Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Gunaydin anneler anne adaylari ve anne aday adaylari nasilsiniz bakimmm
ben olisin cukune bise olur diye hic uyumadim

elinde tutaydın kız bende kardeşimle yatıodum küçüktüm annemler yanımızda değildi dedemlerdeydik ben 2 yaş büyüyüğüm ama görsen çükü acıcak die sabah kadar uyumazdımm

Gunaydin anneler anne adaylari ve anne aday adaylari nasilsiniz bakimmm
ben olisin cukune bise olur diye hic uyumadim
diğer yarısıda kopar diyemi korktun
kız parçayı nerenin bahçesine attınız. :26:
bnce en iyisini yapmışsın sessanın gönderdiği hikayeye bayıldım sende bi baharatçı yolunu tut :)))

kaynanaya yemek yapmakla hiç uğraşamam

slm karılarrrrrrrrrrrr benm biras işlerim var bi bakem dedimdi

bu arada hur bayadır girmiyo kardelen ne yaptı acaba doğurdumu dolunay ne yaptı barıştımı eşiyle :26:

korkunun ecele faydası yok o bebek doğacaaakk:) maşallah kocaman olmuşsunuz cnm çok az kaldı bebekine kavuşmana ohhhh ne güzelll

doğru söylüyon koymasını biliyosak karnımıza çıkarmasını da bilecez az kaldı canım evet.
inşallah iyi geçer tatlım dualarım seninle, korkma hiç sen, doktora herşeyi anlat gribinden bahset inşallah iyi geçcek inanıyorum ben!!

ya benim korkum alttan muane olmak işte bu yüzden nasıl doğuracam diyorum şimdiye kadar hiç olmadım söylemesi ayıp eşime bile hala zor açıyorum.:18:

kızlarrr napıyonuzzzz? haftaya dr kontrolüm var korkuyorum.:18:
aa benmde haftaya kontrolüm varrrrrrcinsiyet öğrencez inşallahhhh
. sen niye alttan baktırıyon kuzummmm:26:
bu arada hur bayadır girmiyo kardelen ne yaptı acaba doğurdumu dolunay ne yaptı barıştımı eşiyle :26:
kardeloş dün girmişti tatlım daha doğurmamış ama ha doğurdu ha doğuracaksın demiş doktor.
selam kızlaaarrr...nasılsınız? sevinçç oğluşun sünnet mi oldu hadi hayırlı olsun :)

kızzzzz sütsüz krepi denedim olmuyomuş sen sakın deneme

sevinç sünnetin olmuş canım gözün aydın, hayırlı olsun allah damatlığını da göstersin..
resmini gördüm oğlun da sen de çok tatlısınız canım
naptın kaynanana gittin mi sünnetten sonra?

slm kızlarrr
nasılsınızz
birazdan yola çıkıcam hazırlanıyorum bende öğlen sıcağında çıkmiim dedimm
bekle beniii İSTANBULLLL GÜZEL MEMLEKETİMMMM BENİMMM AÇ KOLLARINI SANA GELİYRMMMMM

Başakcmmmm 4000. Sayfanın ilk mesajını atmışımmmm
hadii kutlama yapalımmmmm bayadır yapmıyordukk
nice 4000.sayfalara inşallahhhhh:118::119::119::118::118::118::118:

erenaycım ilacı bulabildiniz mi canım?

amin canım inşallah.. bak rahim filminden sonra çok hamile kalan var inşallah gelir bebeğin sağlıkla canım
dişçiye gitsem iyi olacak
bence de... ihmal etme sakın bak gebelikte diş sağlığı çok önemli..
keşke hamile kalmadan halletseydin diyorum ama ben de gitmiyorum benim de diş problemlerim var 3 tane
:26:

valla bravo diyorum.. keşke herkes böyle erdemli davranabilse ama çok zor seni tebrik ederim..
ben olsam o sabrı gösteremezdim heralde:26:

hele bu sabrı asla gösteremezdim..

hadi bakalıminşallah sağlıkla kucağına bebeğini canım dertsiz bir şekilde
yarın kanal tedavıye baslayacam bi an once kurtalayım şu dişten kuzum ne ılacı neden bu kadar zor bulunuyo:26::26:
belinay canım geçmiş olsun senin de mi diş problemin var?

ohhhh mis gibi olmuştur şimdi ne güzel.. güle güle kirlet canım benimki hafiften yamulmaya başladı bile

ay eranay şakası bile kötü... sen bu ilaca alerjim var dersen göz göregöre o riske girmez herhalde doktor

ay canım başakcım yaa.. yardımcı olduysa ne mutlu bu bana yeter

gönlünden
bunun geçmesi bile yeter canım çok teşekkür ederim..
ben de kandil akşamı sana ve hepinize dua ettim

bu forumdakilere ve diğer tüm isteyenlere de zaten her duamda söylüyorum
allahım tüm isteyenlere sağlıkla ve hayırlısıyla evlatlarını versin..

amin canım.. atlatırsın tabiki de korkma sakın ilaç varsa bulunur elbet..

bende bunun filmini izlemiştim samanyolundamı kanal 7 demiydi neydi güzel hikaye

aaaa filmini de mi yapmışlar
bana annem anlatmıştı.. dün başağa yanlış yazmayayım diye internetten arattırdım buldum ordan kopyaladım:26:

sesacmm bende izlemiştim stv de sanırımm
güzel bi hikayee anlamlı we gerçekçii

sağol canım sen uyguluyor musun dersen pek becerebildiğim söylenemez

ama diğer yazdığım 2. mesajdakileri çoğu zaman uyguluyorum çok işe yarıyor

inşallah hepimize faydası olsun canım kendim de dahil
terzi kendi söküğünü dikemez hesabı bizim de durumlar limoni

günaydın kuzucuklarım hala gribim bi türlü geçmedi off yaa bitiyo gibi oluyo yine azıyo bunasıl bi gripmiş gitmek bilmedi.
geçmiş olsun nikolaycım kendine dikkat et.. c vitamini al, bol salata, meyve ye, bol su iç..
bir de sarımsak soğan ye..
ben grip olunca hiç ilaç kullanmam bu taktiklerle de zaten geldiği gün kovuyorum genelde

sağol canım biz de çok üzüldük. ben hiç bu kadar ağlayacağımızı düşünmezdim..
dün gece bile yine aklıma geldi ağladım özlüyorum onu
mekanı cennet olsun..

bnce en iyisini yapmışsın sessanın gönderdiği hikayeye bayıldım sende bi baharatçı yolunu tut :)))

bittim bayıldımmmm buna bennnnnnnn gerçekten çok doğru aslında sevgisizliği biz yapıoss
ben de canım annem bana ilk anlattığında ağlamıştım.. bir de o daha güzel anlatmıştı bana burdaki yazılan halinden:26:
ben tembellik edip internetten kopyaladım

canım bunu aynı dişini, böbreğini nasıl muayene ettiriyorsan öyle düşünmekten başka çare yok..
bir de onlar her gün yaşlısına gencine yüzlercesine bakıyorlar adam onu bizim gördüğümüz gözle görmüyor ki..
direk sorun var mı yok mu ona odaklı bakıyor
:44:
çok zor biliyorum ama böyle düşünürsen daha rahat olursun canım

slm kızlarrr
nasılsınızz
bekle beniii İSTANBULLLL GÜZEL MEMLEKETİMMMM BENİMMM AÇ KOLLARINI SANA GELİYRMMMMM

ohhh hadi bakalım ne güzel git gez.. sevdiklerini gör hasret gider
senle ilk tanıştığımızda da bu haberi vermiştin hatırladın mı

erenay sana bişey sorcam..
senin söylediğin günden beri mavi su aramadığımız açık deterjancı market kalmadı bulamadık ayol:26:

geçen gün bi tek teksende bulmuş kociş o da 400 ml. si 12 milyonmuştel açtı alma dedim..
eee en azından 4 şişe almak lazım 50 tl tutacak tüm evin fayansları için.. ben de bi hesapladım:26:

üstüne 20 lira daha koyar yardımcı çağırır derz aralarını cifle ovdurur,
sonra da tüm evi bi daha temizletirim dedim o paraya.. o ne ya

açık deterjancıya muadilini sor bakalım dedim.. gitmiş mavi değil de yeşil su var demişler..
lt. si 2,5 tl.. ama ben deneme yaptım bi köşeye damlattım anında bembeyaz yaptı sonra onu biraz yaydım..
yaydığım yerlerde hiçbir değişiklik yok temizlenmedi:26:

şimdi ben bunu heryere direk mi sıkıcam yoksa sulandırıp mı silicem sen nasıl yapıyorsun kuzum?
yaydığım yerlerde etkili olmayınca emin olamadım? bir de heryere direk dökünce zehirlemesin beni

benim evin heryeri seramik çünkü tüm eve lazım?

hadi ben çıkıyorum kızlar kimse yok zaten:26:
geçen temizlikte halılarımın çoğunu yıkayamamıştım.. bana pehlivan kuvveti dileyin

slm kızlarrr
nasılsınızz
gelme kuzum gelme gelmebak ben burdayımda ne oluyo:120:
gerçi herkesin memleketi kendine güzel. ahha Ankara m ah
istanbulun en çok Ankara ma dönüşünü seviyom

Başakcmmmm 4000. Sayfanın ilk mesajını atmışımmmm
hadii kutlama yapalımmmmm bayadır yapmıyordukk
nice 4000.sayfalara inşallahhhhh:118::119::119::118::118::118::118:
yapak ama akşam olur gelin akşam karılar iki parti yapakkkkkk

nazo iinşallah kocan bugün ekmek parası kazanmaya gitmiştir

hadi ben çıkıyorum kızlar kimse yok zaten:26:
geçen temizlikte halılarımın çoğunu yıkayamamıştım.. bana pehlivan kuvveti dileyin
Allah yardımcın olsun cnmmmm keşkem yıkamaya verseydinnn yazık vücuduna.
yakında olsaydım yardıma gelirdim

Son düzenleme:
sevinç karsı sana bişi sorcammmmmmmm.

Deşifre olmamak için kullanıcı adını değiştirdin ama oğlişle resimlerini koydun.

Bu ne perhiz... Devamını yazmaya üşendim.

Yoksam resimdeki sen değilmisinnnn. Biliyodum zati senin koca toto olduğunuuuuu

Son düzenleme:
merhaba kızlar boynum bugün daha iyi kalan ütülerimi yapmaya başlıyorum ama ondan önce size selam veriyim didim

bana yardıma gelsenize kızlar ya arkadaşlık böylemi olur

sewinc adana yanıyor çok sıcak hiç sewmiyorum buranın yazını..oğlun nasıl şimdii...
Allah yardimciniz olsun canim olis iyi sukur kudurdu iyiceeeeee
Korkma canim allah kolaylik versin
selam kızlaaarrr...nasılsınız? sevinçç oğluşun sünnet mi oldu hadi hayırlı olsun :)
Evet canim sunnet oldu yedi bizi naziylaaaaa

Evet canim kaynana gildeyiz yarin aksam evime gecerim insallah olis babaannesigilde iyice simardiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…