Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

cnm güle güle kirlet we kullann ...

başakcmm için rahatladıysa ne mutlu bizleree sewindim açıkcasıı

sesacmm bende izlemiştim stv de sanırımm
güzel bi hikayee anlamlı we gerçekçii

nasılsınız kızlarr
bende başağa özendim tilotumla dütyenimle oturuyorumm pc başında birasdan kocişim işe gidicek onu bekliyomm

Gunaydin anneler anne adaylari ve anne aday adaylari nasilsiniz bakimmm
ben olisin cukune bise olur diye hic uyumadim

ah canım yaa senin görümceler "evililer ve bekarlar olmak üzere ikiye ayrılıyo"kaç tane var sende
aynen ya çok haklısın bi çekememzlik kesin oluyo böyle gelmiş böyle gider galiba

evet caım malesef öyle evliler çok iyiler ama evdebenden büyük iki tane görümce var onlar biraz arıza diyim anla işte

güle güle kullan canım yatak örtün çok güzel eminim klozet takımında güzeldir

evet sıra sana geldi. yazıyodum sana:126:
benimde evimin önü pazar kapıdan adımımı atıyorum karpuscuuuu

bence de bööle daha tatlıyım ama hep bööle olamam özüm bu diillll

özünü sevsinler senin

erenaycım çok tatlı konuşuyosun yaaaaaaa bi o kadar doğru

yazdıklarını okuyunca bende psikolog olduğunu düşünmüştüm çok güzel yerinde olan tespitlerin ve önerilerin var paylaştığın için sağol inan sadece başağa değil buradaki bi çok kıza yardımı olacak bu yazdıklarının ben dahil

günaydın kızlar

herkese güzel bi gün diliyorum gönlünüzden geçen ne varsa hakkınızda hayırlı kılarak nasip etsin Allahım

günaydın kuzucuklarım hala gribim bi türlü geçmedi off yaa bitiyo gibi oluyo yine azıyo bunasıl bi gripmiş gitmek bilmedi.

gelin kız hepinizi beklerim:13: kuzum nasılsın?? ayrıca benim totom hiçte kocaman değil tam kıvamındadır

canım oğluşunu sünnet ettirmişsin RABBİM tüm mürvetlerini görmeyi nasip etsin...kız kullanıcı adın değişmiş 007 james bond gibi olmuş walla:))

sağol hayatımmmmm yardımcı oldun banaaaaaherkes mesafe diyor. mesafeden kasıt fazla yüz vermeden ama görevler yerine getirilerrek,demek oluyo galibaaa

aynen canım zaten bebiş gelince herşey düzelir merak etme bebiş herşeyi siliyo sil baştan ama dikkatli olmak lazım, bu seferde başka şeyler başlıyo nese bu paranoyaları boşver sen insanlığını yap onlarda karşılığını kat kat verir düşman deiliz sonuçta, sen gidince sevinmişlerdir aslında eşinle gidip gelince daha çok sayıyolar buda benden bi tüyo olsun

canım yazdıkların gerçekten bizimde işimize yarıcak, ama annene üzüldüm doğrusu o kadar çekmiş babannene Allah rahmet eylesin, anneciğine üzüldüm ama sabırdan başka bişey gelmiyor elden öptüm canım

günaydın kuzucuklarım hala gribim bi türlü geçmedi off yaa bitiyo gibi oluyo yine azıyo bunasıl bi gripmiş gitmek bilmedi.

canım grip zor geçiyo normalde sen bide hamişsin ondandır telaşlanma bi doktora git tatlım yaa böle çekilmezki ne dicek bakalım, rapor verir yatarsın meyve ye bol bol sen geçmiş olsun canım kıyamam

canım grip zor geçiyo normalde sen bide hamişsin ondandır telaşlanma bi doktora git tatlım yaa böle çekilmezki ne dicek bakalım, rapor verir yatarsın meyve ye bol bol sen geçmiş olsun canım kıyamam

dr ilaç veremiyo raporda verse bizim iş yerinde benden başka kimse yok ya geçiyo gibi oluyo yine başlıyo saol canım.

geldim geldim tezahürata gerek yok yoldaşlarımmmmm sakin olunnnnnnn tilotumun üstüne bi eşofman geçirip kocamla aşşağıya komşuluk yapıp geldik

canım kk arkadaşlarımı dinledimmmmmmmmmm
bnce en iyisini yapmışsın sessanın gönderdiği hikayeye bayıldım sende bi baharatçı yolunu tut :)))

bittim bayıldımmmm buna bennnnnnnn gerçekten çok doğru aslında sevgisizliği biz yapıoss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…