Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

başakcmm bu mesaj sana

cnmm ewet görümcenin we kaynananın yaptığı çok yanlış ama sende kişiliğini bozmadan sor onlara bi laf attıklarında sana ben o halimde neler yaptım bi çay bile wermediniz de komşularım bile sizden daha düşünceli dawrandı de ama tatlı bi dille söle sakin sakin ...ben mesela benim koca tarafıma hep şunu sölüyorum bi laf geçtiğinde bana iyi,sıcak samimi dawranırsa benden 10 katını görür ...sende öle söyle mesela ..ayy nebilimm yaww bende kaynanama gıcık olurum bize pek gelmez bende pek çağırmam ama her cumartesi yada haftada 1 kere illa kocamla gideriz ama bende orda tek olunca canım çok sıkılır kaswet basar o yüzden bende kocama dedimkii tatlı bi dille orda tek başıma cnm sıkılıyo aşkım seninle sıkılmıyorum oyüzden sensiz gitmem bi daha dedim gidersek beraber gidelim dedim sebebini sorduğunda da herşeyi anlatıyorum ona hiç sohbet etmiyo beninle annen komşuları geliyo herkez kendi aralarında kafasına göre diyorum ben anca hizmet ediyorum diye anlatmıştım...aslında kacişte farkında annesinin beni çekemediğini oyüzden kabul ettii ...mesela benim kocamda istiyo anne kız gibi olun ne war yani oda senin annen sayılır diyo kolkola girin gezin diyoo ama herşeyin farkında oyüzden bende kaynanamla pek samimi değilim ama saygısızlık etmem aramızda hep bi mesafe wardır ..
benim görümce hiç arayıp hatırımı sormaz ama eşimi arayıp size geliyoruz ewdemisiniz yada bize gelin die hep çağırır onunla muhabbetimiz daha iyi sayılır ....benim bide eltim war 40 yaşında neredeyse ama benimle bir görür kendinii kıskancın teki ama sınırı koruyorum...görümceni boşwer sen kaynananada kocişinle in en azından gelmiyorsun fln diemez ..ewet bende öleyimdir sewmediğim birine yalandan gülümseyemem bile ama kocalarımız war arada elimizden geldiğince bi sınır koyarsın aranıza....gündüzleri de uyuyorum genelde die söle rahatsızım de nazlan biras kaynanan geldiğindede hep yat kalkma yerinden bahaneler uydur zaten gider oda ...gülüm bende pek bilgili değilim yani sadece yaptıklarımdan örnekler werebildimmm öpüyorum senii takma sen kafana bebişini üzme gül geçç bazendeee amaan bebişin gelmiş kocişinde yanında allaha şükürr gerisi teferruat cnmm..

sevinç bana ancak sen yardım edersin editöre msj atamadım kullanıcı adımı nasıl değiştirebilirim

Kizlar cepten giriyorum iyi dilekleriniz icin cok sagolun sunnetimiz cok iyi gecti masallah taburcu olduk oliste iyi sukur.
belinay ilacinin faydasini gorursun canim insallah
hadis kiskanma datlim
basak musait zamanda kaynanatoru konusalim canim
bizimkiler ikiz sanirim ben olayi cozdum darisi basina takdik verecem sana bak oglum sunnet oldu babaannesigile geldik kadin bizi birakti gune gitti

Canim bize ulasin bolumunden mail atiyorsun digeri sec altina kullanici adimi degistirmek istiyorum de en alta 3 tane alternatif isim yaz gonder yasemincim

kuzum inş damatlıgını askerlıgını de görürsün evladının

masallah ne kaynana gune gıtmıs

ayy ıns gorurum bugun ılk gunum 5 gun ıcecem cook heycanlıyım yaa

kız sevinç oğlunun mürüvetinide gör inşallah kuzum analı oğullu güzel çıkmışınız tatlımmm

[SUB][/SUB]
Canim bize ulasin bolumunden mail atiyorsun digeri sec altina kullanici adimi degistirmek istiyorum de en alta 3 tane alternatif isim yaz gonder yasemincim

tşk ederim sevinçcim yaptım bu arada oğluna geçmiş olsun rabbim damatlığını görmeyide nasip etsin

kızlar birşey soracamm

dok kan tahlılı yaptrdı sonucu yumtrma baktıgında gotrecem bırı dikkatımı cektı

elisa
rubeIggrum serum pozıtıf cıktı bide anti cmv ıgg serum bu ıkızı pozıtıf cıktı dıgerlerı hep negastf bu nedemek bılen varmı

çok sıcak yaaaaaaaaaaaaa ölüyorum işyerinde klimada yokkkkkkkkkkkkkkkk
mahvoldum hamileliktede vücut ısısıda artıyor ya nooolcek benim bu halimmmmmmmmmmm
Allahtan haftaya izne çıkıyom 2 hafta yokum kardeşlerrrrrrrrr
güzel anneler ve anne adayları sizleri seviyorummmmmmmmmmmmmm

efendim cnaım bnamı seslendinn allah kolaylık versin ben hamiş değilim ama ben böle boğuldum çok sıkıcı allah sonumuzu hayır etsinnn hayra yoralım hayır olsunnnn bı sıcaklar hiçte normal değilll

bence de kuzumun poposuna kurban olsunlar. ama bebeği şu an hiç merak etmezken onu alıp seveceklerini düşününce sinirleniyorum.hem senin görümcen mmelek değilmiydi kuzum

bence de kuzumun poposuna kurban olsunlar. ama bebeği şu an hiç merak etmezken onu alıp seveceklerini düşününce sinirleniyorum.hem senin görümcen mmelek değilmiydi kuzum

bende melek gibi bi görümceyim ama keşke benimde öle görümcem olsaydııı üüüühüüüühüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…