Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

evet belinaycım heleki bazı insanların karakterleri farklı oluyor. ben hemen bana yapılanı kolay kolay unutmuyorum mesela. unutmadığım için kinleniyorum ona karşı

off senin kaynana d a ne yapmş kuzum beeee. buna rağmen saygımı gösteriyosun

eşimin hatırı için mecburen canım ben huzursuzluğu sevmiyorum eşimede söledim annene eski saygım yok ne zaman bana onun için el kaldırdın benim gözümde annen bitti ağzıyla kuş tutsa bana yaranamaz sadece senin için bişe demiyorum dedim ama arada laf sokuyom kaynanacıma

eşimin hatırı için mecburen canım ben huzursuzluğu sevmiyorum eşimede söledim annene eski saygım yok ne zaman bana onun için el kaldırdın benim gözümde annen bitti ağzıyla kuş tutsa bana yaranamaz sadece senin için bişe demiyorum dedim ama arada laf sokuyom kaynanacıma

pek bilgili olmasanda bana yardımcı oldun cnm sağol. sonuçta yaşadıklarımızdan örnekj veriyoruz. bebmde istediğim buydu hepinizin yaşantısından bişiler öğrenmek. haklısın aslında görümce çok önemli biri değil. öncemli olan eşimin annei ve babası belkide. aslında eşimde babasına pek önem vermez. herzaman annem benm için önemlidir der

Ayy nazo senin gelmemdimi kırmızılar çatlıycam meraktan

ben 13 ünde adet oldum bugünde son günüm hatta bitti bile
burayada yazmıştım sevinç erenay ben belinaysu daha kimler vardı hatırlamıyorum hepimiz peşpeşe adet olduk diye yazmıştım

doğru konuş tabii kanka bende doğru konuşmanız için paylaştım bunu sizinle. çünkü bazen insan sorunun içindeyken tam olarak göremiyo önününü birilerinin ona yardımcı olması gerekiyo.
evet beni çözmüşsün problem bi karı olabilirim. ama neden?şu sebepten, bana yapılan bi şeyi asla unutmam içimde tutarım onu. içimde bişeylşer untmama izin vermez. bu yüzden de karşımdakine kin beslerim. "o bana bunu yaptı ben neden böyle davranıyım" derim bu yüzden.. hani sen diyosun ya sen nasıl davranırsan o davranışı görürsün diye.
işte o hareket herkeste geçerdi değil . kimi insanlar güzellikt en anlıyor , sana ööle karşılık veriyor. kimi insanlarda güzellikten anlamıyor işte.

hem bak şu an kendi kendime diyorumkmi " aa evet ne olcak sanki arada kocamla ineriz aşşağıya" diye bi cümle geçiyo kafamdan . sonra irkiliyorum birden " neden güler yüz göstericem canım onlar bana bunları yapmışkennn" diye sinirleniyorummmmmm

ben böyle kötülük bulduğu halde yine de koCASININ ailesinin kahrını çeken biri olmak istemedim. o yüzden şaşıp kalırım kaynnaasından dünyanın zülmünü gördüğü halde hala pervane olan gelinlerekarakteri yokmu o gelinin hiçmi gururu yok neden bu kadar iyilik:26:ne gerek var............ diye düşünmüşümdür.

şunuda söölemek istiyorumki kankacım eşimin davranışlarını da bi bilsen ayakta alkışlarsın. kaynanam bana " neden gelmiyosun" dediği zaman eşim benden önce lafa girip benim için bahaneler söylüyo beni kurtarıyo işin içinden. her zmaan beni savunuyo. beni haklı çıkarmak için uğraşıyo ve hep çıkarıyo. annesini susturuyo.böyle de büyük bi destek kocam varken. acaba ben onun davranışlarından mı destek alıyorumda bu kadar rahat davranıyorum:44:

Son düzenleme:
neyse ben çıkıyorum yeğenim geldi o geçecek pc ye
ve eşim bugünde izinli başak kızıcak şimdi bana:18:
ama bugün pek gelemem heralde
kendineze iyi bakın görüşürüz

başak ne güzel kocanda senden yana ozaman işin daha kolay kocanla beraber gidersiniz olur biter
niye yalnız gelmiyorsun dediklerinde hamilelikten biraz halsizim işleri yatıp kalkıp anca yetiştiriyorum gündüzleri işim bitmiyo dersin
neyse ben çıkıyorum sonra görüşürüz

neyse ben çıkıyorum yeğenim geldi o geçecek pc ye
ve eşim bugünde izinli başak kızıcak şimdi bana:18:
ama bugün pek gelemem heralde
kendineze iyi bakın görüşürüz

eşinde sneelik iznemi çıktı ne.

neyse bugün benimkide izinli yırrtın hadi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…