü bazen insan sorunun içindeyken tam olarak göremiyo önününü birilerinin ona yardımcı olması gerekiyo.
evet beni çözmüşsün problem bi karı olabilirim. ama neden?şu sebepten, bana yapılan bi şeyi asla unutmam içimde tutarım onu. içimde bişeylşer untmama izin vermez. bu yüzden de karşımdakine kin beslerim. "o bana bunu yaptı ben neden böyle davranıyım" derim bu yüzden.. hani sen diyosun ya sen nasıl davranırsan o davranışı görürsün diye.
işte o hareket herkeste geçerdi değil . kimi insanlar güzellikt en anlıyor , sana ööle karşılık veriyor. kimi insanlarda güzellikten anlamıyor işte.
hem bak şu an kendi kendime diyorumkmi " aa evet ne olcak sanki arada kocamla ineriz aşşağıya" diye bi cümle geçiyo kafamdan . sonra irkiliyorum birden " neden güler yüz göstericem canım onlar bana bunları yapmışkennn" diye sinirleniyorummmmmm
ben böyle kötülük bulduğu halde yine de koCASININ ailesinin kahrını çeken biri olmak istemedim. o yüzden şaşıp kalırım kaynnaasından dünyanın zülmünü gördüğü halde hala pervane olan gelinlerekarakteri yokmu o gelinin hiçmi gururu yok neden bu kadar iyilik:26:ne gerek var............ diye düşünmüşümdür.
şunuda söölemek istiyorumki kankacım eşimin davranışlarını da bi bilsen ayakta alkışlarsın. kaynanam bana " neden gelmiyosun" dediği zaman eşim benden önce lafa girip benim için bahaneler söylüyo beni kurtarıyo işin içinden. her zmaan beni savunuyo. beni haklı çıkarmak için uğraşıyo ve hep çıkarıyo. annesini susturuyo.böyle de büyük bi destek kocam varken. acaba ben onun davranışlarından mı destek alıyorumda bu kadar rahat davranıyorum:44:
neyse ben çıkıyorum yeğenim geldi o geçecek pc ye
ve eşim bugünde izinli başak kızıcak şimdi bana:18:
ama bugün pek gelemem heralde
kendineze iyi bakın görüşürüz
ben 13 ünde adet oldum bugünde son günüm hatta bitti bile
burayada yazmıştım sevinç erenay ben belinaysu daha kimler vardı hatırlamıyorum hepimiz peşpeşe adet olduk diye yazmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?