kızlar bişe soracam size ben kullanıcı adımı nasıl değitirebilirim
editöre mesaj at ve gerekçeni söyle sanırım bi defaya mahsus değişebiliyosun kullanıcı adını
Kizlar cepten giriyorum iyi dilekleriniz icin cok sagolun sunnetimiz cok iyi gecti masallah taburcu olduk oliste iyi sukur.
belinay ilacinin faydasini gorursun canim insallah
hadis kiskanma datlim
basak musait zamanda kaynanatoru konusalim canim
bizimkiler ikiz sanirim ben olayi cozdum darisi basina takdik verecem sana bak oglum sunnet oldu babaannesigile geldik kadin bizi birakti gune gitti
kız sevinç oğlunun mürüvetinide gör inşallah kuzum analı oğullu güzel çıkmışınız tatlımmmKizlar cepten giriyorum iyi dilekleriniz icin cok sagolun sunnetimiz cok iyi gecti masallah taburcu olduk oliste iyi sukur.
belinay ilacinin faydasini gorursun canim insallah
hadis kiskanma datlim
basak musait zamanda kaynanatoru konusalim canim
bizimkiler ikiz sanirim ben olayi cozdum darisi basina takdik verecem sana bak oglum sunnet oldu babaannesigile geldik kadin bizi birakti gune gitti
Canim bize ulasin bolumunden mail atiyorsun digeri sec altina kullanici adimi degistirmek istiyorum de en alta 3 tane alternatif isim yaz gonder yasemincim
çok sıcak yaaaaaaaaaaaaa ölüyorum işyerinde klimada yokkkkkkkkkkkkkkkk
mahvoldum hamileliktede vücut ısısıda artıyor ya nooolcek benim bu halimmmmmmmmmmm
Allahtan haftaya izne çıkıyom 2 hafta yokum kardeşlerrrrrrrrr
güzel anneler ve anne adayları sizleri seviyorummmmmmmmmmmmmm
başakcım takmayacaksın umursamayacaksın arada gidip geleceksin herkesi olduğu gibi kabul edeceksin biliyorum zor hemde çok zor ama hem akıl sağlığımız hem ruh sağlığımız hemde beden sağlığımız için böyle olmak zorunda neden gelmiyosun dediklerinde çok yoğunum işim var yoksa gelmezmiyim de geçiştir görümceyide takma kafana onlar çatlak oluyo bende de var ordan biliyorumtorunlarını sormasınlar poposunu yesinler onun öyle düşün tamam mı canım
bence de kuzumun poposuna kurban olsunlar. ama bebeği şu an hiç merak etmezken onu alıp seveceklerini düşününce sinirleniyorum. hem senin görümcen mmelek değilmiydi kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?