Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

tamam anzocum bende çıkıyım sonra devaam ederizzevet aslında devamlı huzursuzluk olmasından iyidir yapmacık davranmak

yarın gelen hatunlar sizde fikir verin olurmuuuuuuuu

Kardeloşcummmmmm mübarek gece doğurmuş olabileceğini düşünmüşütüm ama anşlıyorum hala karnı gözünde dolaşıyosunnnnnsana soracakların vardı ama unuttum

günaydıııııııııııııın kızlaaaaaaaaar

herkese bol gülücük gönderiyorum yüzünüzden tebessüm hiç eksik olmasın

başakcım takmayacaksın umursamayacaksın arada gidip geleceksin herkesi olduğu gibi kabul edeceksin biliyorum zor hemde çok zor ama hem akıl sağlığımız hem ruh sağlığımız hemde beden sağlığımız için böyle olmak zorunda neden gelmiyosun dediklerinde çok yoğunum işim var yoksa gelmezmiyim de geçiştir görümceyide takma kafana onlar çatlak oluyo bende de var ordan biliyorum torunlarını sormasınlar poposunu yesinler onun öyle düşün tamam mı canım

günaydın kızlarr

bugun ılacıma balıyorum ayyy ıns faydası olurda ugrasmam daha fazla

basak kuuzum o börümceden bendede var bende 2 yıldr ugrasıyom suratsızın tekı allah havale edıyorum cunku onun gorumcesıde suratsız ona cektryo

yavrummmm hepsi seninmiiiii sugar garıııı sinir oldum şimdi bak benden güsel çıkmışsın tütütü maşallah oğluşununda 20 yaşını düşünemiom yanında yakışıklı yakışıklı koluna takıcann herkes sevgili sanıcakkk canımmm allahımmmm her gününüzü böle mutlu etsinnn

başoş kızzz bu bana benzioooo aynıııı ondannnn çk tatlı sus kızz senin böle avatyın yok diemi bu çemkiriş hıh oy verelim ozaman olsun diyenler olmasın diyenler karar verilmiştir::) olsun diyenler sağ ayağının sol başparmağını kaldırsın lütfennnn

sen kaynanayı bana gönderrr imüğünü sıkayımmmm çenemle iki dkkda öldürürüm ben onuuuu bak bide işe yaramaz gacı dersin benim içinnn görümce senin olsun bidene bende varrrrrr ben onla uğraşıommm yada değiş tokuş yapalımm görümcelerii

bak kankeytom ister kız ,ister alın, ama doğru konuşacağım ;
sen biraz problem bi karısın,herkes evinde problemler yaşıyo,ama onlar eşinin ailesi ve sen onlarla beraber yaşıyorsun(evin ayrılsada mesafe yakın)
eğer biraz ılımlı olsan ,saygıyla gönüllerini alsan hiç böle problemlerin olmıcak...
tamam herkes aynı düşüncede olamaz ama sende accık anlayışlı ol,
benim eşimin ailesi de 4-4 lük değil ama ben ve onların özverileri sayesinde saygıyla mutlu bir hayat sürüyoruz
insan ayna misali canım nasıl görünürsen öyle yansır,
sen kalkıp hem konuşmıcan,hem gitmicen onlarda gelip seni poh pohlıcaklar bu ancak rüyada olur canım,,,
bak sana ne anlatıcam ;
2 sene kadar önce ben kocamla şakalaşırken kayınpederim duydu ve yanlış anladı onun hakkında konuşuyoz znnetti
bi kavga bi kıyamet koptu gidiyor ben haklı olduğum halde gittim durumu anlattımm sonra geldim kocamla konuştum kocam babasıyla barışmadı beni eve indirecekti(köydeydik)
ben ağladım kızdım kocama ikna ettim o akşam köyde kaldık sabah herkes suçunu anlamıştı,eğer ben kocamı orda kalmaya ikna etmesedim(eşim katır gibi inatçıdır)bir daaha asla babasıyla görüşmicekti,kayınpederim suçunu anladı başını eğdi yüzümüze bakamadı ve ben haklı olduğum halde ortamı bozmadığım için daha da saygı kazandımm,,
belki herkes böyle yapamaz insanların karakterleri farklı ama çare olmuyor bazen
ya bu deveyi güdecen yada gidecen.....

lafın özeti kankacımm;sen ne kadar aksi davranıyosan sana da o davranışlarla karşılık veriyolar...
biraz uysal ol,iyilikle kak kafalarına mesela çay içerken sor kaynanna bana evimi yerleşttririrken niye yardım etmediniz de ,,ne biliiim yada görümcene söle ben iş yaoarken bi çay bile getirmedin de ,,,,
kendini bozma ama lafını da söyle kin gütmenin bi anlamı yok canımm
neyse benim çok işim var sonra devam ederim sana ders vermeye kankammmm

maşallahh cnmmm böle güzell hanımın bölee yakışıklı oğlu olur tabiiii
inşallahh atlatmışsınızdır sünnetinizii
allahh askerliğinii damatlığınıda nasip ederi inşallahhh

slm kızlarr nasılsınızzz

valla başoş kankan bu sefer haklıııı bende pek sevmem ama iç içe oldum için mecbur iiii olmak zorundayım zaten kötü biri değilim onların avantajlarıda bu çok saygılıyım mesela kaynana bana gönül koymuş ama ben ona rağmen elini öptüm oğlunun suçuda olsa suçlarının anlasınlar bana hakverisnler dieee ve kaynanam bana elinden geleni yaparrr bazen cadılığı tutar ama ben şakayla karışık lafı sokarım onun yaptığı gibi sessiz de kalmam ama saygısızlıkta etmem bak erenay şurayı şöle demeliydi neden evi temizlemeye yardım etmediniz die de demiş yaa onu da şakayla karışık dee görümcene kızzzz bi çay vermedin aşk olsun hamiş hamiş öle canım çektiki yeğenin doğdumu bunun hesabını sorar felan de ne bilim komşularım çayıma yemeğime kadar sordular sen neden yabancıymış gibi durdun yardım eli uzatmadın de ben olsaydım sana yardım ederdim de kalbinen vur hatasını analr ama kavgalı değil sadece şaka ortamı yarat ne bilim hamişsin snaa kızamazlarr

eroşş cok gusel konusmussun bacım ama bazen anlamıyolar basak yasadıgı bı cok seyı ben yasıyorum hatta slm vermezler konusmalzar kayanama gıderım borumce gotunu cevırr otrr bana gelse etrafında donuyrum bırsey ıstyonmu ama sonuc gene husran o yuzden artık tınlamıyorum basak sende oyle yap bak suan esım kayın babamla konusmuyo evlerıne gıtmıyo sırf bızden para ıstedıler dıye bende esım yanına gecmıyorum onlara gııdıyorum esımı ıkna etmeye calısyorum esım konusmadıkca pederın yanında oluyorum yoksa bende gıtmesem kınlenecekler benı dusman bulacaklar yapmaacık bende sevmem ama sonucda aıle atsan atılmaz satsan satılmıyo bende eskıden her kelımeyı herseyı sorun edıyodum artık duymuyorum bana yaptıkklarını gormuyorum boyle daha huzurlu oluyo

başakcım erenayefe çok doğru sölemiş eşinin ailesi sonuçta arada huzursuzluk olmaması lazım bak bende sana benden bişe anlatim ben 4 senelik evliliğim boyunca kayınvaldem ne zaman çağırsa gittim evi temizlenecek kadın çağırır yardıma benide çağırır koşar giderim kadından çok ben iş yaparım sadece 1 kere gitmedim günü varmış çay kahve servisi yapacakmışım bende dedim hastayım gelemem sen üşenme eşimi ara artık neler anlattıysa eşim eve geldi ateş püskürüyo kavga kıyamet küllüğü aldı duvara fırlattı en sonunda sinirini alamadı hayatta bana el kaldırmazken tokat attı bana o sinirle annesinide aradı senin yüzünden gözünün içine baktığım karıma el kaldırdım bir daha ne beni ne eşimi arama evime gelme bizde gelmiycez hayatımızdan çık dedi bunlara rağmen ben hiçbişe olmamış gibi ara bulucuk yaptım annesine gittim eşimide götürdüm ama kalbim çok kırıldı hem eşime hem annesine bunu sölemedim ikisinede hiçbişe olmamış gibi davranıyorum sonuçta eşimin ailesi benim ailem bana ne kadar değerliyse eşimede ailesi öledir sende kayınvaldene görümcene şakaya getir ben iki canlı halimle ev taşıdım bir bardak su vermediniz bir yanlışımmı oldu sizede bana böyle davranıyosunuz de içine atma ama lafınıda şakayla karışık söyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…